SundhedSygdomme og betingelser

Hævelser i ansigtet

Hævelse af ansigt, der dukkede op om morgenen efter en nats søvn, giver en masse spænding. Ubehagelige kosmetiske ændringer i udseende forårsaget af ukendte årsager, meget alarmerende.

Hævelse af ansigtet kan være en følge af brugen af alkoholiske drikkevarer eller salt mad. Dets vigtigste årsag er forsinkelsen i kroppen og i væv af ansigtet, overskydende væske. Men tumorer kan blive ikke blot en konsekvens af at drikke alkohol og store mængder af salt mad. Imidlertid hævelse af ansigtet, fra synspunkt medicin, uanset årsagen, dens årsag, er et symptom på overdreven ophobning af væske i vævene.

Enhver person, det er vigtigt at vide, hvilke betingelser producerer midlertidig, passerer sig af tumoren, og som er en væsentlig grund til at søge professionel hjælp.

Hævelse af ansigtet ledsaget af et stort antal af patologiske processer. For at være i stand til at gøre den korrekte diagnose, skal du kende dens ledsagende symptomer, området for distribution, samt varigheden af tilstanden.

Hvis patienten blev diagnosticeret med - højt blodtryk, hævelse i ansigtet og øjenlåg det er en af en række symptomer på sygdommen. Forhøjet blodtryk kan være forbundet med tumorer i arme og ben. Årsagen til denne betingelse er forstyrrelser optræder i nyrerne, som er vanskelig vandladning og fremme væskeophobning i kroppen.

Hævelse af ansigt, fortsættes i et kort tidsrum, kan det være et resultat af en allergisk reaktion på hår fra dyr af enhver. Kort periode af et par minutter eller timer, ledsaget af en samtidig obstruktion af de respiratoriske funktioner i kroppen, på huden rødme, feber, og en følelse af varme. En sådan tilstand er en alvorlig trussel mod livet af patienten og kræver en øjeblikkelig opkald "ambulance."

Angioneurotisk ødem i ansigtet (ødem Quincke) i de fleste tilfælde er vist sammen med urticaria. Disse patologier tilskrives allergiske sygdomme, hvis årsag ligger i strid med permeabiliteten af karvæggene. Angioødem og nældefeber ofte varsle et anafylaktisk shock. Disse sygdomme er symptomer på fødevarer eller medicin allergiske reaktioner. Oftest de kan vises som et resultat af at modtage sådanne lægemidler som "Analgin" og "Aspirin", "Penicillin" og "Novocaine", samt fødevarer såsom fisk, æg, sødmælk og alkoholiske drikke. Undertiden årsagen til angioødem og urticaria er allergener fungale og bakteriel oprindelse, og bid af blod-sugende.

Fastholdes tumor forreste del i lang tid, kan det være resultatet af forskellige inflammatoriske processer, såsom bihulebetændelse.

Hævelse af ansigtet kan være et resultat af infektionssygdomme. Det sker, når svin og en dental absces, konjunktivitis og betændelse i den okulære kredsløb.

Mulige årsager facial tumorer kan også være et traume, forbrændinger og komplikationer under graviditeten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.