InternetVideo

Uddannelses- program: hvad en flash mob

Sikkert alle har hørt en mærkelig ordet "flash mob". Den yngre generation allerede ved, hvad det betyder, men hvad med de mødre og fædre i denne generation, som er på et tab, når spurgte: "Hvor skal du hen?" Modtager en mystisk svar: "I flash mob"? Efter denne favorit barn smart retreats, der mener, at de "forfædre" alle forstod og returnere forhør ikke er opfyldt. Helt muligvis, nogens "forfædre" og forstå, men ikke alle kan være så avanceret. Derfor, for at gennemføre et undervisningsprogram at oplyse de uindviede, hvad er flashmob.

Dette ord kan oversættes som "flash mob", men den meget spil udkom i 2003 i USA. Dets vigtigste opgave - forundret forbipasserende, for at bryde nogle af de stereotyper af adfærd, juble. Og absolut et vilkårligt antal kan deltage i disse aktioner udfordrere, den vigtigste ting - at kende det nøjagtige sted og tidspunkt for "handling". Kort sagt, flashmob - en planlagt og godt gennemtænkt tale ubegrænset antal personer (pøbelen), der pludselig alene findes i nogen offentligt sted, sammen udføre nogle absurde og latterlige handling i et par minutter, og som én efter én fra hinanden, som om intet Det skete. Stedet og tidspunktet for flash-mobs og deres scenarier fans af denne underholdning kender via internettet, på diskussionsfora. Deltag i denne handling kan være hvem som helst, uanset køn, alder og social status. Og det er ikke nødvendigt at være bekendt med i det mindste en af de opførelser af deltagere.

Lad os prøve at forklare i et par praktiske eksempler, at en sådan flashmob. For eksempel, i Rom, mængden, nummerering omkring tre hundrede mennesker kom til boghandel sammen og begynder at spørge til at sælge bogen, som ikke eksisterer. I Berlin, en masse mennesker samledes på den amerikanske ambassade, både uncorked champagne (alle bragt en flaske), og inden for tre minutter højlydt drak "Natasha". Surgut et dusin unge mænd samledes på det aftalte tidspunkt ved springvandet i en af hypermarkeder, så signalet de fik bananer og begyndte at spise dem. Cope med frugt, de er linet op i skraldespande for at smide skind, hver deltager i handlingen efter den tidligere spurgt, om han nu kan smide skræl, også.

Også meget populær dans flashmob. Typisk, forberedelse til det, tror musik, dansetrin, dress code. Afprøvning kan fjerne ethvert rum. Normalt ønsker at deltage i en dans flash mob smidt på leje lokaler, fordi der i dette tilfælde er "trick" ligger i det faktum, at i løbet af en offentlig tale alle bevægelser udføres synkront og uden generalprøve det er ikke let at gøre. Men du behøver ikke blive overrasket dig, når dine øjne almindelig forbipasserende, høre musik, lige pludselig, for ingen grund overhovedet ville køre for at danse, udfører absolut harmonisk bevægelse? Og ikke desto mindre er det praktiseres.

Nu håber vi, at du er klar over , hvad en flashmob. Så ingen grund til at være bange for, at dit barn kom i kontakt med en dårlig menneskemængde, eller noget værre. Han er bare en god tid, og i denne form for underholdning er intet kriminel eller ulovlig dér. Derudover er der også regler, hvoraf den ene - de absolutte ædruelighed deltagere. Disse aktier er udelukkende positiv retning, hvilket fik observere, hvad der sker folk til at smile og spekulerer. Efter alt, er det der mangler i vores liv, så der er ikke noget galt med det faktum, at nogle mennesker har en tendens til at opmuntre andre, selv i sådan en usædvanlig måde. Ud over det faktum, at en sådan en flash mob, kendt i hele verden, og der har været tilfælde, hvor mennesker fra vidt forskellige lande, at der på visse tidspunkter vil gøre en handling, for eksempel, samtidig åbne paraplyer på solrige dage, eller lægge begravelse kranse på fødderne af en klovn fra "McDonalds".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.