Kunst og underholdningFilm

Hvem er Kolyan Naumov?

Kolyan Naumov rigtig dreng - en af de mest populære figurer på tv. Vidunderlige familie mand og far til to børn i hverdagen, unge talenter og karismatisk skuespiller - en liste over alle sine roller udvidet. Så hvem er han?

Hvordan det hele begyndte

Kolya Naumov blev født i 1982, den 28. februar, i en militær familie. Ser man på det faktum, at hans fars livet er svært, drengen opgav barndomsdrøm at følge i sin fars fodspor. I stedet Kolyan Naumov kommer ind i Perm Pædagogiske Universitet og planer i fremtiden at blive en oversætter. Mærkeligt nok, men undersøgelsen i skummet en gang og tog en ung talentfuld fyr i den modsatte undervisning.

En anden freshman, blev han bemærket af ældre studerende. I begyndelsen af 2000 oplevede KVN toppen af sin popularitet, og hver respekt større universitet havde sit eget hold af muntre og smarte fyre. "Parma" var kendt i hele landet i Perm Lærere. Nicholas straks passe ind i teamet, blev næsten øjeblikkeligt vedtaget i første komposition. Det er svært at sige, hvad der var årsagen: karisma, hårdt arbejde, held eller alle sammen, men det var et spil "Parma" gjorde ham berømt og genkendelige. Han begynder at skrive manuskriptet, nogle gange endda på vers, og hans arbejde heller ikke ubemærket hen. Så munter mager fyr kom ud. Han udviklede sin egen hær af fans.

Nikolai Naumov var en reel barn

I dag Nikolay Naumov er meget populær, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Selvfølgelig, det hele startede med den berømte "Parma". Men i dag er det kendt for mere end deres roller i filmen. For første gang bemærket det, og blev opfordret til at dukke op i 2003, da han spillede i tv-serien "Mongoose" i episoden "Enken den giftefærdige alder." Dette var begyndelsen til hans arbejde i filmen. Efter - episode igen, denne gang i "Krus" -serien. Der, Nikolai spiller færdselspolitiet inspektør.

Den første virkelig mærkbar og karakteristisk arbejde var den rolle i serien "Rigtige drenge." Kolyan Naumov spillede der hans navnebror. Da den unge mand selv siger, hans karakter er ikke en eksakt kopi, men karakteren af hans appellerer til alle handlinger begået af ham, er det muligt at retfærdiggøre moralsk skuespilleren. "Man kan næppe kalde mig selv en brutal primat, men noget til fælles, har vi stadig", - siger Nikolay om din karakter. Serien gik ud på en af de mest populære ungdoms-kanaler, og multi-million publikum endelig så den nye helt.

Kolyan Naumov er blevet meget populært, ranking det i "YouTube" slå alle mulige poster. History of Man, der voksede op i et ugunstigt stillet område og der stod på rette vej, men stadig i præsentationen af sådan en interessant skuespiller gjorde et stærkt indtryk på publikum. Til dato, denne person er en af de mest genkendelige og elskede blandt flere generationer af seere.

Arbejde i film

Naumova karriere som skuespiller skarpt gik op ad bakken efter "rigtige børn". Næste rolle - reporter i filmen "Gravid". Listen fortsætter: hovedrollen i filmen "The Nanny", hvor han spillede et provinsielt forretningsmand sammen med sin kollega, skuespiller Ararat Keschanom. To komiker, kendt for sine roller i de unge tegneserien om TNT, skabte en perfekt tandem. Mousserende humor - en væsentlig egenskab af filmen med en sådan sammensætning, og "The Nanny" - er ingen undtagelse.

Det sidste arbejde i biografen, hvor han deltog Nicholas - komedie "Friends of Friends", der blev offentliggjort i 2013. Alle film af Kolyan Naumov tilhører kategorien af ungdom komedier. Det er usandsynligt, at de skal kigge efter dybere mening og spændende scenarie. Snarere er de beregnet til at distrahere fra problemerne og komme til at grine af vittigheder fantastisk. Og de fleste af publikum er på udkig efter netop det.

Karriere komiker

Kolyan Naumov, selv efter at have forladt KVN aldrig et øjeblik ophørt med at være en komiker. Hans film arbejde som tv-vært og tv-show gæst, efterlader ingen tvivl om, at en humorist at blive født, og dette er tilfældet.

At være klog og kunstnerisk af natur, Nicholas formår at indsamle vittigheder fra ingenting. Han deltog med succes i tv-shows, hans kærlighed indbydende på grund af hans sans for humor og evne til at improvisere, manifesteret selv i KVN. Et eksempel på dette - showet "Comedy KVINDE." Kolyan Naumov tilstod sin kærlighed, så kunstnerisk at denne episode blæste op på internettet.

Personlige liv

Kolyan Naumov i livet - sportsmand, en succesfuld forretningsmand, lykkelig kærlig mand og far til to børn. Passion for snowboarding har en familie. Nicholas selv ønsker hans favorit skal beherskes og børn. Af den måde, i henhold til Naumov og hans kone Albina, to børn, de vil ikke stoppe. Drøm at have en stor og lykkelig familie have en fælles.

I 2011 skuespilleren var i en vanskelig situation. Det viste sig øjeblikkeligt knust nyheden om, at der angiveligt Naumov havde en ulykke. Det rygtedes, at han åbenbart overtrådt reglerne, såre sig selv og fungerede som ansvarlig for død af en anden kollision medlem. "Duck" var så troværdigt, at undersøgelsen krævede, og Nicholas selv blev tvunget til at retfærdiggøre sig selv, før pressen. Nogen tid senere, selvfølgelig, var alt afgjort. Men det er stadig uklart, hvem og hvorfor havde brug for en PR. Anyway, popularitet er dobbelt: På den ene side ved vi, - det er penge, berømmelse og muligheder. Men vend medalje - en tvungen adskillelse fra familien og den viden, der på ethvert tidspunkt, kan hver ved ønske begynder at dykke ned i beskidte linned af gårsdagens idol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.