Hjem og familieKæledyr

Dværgpinscher - smuk, elegant og frygtløs

Når denne race i USSR var meget populære i de 70-75 år, og findes ofte i byområder lejligheder, og på messer. Nu dens popularitet er faldet, men dem, der bor hjemme Dværgpinscher, værdsat fordelene ved denne race. Dette er ikke bug-eyed, lille skabning, rysten på tynde ben, som mange forestiller det at repræsentere.

På markederne for hver hund, som kan tages under armen, kaldet Dværgpinscher - forgæves. Dette er en temmelig gamle race, der blev bragt i midten af det 20. århundrede fra Tyskland. Der blev hun officielt registreret for første gang i 1895 som en race af hunde kaldet pinscher-schnauzer. Det antages, at dens forfædre var gravhund og italiensk greyhound, i skabelsen af racen også deltog og glat-pincher.

Features avle miniature pinscher

Dens lille størrelse er ideel til at bo i en lejlighed. Desuden kan det blive sat i posen og nemt tage til landet eller til at gå til at besøge dem - det passer i hånden. Større pleje er det ikke kræver pels er nogle gange nok at rede ud med en stiv børste.

Lille størrelse stopper ikke denne lille hund, når hun skal beskytte sin herre. Hendes evne til at bevæge sig hurtigt giver dig mulighed for at undvige modkørende angreb, er usandsynligt, at lykkes, eller sparke hende at "få" en pind, hvis den beslutter at kaste sig på forsvar.

Dværgpinscher bevidst modtaget karakteristisk frygtløs hund. På trods af at værterne hund lydig og kærlig, han er en stor keeper. Modigt siv til ubudne gæster, gøen, når han er hjemme. De gade hunde ting distrahere ham fra forbipasserende, det er mere tryg, men for udenforstående på vagt, ikke at lade dem behandle sig selv uden videre.

På tur, se foran en charmerende lille hund, forbipasserende ofte forsøger at slagtilfælde det. Dværgpinscher kan ikke lide at kommunikere i stil med "forstærkning pusi" og advarsel knurren, alle slags viser, at alvorlige.

Han har nok stærke tænder, samt et godt greb for en bid at afværge selv den store hund. Pincher sandsynligvis forestiller sig, at han er - den største og mest truende hund, fordi frygten for det er ukendt. Det sker også, at en stor hund løbe væk fra dette barn, at se det som en værdig modstander.

Pincher gode ven og kammerat

Generelt avle hunde miniature pinscher veluddannede, kan følge sporet. Udfør vært team for det - en fornøjelse. Ældre mennesker vil være glad for at have en række krævende ven, en loyal vagt og beskytter. Hertil kommer, at sidde på bænken, kan du kigge på hans leg med andre hunde og indånde luften. Han vil ikke forlade sin herre, og ikke løbe væk. Og hvis du køber pinscher til ham at vokse op med dig børn, den bedste ven til spil og kører rundt for at finde. Børnene vil blive træt hurtigere, end han træt bæres rundt om gården.

Husdyr tilladt, hvis de er i huset, får sammen godt med hunden, han er en loyal følgesvend kat, marsvin eller undulat. Som alle hunde Pinscher ikke kan lide træk, bør hans sted beskyttes mod dem. Den svage koldt det kører stille og roligt i sneen. Når vinteren bliver koldt, hænge ud med Pinscher brug for tøj, der passer til denne dragt eller varm sweatshirt. Dette tøj vil tillade ham at ledsage ejere på gaden i al slags vejr.

Problemer med mad ikke opstår. Enhver, der har en hund ved, hvordan at fodre Dværgpinscher. Ud over hundemad, kan det godt hjælpe sig selv til dit skrivebord - det vil være nok af disse fødevarer, som du tilberede selv. Selvfølgelig, god knogle, samt for enhver hund, er det en delikatesse.

Hvis du boede i huset Pinscher dame, vil hvalpene ikke være en besværet. Se hvordan man dyrker og spille disse små hunde - en fornøjelse. Kuld er normalt begrænset til fire hvalpe, og disse prægtige hunde kan nemt give væk til venner og bekendte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.