TravelingRejsetips

Skal jeg gå til Egypten i 2014?

turistindustrien i Egypten har lidt i de seneste år på grund af politisk ustabilitet. Hvis vi sammenligner landets indtægter fra turistindustrien i 2010 og 2013: 14 milliarder dollar mod 2,5 - forskellen ville være enorm. myndighederne Dog gør alt muligt, for at sikre sikkerheden i sådanne berømte feriesteder som Sharm el Sheikh og Hurghada, og vente på at øge strømmen med 20-30% i 2014. Og på trods af, at de forstyrrelser opstår især i storbyer, i turistområderne i Sinai-halvøen, regeringen for at sætte op de sikkerhedsmæssige politipatruljer hver halve kilometer. Det er også planlagt at tilbringe betydelige midler til installation af overvågningskameraer på vejene i Sharm el-Sheikh.

Udvikle nye moderne resorts såsom Soma Bay. Placeret på den lille Røde Hav halvø, omgivet af ørkenen, Soma Bay er anderledes infrastruktur og service af høj kvalitet. Attraktive ture i Soma Bay på nytår - vintertemperaturer er komfortable til en badeferie, og nærheden af koralrevet Ras Abu Soma, hvor du kan dykke til en dybde på 35 meter og være i en hule af stor skønhed, tilgangen af dykkere fra hele verden.

Hoteller meste tilbyde tjenester i en "all inclusive", en spa, en golfklub, thalassoterapi center, tyrkisk bad og et vandland. Adgang til alle typer af marine aktiviteter og udflugter til steder som Giza, Kongernes Dal, nær halvøen er koptiske klostre i St. Paul og Anthony.

Nuweiba - udvej er en afslappende familieferie i den østlige del af Sinai-halvøen. Meget billige ture i Nuweiba i juni tilbyde turister høj kvalitet badeferie ved Det Røde Hav er den urbane travlhed: Nuweiba - navnet på den 30 kilometer lange strækning af havet samlede befolkning på højst 15 tusinde mennesker, med et par hoteller og en lille havn .. Kun 110 km fra dette sted er Mount Moses og klosteret St. Catherine, åben for alle, der ønsker at besøge en rundtur i Sinai.

Vender tilbage til spørgsmålet om sikkerhed, skal det understreges, at de egyptiske turistområder er placeret i en betydelig afstand fra større byer, hvor der kan være ydeevne og strejker. Ture til Cairo, selvfølgelig, bør undgås, samt besøg til Luxor og pyramiderne. Generelt er situationen på kysten af ro - hverken myndighederne eller de lokale beboere ikke ønsker at miste en af de vigtigste artikler i deres indkomst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.