Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage med kylling og svampe

Kager med forskellige fyld som alt. De bestikke sin enkelhed og fantastisk smag. Med fyld til kagen, kan du også eksperimentere og sikkert alle vil afhente recept påfyldning, som han gerne vil.

Nå, jeg ønsker at tilbyde en tærte med kylling og svampe. Dejen til kagen vil passe nogen. Vi anser begge muligheder: gær og uden gær. Så for gærdej vi brug: 500 g hvedemel (fortrinsvis den øverste klasse, som en sidste udvej - første kvalitet), 1 æg, 50 g smør, et glas vand, 20 g tør eller pressegær, salt, lidt sukker (for at gøre dejen hurtigt gæret og rose). Æg piskeris med salt og sukker, tilsættes varmt vand (vand Temperaturen bør ikke være højere end 40 ° C, eller gær blot "svejst"), blødgjort smør, bland. Mel blev tilsat i små portioner, og ælt dejen. Som du kan se, er jeg forbereder dejen uden dejen, så tager meget mindre tid og dejen bliver ikke sur, såsom ved svamp fremstillingsmetode. Fjern derefter dejen i et varmt sted og vente, indtil det stiger. Bliver nødt til at vente på omkring en time.

For at forberede tærte med kylling og svampe på dej uden gær vi har brug for: 400-500 gram mel, 100 gram smør (hvis der ikke er olie, erstatte smør med margarine), 1 æg, et glas mælk, læsket soda, salt og sukker. Mælk, salt, sukker og æg, slå med en mixer, tilsæt blødgjort smør og mel. Ælt dejen. Høst i køleskabet i 20 minutter. Dejen er klar.

Forbered fyldet til at bage en tærte med kylling og svampe. Vi skal bruge: 300 gram kylling, 20 gram svampe eller andre svampe, to store løg, 50 gram smør og krydderier til kylling, salt og urter. Kyllingefilet kog i saltet vand indtil de er møre. Svampe min, sønderdele og steges i smør. Efter 5 minutter spredt i svampe hakkede løg, salt, smag og steges indtil kogt. Kogt filet skæres i små tern og kombinere med svampe.

Næste tage dej, deler den i to dele (af den angivne antal dej og fyldningen opnås to lukkede cirkulære cirkel). Fra alle dele fjernes igen en lille mængde dej - til "dække". Vi ruller dejen ud i reservoiret og sat på en smurt form efterlader kofangere. Stopning og opdele i to dele og spredes på dejen. De resterende stykker af dejen rulle ud i en cirkel, dække med fyld og zaschipyvaem kant. reserve center hul til en tærte med kylling og svampe propeksya inde Den. Bages i ovnen i 30 minutter. Det er alt, vores kage er klar.

For fans af bagning tilbyde champignon ost tærte med svampe. Dejen vil blive anvendt uden gær, det andet opskrift, som jeg har beskrevet ovenfor. Til fyldet, vi har brug for: 300 gram friske svampe, tre store løg, 100 g ost, salt, vegetabilsk olie. Svampe og løg makulere, steger indtil kogt. Dej kløft i to dele: den ene er lidt større end den anden. Det meste af rullen ud og lagt i en form, der lå oven på svampen udstopning, drys med revet ost. Den anden del af rullen ud dejen, dække med fyld, kanter zaschipyvaem. Centret også efterlader et hul. Bages i ovnen i 20 minutter, ikke mere. Mushroom tærte og ost er klar, det kan leveres til te.

På denne samme opskrift kan bages tærte med svampe, vil en test kræver mindre som cirkel "åben". Og du har brug for til at drysse ost kage i 5 minutter indtil de er møre, at det ikke er brændt.

Fyldte, selvfølgelig, kan du eksperimentere. test opskrifter, som jeg har beskrevet ovenfor, perfekt til eventuelle toppings fra kød til sød. Perfekt dessert vil være en sød frugt kage. Så bage og eksperimentere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.