SundhedSygdomme og betingelser

Lemmer Tremor: diagnose og behandling

Tremor af lemmer er en hyppig forekomst i for tidligt fødte børn. Startende med den ene hånd, efter et vist tidsrum det kan sprede sig til en anden. Han lider af hoved og nogle gange er det også dækker den nedre ekstremiteter og torso. Men sygdommen normalt ikke forhindre senere bruge en ske eller skrive. I tilfælde af følelser manifestation af symptomer er stigende. Voksne kan nemt mærke den rysten, der strækker sig ud med armene, samt vanskeligheder med tale-funktionalitet er brudt under indflydelse af alkohol.

Især postural tremor

Denne type tremor er en arvelig sygdom, ofte forværres af voldsom bevægelse og kan være forbundet med skjoldbruskkirtlen lidelser. I tilfælde af modtagelse af narkotika, alkohol og visse lægemidler lem tremor stiger. Forårsage en komplikation, fx bronchodilatoriske lægemidler, psykotrope lægemidler type og forgiftning af kroppen ved salte af tungmetaller. Ved at flytte patienten fortsætter med at opleve rystelser, som forstærkes, når de forsøger at fokusere på.

Funktioner intentionstremor

Denne type tremor kan observeres hos patienter i tilfælde af abnormiteter i lillehjernen, for at opretholde balancen i bevægelse. Denne type af tremor er ledsaget af motoriske reflekser og rystende lemmer fejende karakter af bevægelse, der umærkelig i en rolig tilstand. lemmer tremor kan forværres, når de forsøger at udføre nogen bevidst og velovervejet bevægelse. Mennesker, der lider af rystelser, kan ikke røre en finger til spidsen af næsen med lukkede øjne under lægeundersøgelsen.

Asterixis - den farligste form for rysten

Den farligste form for tremor er asterixis. Denne tremor kan være samtidig bivirkning af arvelig sygdom. Asterixis fører til en ophobning af kobber i blod, hjerne og lever. Det kan selvfølgelig bøje og unbend ujævnt.

Melon typer af rystelser er relativt sjældne i forhold til Parkinsons sygdom, som er en meget almindelig form for patologi. Hun normalt underlagt de ældre (60 år og ældre). I denne sygdom forekommer tremor oftere og alvorligt. Parkinsons sygdom kan forværre patientens tilstand hvert år, og rystelser - kun den indledende fase. Nogle gange overekstremiteterne tremor kan forekomme ubetydelige eller endog fraværende.

Af alle disse patologier, kun den sidste bærer risikoen for handicap og det uundgåelige, men ikke forkorte levetiden.

Det behandlede lemmer rysten?

Ved tilstedeværelse af disse symptomer hos unge behandling er normalt ikke nødvendig. Men i tilfældet med udtalte symptomer, kan læger ordinere en beroligende. På baggrund af alvorlig stress eller ophidselse tremor behandling udføres ved hjælp af sovepiller.

Som for Parkinsons sygdom, kan den moderne medicin kun reducere hastigheden på dens progression, men at helbrede fuldstændigt er endnu ikke i stand til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.