Kunst og underholdningFilm

Desmond Harrington - Filmografi og personlige liv

I dag Desmond Harrington - berømt og populær Hollywood-skuespiller, der blev berømt for sine roller i film som "The Pit" og "Wrong Turn", på en sådan populære serier som "Gossip Girl" og "Dexter". Og i dag, mange fans er interesseret i de biografiske data og personlige liv af skuespilleren.

Generelle oplysninger og Childhood

Desmond Harrington blev født i Georgien, i ligklædet. Fødselsdato - 19 oktober., 1976 Da drengen var tre år gammel, hans familie flyttede til Bronx. Det er værd at bemærke, at den unge mand fik en religiøs uddannelse - han studerede ved den katolske gymnasium. Efter endt uddannelse, han indskrevet på Manhattan College, men droppede ud efter kun seks uger for en skuespillerkarriere.

Faktisk kærlighed teater manifesteret i barndommen. Forældre huske, at han brugte en masse tid på at se tv, rolle huske udenad.

Første karriere trin

Efter Desmond Harrington droppede ud af college, har til hensigt han at blive skuespiller. Men pengene til den prestigefyldte skuespillerskole han ikke gjorde. Så han var nødt til at stifte bekendtskab med en række andre erhverv. Han arbejdede som børsmægler og endda en landskab designer. En yderligere builder han kombineret med aftenholdet arbejde bartender.

En sådan deltidsarbejde har hjulpet den fyr løn for kurser skuespiller John Strasberg. Og ret hurtigt denne investering har givet pote - i 1999, fik han sin første rolle. Desmond Harrington spillede Jean d'Olonne i den populære historiske film "Jeanne d'Arc". Og trods det faktum, at hans karakter ikke førte, dette arbejde var nok til at få bedre tilbud i fremtiden.

Desmond Harrington: Filmografi

Allerede i 2001 blev skuespilleren tilbudt rollen, som blev et vendepunkt i hans karriere. I den psykologiske thriller "The Pit", han spillede Mike Stipe. Historien om fire teenagere har en part i bunkeren, er blevet ret populært, og det tegn skuespiller har erobret hjerter af titusinder af piger. Af den måde, i samme år, Desmond Harrington atter dukkede op på skærmen i filmen "Min første mand."

En anden ganske vellykket billede dukkede op i 2002 - i den mystiske filmen "Ghost Ship" skuespiller spillede Naval Aviation piloter, og i kombination, og en udsending af helvede, Jack Ferrimena. I samme år han deltog i den filme militære drama "We Were Soldiers".

I 2003 Desmond Harrington fik blot to store roller. Det gyser "Wrong Turn", spillede han en medicinstuderende Chris Flynn, der kommer ind i huset kannibal mutanter. Han fik også rollen som Kenneth Wilson i thrilleren "Formålet med kærlighed" - rollen som en almindelig kontorassistent, der forvandler sig til en morder, tjente positive anmeldelser fra kritikerne.

I 2006 skuespilleren spillede Rusty i den romantiske komedie "Stilfulde ting." Og i 2008 fik han hovedrollen i Sam Cutter i thrilleren "Fast Exit". Naturligvis Desmond lejlighedsvis optrådt i andre film, især medvirkede han i film som "Timer", "Med mange års skole", "The Dark Knight Rises".

Serien "Dexter", og en ny karriere off

I 2008 de første episoder af serien "Dexter" begyndte at blive vist på skærmene. Historie sociopat, slukker sin tørst efter vold, straffe mordere og forbrydere, som forårsagede en skandale, selv før dens udgivelse. Ikke desto mindre, at projektet viste sig at være utroligt populære.

Her Desmond Harrington spillede detektiv Dzhimmi Makkerrona. Denne rolle var afgørende i sin karriere som fremdrives sin popularitet til et nyt niveau.

Sæber med skuespilleren

Faktisk "Dexter" var ikke den første serielle Demond. For første gang deltog han i optagelserne i 2002. I løbet af de tre episoder han spillede Dzhessi Kiza i serien "kidnappet", om mennesker, der blev taget til fange af fremmede væsener.

I 2006 skuespilleren fik en lille cameo i Tim Rainey hit serien "Law & Order. Malice. " I samme år medvirkede han til "kidnapning" af projektet, spiller Kenneth Cantrell.

Fra 2006 til 2007, Desmond Harrington arbejdede i den berømte amerikanske serie "The sønner og døtre." Han ser ud som Wylie Blake i ni episoder. Som en gæstestjerne skuespiller er involveret i "Save me" projekt, som blev udgivet i 2007. I denne historie om en familie forsøger at overleve konsekvenserne af tragedien den 11. september, spillede han Troja.

Mens han arbejdede på serien "Dexter", skuespilleren begynder at dukke op i den nye meget populære teenager tv-serien "Gossip Girl". Her spillede han Jack Bass, den rige onkel af en af hovedpersonerne. Den rolle, som sarkastisk skørtejæger og svindel blev udført af skuespilleren storslået - han dukkede op i forskellige årstider af projektet i elleve episoder.

Og i 2012, spillede han Fletcher Niksa i en af en serie af kriminalitet dramaserie "Retfærdighed". Skuespiller og den dag i dag fortsætter med at deltage aktivt i nogle projekter. Hertil kommer, at i sin fritid skyde det virker i modelleringen erhvervslivet. For eksempel er de fleste kendte reklamekampagne er Desmond «GAP Jeans».

Harrington Desmond: kærlighedsliv

Ganske vist er der masser af fans af smukke og talentfulde skuespiller i hele verden. Og helt sikkert den unge ikke lider af mangel på opmærksomhed fra det modsatte køn. Fra tid til anden vises i avisartikler med overskrifter skrigende "Desmond Harrington og hans kone / kæreste ...". Faktisk Desmond var en masse romaner. For eksempel, i 2012, mødte hun en ung skuespillerinde Amanda Seyfried. Og sidst der er stigende rygter i pressen, at skuespilleren hemmeligt gift, og identiteten af hans kone er stadig et mysterium. Harrington selv nægter at kommentere sagen.

Af den måde, i 2012, havde skuespilleren tabte vægt, og information begyndte at dukke op i forskellige udgaver af gul, at Desmond Harrington syg. Blandt fans var der rygter om, at han havde kræft og selv han blev hooked på stoffer. I flere interviews, Desmond sagde, at den ændrede kost og livsstil, som bekymrer sig for dit helbred - det er med disse og relaterede vægttab. Skuespilleren benægter han har en alvorlig sygdom, samt potentiel stofmisbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.