LovStat og lov

Erhvervelse af en licens til våben - fra A til Z

Vi kan ikke sige, at vi lever i en stille tid. Hidtil kriminelle krøniker er fulde af beretninger om røverier og hærværk angreb og politiets statistikker fylder antallet af uopklarede forbrydelser. Derfor skal vi være i stand på egen hånd til at klare sig selv og deres familier i tilfælde af angreb ubudne gæster. Denne opfattelse deles af de fleste af vores medborgere, forklarer dette populariteten af denne enkle selv-forsvar værktøjer: bits, elektriske stave, gaspatroner, for ikke at nævne de pistoler, revolvere og knive. Men det er værd at huske, at forskellige våben har forskellige grader af indflydelse, og besiddelse af nogle af dem er nødvendig for at opnå en særlig tilladelse.

Erhvervelse af en licens til våben - proceduren er temmelig lang og besværlig, men heldigvis ikke så tit - det skal afholdes en gang i 5 år. Ifølge den føderale lov "om våben", er det delt op i 3 typer: kamp, service og civile. Sidstnævnte, til gengæld, er opdelt i flere kategorier: alarmen kanoner, sportslige, jagt og selvforsvar. Teoretisk set et våben til selvforsvar , omfatter:

1. Pistolskud langløbet pistol med kugler af traumatisk handling;

2. Skydevåben slangeløse traumatisk, gas- og svetozvukovoj kassetter;

3. Pneumatisk pistoler og revolvere og patroner og dispensere;

4. Electro og udledningen.

Når du køber en pneumatisk chok og en licens til våben er ikke påkrævet. Til traumatisk omfatter kun 2 af den første type, for selvforsvar.

Erhvervelse af en licens til traumatisk våben transporteres i licenser og tillader afdelinger (ULRR), der er i hver ATS. Licensen er en form med et foto på bagsiden af, som indeholder oplysninger om ham. Erhvervelse af en licens til våben begynder med indsamlingen af de nødvendige dokumenter, nemlig kopier af dit pas, to sort-hvide billeder 3 * 4, en lægeerklæring for at overføre den lægeundersøgelse formular 046-1. De skal give den division ULRR, og derefter udfylde en ansøgning, hvor det er nødvendigt detaljer og uforkortede udfylde alle felter. I tilfælde af udstedelse godkendelse af udvalgets beslutning, vil ansøgeren i omkring en måned være tilladt.

Men at få en licens til våbenet er umuligt uden at sikre dets sikkerhed demonstration, det vil sige, at sige det enkelt, du skal købe en pålidelig sikker hvor du opbevarer travmatiku. Det at undersøge overvågningsansvarlig ULRR, hvorefter vil indarbejde en udtalelse om gyldigheden for din ansøgning.

Når din anmodning er blevet godkendt, vil det være nødvendigt i sparekassen til at betale en lille stat gebyr (200 p) og bestå en eksamen på opbevaring, anvendelse og transport af våben, samt sanktioner for manglende overholdelse af disse regler. Efter at have opnået en licens, skal du registrere det som et våben erhvervet, det tager op til 2 uger.

Så kort gentage proceduren for at opnå en licens til våben:

1. Passage af lægeundersøgelse i klinikken.

2. Fotostudie - 2 b / w fotos 3 * 4.

3. Fjernelse af fotokopier af dit pas.

4. "litsenzionku" - indgivelse af en ansøgning.

5. Opsparing - Betaling af registreringsafgift.

6. Våben Shop - købe en pistol.

7. Igen ULRR afdeling - registrering af våben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.