Mad og drikkevarerOpskrifter

En lækker opskrift Kulesza - hvordan forberedt de gamle slaver

Hvis du er interesseret i opskrifter på ilden, så foreslår vi du koge grød. I den færdige tilstand er det en tyk grød eller vælling nærende, blandinger med andre Kostrovo retter, fx med en kebab.

Traditionel opskrift Kulesza

Så hvad er de ingredienser, der er nødvendige for at forberede denne velsmagende retter? Efter alt er denne opskrift anvendes stadig Kulesza Zaporozhye Cossacks og Chumak som bar salt.

Først, selvfølgelig, den har brug for at hirse, omkring en halv kop. Men som grød - grød vanskeligt, er det stadig nødvendigt fire kartofler, to løg, gulerødder, omkring to hundrede gram svinefedt og hundrede gram smør. På ganen, kan du tilføje urter, salt og krydderier.

Som kapaciteten tage potten. Forbered alt dette vil være, i modsætning til den samme grill på en åben ild, så du skal ikke loiter - så snart træ forbrænding, bare hænge potten og starte madlavning.

Den første ting du skal gøre - skylles grundigt med hirse, og ikke én, men seks eller syv gange. Sørg for at i sidste ende vandet efter vask forbliver helt ren. Meget ofte på hirse er en masse snavs, så skal vaskes grundigt. Vær ikke bange for at vaske væk noget overflødigt: kornet skallen er meget holdbart. Sidste ønskelig hirse skylles i varmt vand.

For at starte Chop bacon og drys bunden af potten. Steg det lidt, og derefter tilføje på samme måde, hakkede løg og gulerødder. Denne blanding sauté for fem til syv minutter. På dette tidspunkt, kan du skrælle og skære kartoflerne i tern.

Nu tilføje i vandet på omkring to tredjedele, vente, indtil det koger. Derefter tilsættes kartoflerne, kog det i fem minutter og drys i den vigtigste ingrediens - hvede. Efter korn kogt, sat i en gryde med smør og omhyggeligt Rør rundt indtil glat grød. Nå, det sidste touch - et fad, drys med salt, urter og krydderier, så røre igen. Alle færdig!

Af den måde, er denne opskrift Kulesza anses for at være traditionelle, fordi alle dets ingredienser har eksisteret i oldtiden. Desuden er det den mest lækre af, hvad der kan være fremstillet af hirse.

En lignende parabol er ofte tilberedt og soldater under deres kampagner. Men de gjorde det lidt anderledes. At soldat Kulesza opskrift beskrevet nedenfor.

felt grød

For at forberede, træffe enhver kød (gryderet komme ned og banker), otte til ti kartofler, to løg løg og en masse grønt, syv stykker af rå æg og en pakke smør.

Først skal du tilberede kød bouillon. Forberedelse det i cirka en time, hvis du bruger et almindeligt kød, og tyve minutter, hvis gryderet. Nu skæres og hæld bouillon kartofler, kog indtil da, indtil grøntsagerne er bløde, så drys i hirse. Cook, indtil indtil frøene begynder at blive kogt blød, og tilsæt derefter de hakkede løg. Lad blandingen simre i cirka ti minutter.

I begyndelsen skal du vælge om en halv liter bouillon tom og lad den køle af. Nu tilføje æg, rør rundt og hæld i en hovedret, under jævnlig omrøring. Nu er en smule grød med salt, tilsæt greens til at smage, fjerne bryg fra varmen og lad i femten minutter-tyve, og derefter sætte smør og bland.

Nu kan du nyde en ægte soldats skål! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.