LovStat og lov

Coat of Arms of Mogilev: historien om fremkomsten og betydning

Mogilev - en af de ældste byer i Republikken Belarus. Tager sin oprindelse fra slottet bygget før Mighty løve, prinsen af jorden, er det placeret på bredden af Dnjepr. Den står på tre bakker, tårne, som stadig betegnes som gamle dage: Gvozdovka, Mashekovka og grav. Over sin historie, tre gange ændrede våbenskjold Mogilev. Overvej det, samt symbolerne i byen i dag, og deres betydning.

1577

Det år, den 28. januar, har modtaget sin første våbenskjold byen Mogilev, Hviderusland. Selvom byen har en historie, der allerede siden 1267 litauisk Prince S. Batory officielt givet sin by at regere.

Vises på en blå baggrund var en hvid tårn med en lukket port, stående på græs. Er stemplet med dette billede på alle udgående dokumenter, og før 1630'erne. og til produkter, der fremstilles i byen. Tilstedeværelsen af en sådan udskrivning på et produkt - et tegn på den højeste kvalitet. Og fra Mogilev købmænd de var kendt i de europæiske lande, og i Moskva. Byen blomstrede og blomstrede derfor syntes villig til at erobre.

1661

Det Mogilev oprør første februar i år mod kongen af Rusland, på det tidspunkt, reglerne for Alexis, og kørte folk fra deres jord ved angriberne. I begyndelsen af juni blev guvernøren tildelt den sidste konge af Commonwealth, Jan II Kazimierz diplom, hvor de nye arme Mogilev er blevet beskrevet.

På azurblå skjold barok tårn type placeret i sølv (tre stykker), er en port i det centrale tårn ikke lukket, er det nødvendigt at have en ridder i fuld ammunition (sandsynligvis Levanovich selv, der kaldte byen for at gøre oprør) bevæbnet med et sværd. Og over porte billedet anerkendte heraldiske PÅ symbolet "Pursuit".

Byens borgere er stolte af at stå op for at forsvare deres by under dette symbol. Det er denne version af emblemet senere skulle blive den moderne symbol på byen, men det er stadig en masse tid vil variere belarussiske lander i deres herskere, mere end en gang engorged med blod floder og søer, ville mange sønner falder for deres land.

1781

Rzeczpospolita er brudt sammen, og flyttede det meste af sin russiske jord, herunder Mogilev og det omkringliggende område. September 16, 1781 ved dekret fra Senatet igen ændret våbenskjold Mogilev. For at vise russisk oprindelse, erstattet en ridder med et sværd (det er klart, er stadig frisk i hukommelsen af opstanden) Imperial Dobbeltørn på hvem blev lagt oven på en gul baggrund, og nederst til venstre af rytteren på baggrund af væbnet Scarlet - et symbol på våbenskjold i det tidligere ON "Pursuit".

moderne symboler

Hviderusland bliver en republik i Sovjetunionen, men det gør ikke glemme sin fortid. Fordi nu byen Mogilev - Hviderusland.

Husk historien om dens indbyggere er stolte af det, og beslutter sig for at gøre administrationen af Mogilev er symbolet på våbenskjoldet i 1661. Et dekret af 03.01.2005 nummer et hviderussiske præsident Alexander Lukashenko godkendt af byens symboler er som følger:

Mogilev våbenskjold kan nu beskrives som følger: på den malede i farven på himlen barokke skjold i bunden af de grønne strækninger, stå på hendes tre tårne bygget af brosten, malet i sølv. I midten - porten er ikke lukket, og de står i sølv rustning klædt Ridder og en nøgen sværd på en bedrift. Over hans hoved et skjold i skarlagen blod-farvet, rund form med et billede af en rytter, sværd og skjold udstyret.

Flag Mogilev - et snehvidt rektangulært panel med et formatforhold på en til to, og våbenskjoldet er placeret i midten.

Azure farven har altid betydet, at ejeren af de tanker og følelser af det sublime. I heraldik, det er en meget traditionel farve. Bund grøn betyder tro på det bedste håb for væksten i velfærden.

3 tårne symboliserer tre gudfrygtige menneske, og betyder elevation. Der er en anden fortolkning af de tre tårne, som symbolsk afbildet tre bakker, som byen er bygget. Åbent port - symbol på, hvad Paradis kan få nogen, og Mogilev aldrig lukket portene til gode gæster.

Ridder stående foran porten, må fortolkes således, at gæsterne her vil være glad, men også for at afvise fjenden vil blive givet. Historien om byen mere end en gang det er bekræftet. Utallige gange Mogilev beboere heltemodigt forsvarede ham fra angreb. Sword over hovedet vil altid minde os om tragedien.

"Pursuit" (nemlig den såkaldte væbnet rytter) er den officielle våbenskjold Storhertugdømmet Litauen. En Mogilev var en del af fyrstendømme, han havde de samme rettigheder som hovedstaden, og den østlige port var.

Farven rød, som er placeret på den "Pursuit" - et symbol på adel. Sølv farve - et symbol på renhed, moral og anstændighed. Den våbenskjold og flag er en afspejling af byens historie og dens traditioner og moralske principper for indbyggerne i Mogilev. Det er ikke underligt symbolet blev valgt, fordi denne version af emblemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.