Mad og drikkevarerOpskrifter

Walnut sauce til chuki. opskrift

Walnut sauce lækker, opskrift Opfundet i oldtiden i Japan, og fordi det er en traditionel japansk ret. Japanske køkken generelt altid har en positiv holdning til alle slags kulinariske eksperimenter, og fordi det er meget udbredt forskellige dips. Denne sauce perfekt supplement smagen af mange salater. Men normalt er det serveres til salat under det oprindelige navn "Chuck", fordi det er med ham, kan han fuldt afsløre alle sine nuancer af smag. Ganske ofte, så det kaldes - en nøddeagtig sauce "Chuki".

Mange europæere opfatter japanske køkken som en mærkelig og uforståelig, mens det i virkeligheden er det meget enkelt: hemmeligheden af retter - i enkelhed og harmoni af produkter, hvorfra disse samme retter er forberedt. Også japanske køkken er meget underholdende for sine mange detaljer og nuancer: æstetik design, levering måltider, sort og så videre.

Men tilbage til denne parabol som nøddeagtig sauce "Chuki". Opskriften på denne sauce kan indebære mindre ændring af forberedelse, men dens vigtigste komponenter bør altid forblive den samme - de er grundlaget for saucen. Dette er nødder (ikke rigtig noget, hvad det er), sesamfrø, sukker og sojasauce.

At have en idé om, hvad der er i den bedste salat "Chuck" Under dets ingredienser. Det ligger 450 - 500 gram alger, 2 - 3 i spiseskefuld sesamfrø, halv kop sojasovs, 2 spiseskefulde te stivelse, 2 spiseskefulde te olie sesam (brun, fra ristede frø), 2 spiseskefulde te citronsaft, eventuelt også 2 spiseskefulde te skyld og lidt nyslået rød chili.

Nå, for at få en bedre idé om, hvordan man kan variere opskrifter peanut sauce, et par eksempler.

Walnut sauce "Chuki". Opskrift med Orange

De ønskede produkter til madlavning sauce: 300 gram jordnøddeolie, 200 gram smør 25 gram sesamfrø, 35 g løg, 3 g hvidløg (det et sted én fed), 60 gram af orange, 150 g af en 3 vægt% af eddike, 40 g granuleret sukker, 60 g sojasovs.

Det er meget velsmagende - møtrik sauce "Chuki" samme opskrift med appelsiner lader gøre det smager sødt og surt. Så alle ingredienserne er anført ovenfor skal kun placeres i et køkken blender og blend ind med massen af ensartet konsistens - og alle! Walnut sauce er klar, bon appetit!

Walnut sauce "Chuki". Opskrift med valnødder

Valnødder til madlavning skal du vælge kun de mest lys - hvilket betyder, at de er friske. Du kan helt sikkert bruge den gamle (som de allerede har mistet fugt), men de kan vise sig at være harsk.

Ingredienser - Spices: gurkemeje, rød peber, untsho suneli (La Spezia, er det også blå bukkehorn), koriander, salt; 3 Nightingale skeen varm bouillon, vineddike (men det kan eventuelt være erstattet af en tør hvidvin), et par dråber valnøddeolie, hvidløg (flere bit).

Valnødder gentage og passere gennem den mindste gitter kværn (generelt kan male på grinder). Adskillige (styk 2 - 3) lederne af hvidløg at rense fra skallerne og derefter passere gennem pressen, er det muligt at bruge en speciel chesnokodavkoy. Alle de ovennævnte krydderier blandet sammen. Rør nødder og krydderier og styrtede til ham et par skefulde varm bouillon, derefter forsigtigt male. Derefter fortsætter med at gnide nødder og krydderier, omhyggeligt hæld eddike eller vin selv. Vin eller eddike efter behov for at få en masse af konsistens var som en flydende pandekage dej. Sæt på brand, bring i kog, men under alle omstændigheder ikke koge. Når en tabel til at dryppe et par dråber valnøddeolie. Resultatet var en meget velsmagende sauce af valnødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.