SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor får jeg røde pletter i lysken hos mænd?

Rødme af huden i området ved de ydre kønsorganer - en ret almindelig problem. Mange repræsentanter for de stærkere køn gå til lægen med denne klage. Men hvorfor er der røde pletter i lysken hos mænd? Som det fremgår sådan overtrædelse? Disse spørgsmål er meget relevant.

Røde pletter i lysken hos mænd, og deres årsager

I virkeligheden er der mange årsager til dette problem. Nogle af dem er relativt harmløse, mens andre er ekstremt farligt.

Ganske ofte, de røde pletter i lysken hos mænd skyldes almindelige allergier. Sådanne reaktioner kan være forårsaget af sæbe, Midler til pleje af kroppen, samt syntetisk stof undertøj. Det er bemærkelsesværdigt, at allergiske udslæt normalt er også ledsaget af svær kløe.

Årsagerne kan også indbefatte en række dermatitis, eksem og andre hudlæsioner. Betændelse i væv i lysken kan være ledsaget af andre symptomer: hævelse, kløe, brændende og stærk afskalning af huden.

jock kløe

I nogle tilfælde, røde pletter i lysken hos mænd indikerer tilstedeværelsen af atlet. Dette er en ret almindelig sygdom af svampe oprindelse. En sådan infektion overføres på forskellige måder: under samleje, deling af håndklæder og sengetøj, osv ...

Jock kløe er ledsaget af en meget karakteristisk ovale pletter. Af den måde, fra en sådan sygdom rammer oftest mænd, der bor i områder med varmt fugtigt klima. Risikofaktorer indbefatter også øget svedafsondring, iført syntetisk undertøj, samt overtrædelser af kulhydratmetabolismen og hormonelle forstyrrelser som følge af hvilket ændrer den kemiske sammensætning af sved.

Som sygdommen i de ramte områder af huden er der små bobler, der brister efter et par dage, frigiver deres indhold. Således lysken områder af erosioner dannes små, såret dækket skorper klæbende og små pustler. Sygdommen er ledsaget af brændende, kløe og ubehag.

Røde pletter i lysken hos mænd og seksuelt overførte sygdomme

Selvfølgelig, mange af de sygdomme i det reproduktive system, seksuelt overførte sygdomme, kan forårsage hudlæsioner og dannelsen af en rødlig udslæt. Den farligste i dette tilfælde er syfilis. De indledende faser af sygdommen kan være ledsaget af fremkomsten af en rødlig udslæt, på stedet, som kom til at danne en temmelig store åbne sår. Syfilis er let nok til at helbrede første, men som sygdommen skrider frem, og infektionen påvirker andre organsystemer, herunder nervevævet.

Røde pletter i lysken: behandlingen

Som du kan se, kan årsagerne til dette problem være meget forskellige. Det er grunden til, hvis lysken optrådte røde pletter, bør straks søge lægehjælp. Efter alt, skal du først fastslå årsagen til rødme, og gøre det til din egen er næsten umuligt. Til beslutning om den præcise diagnose er nødvendigt ikke blot at se, men også resultaterne af analyserne.

Behandlingen afhænger også af årsagerne til forekomsten af rødt udslæt. For eksempel, når en allergi er nødvendigt for at fjerne kontakt med et allergen og modtage antihistaminlægemidler sådanne midler "Tavegil" eller "loratidin". Fungale hudlæsioner behandlet med en svag opløsning af jod antifungale salver ( "Mikozolon", "Nitrofungin"), såvel som præparater, der indeholder tjære eller svovl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.