HjemlighedVærktøj og udstyr

Vacuum radiatorer: beskrivelsen, virkemåde, priser og anmeldelser enheden

Russisk beboere hvert år lider hvordan barske vinter kan være lokal. Dette fører til behovet for faste omkostninger til modernisering af varmeanlæg, der vil overleve kulden meget lettere. Og før hver energiforbruger når opstod spørgsmålet om, hvordan man kan spare penge. Når der var vakuum radiatorer, svare på det er blevet meget lettere.

Egenskaber

De vigtigste fordele ved denne løsning kan bemærkes det unikke kølemiddel cirkulationssystem. Han er ikke forpligtet til at bevæge sig opad, da den bevæger sig ned varmeapparatet kun. Den resterende del af radiator er et særligt bor-lithium blanding. Til opvarmning af en sektion deraf kræver ikke mere end en halv liter varmt vand. Sammenlignet med den traditionelle stål eller aluminium paneler, dette tal er mindre end 7 gange. Hvis vi betragter den nævnte blanding fra synspunktet af varmeveksling, det har usædvanlige egenskaber. Dets kogepunkt er 35 grader celsius, hvilket resulterer i hurtige kvalitative og opvarmning enheder såsom vakuum opvarmning.

Desuden vil disse batterier aldrig blive påvirket af luftsluser, korrosion processer og slaggedannende rør. Vakuum radiatorer er inkluderet i jobbet temmelig hurtigt. Det kræver ikke stor energi og tidskrævende. Varmeoverførsel begynder med de første minutter af fuld drift af systemet.

værdighed

Vakuum radiatorer, hvis pris starter fra 650 rubler sektion, kendetegnet ved en meget høj emissivitet. En sådan batteri kan køre fra kedlen, kedel, komfur, solfanger. Med deres hjælp, kan et større område opvarme et rum ved hjælp af en lavere effekt kedler. I dette tilfælde behøver du ikke varme for meget kølevæske. Men forvent ikke, at du skal langt mindre energibærer. Du vil opleve besparelser, men fra alle konti, ikke slippe af med.

Vakuum radiatorer, anmeldelser af som viser deres høje effektivitet, begyndte at sprede sig ret hurtigt. I denne henseende kan man nævne en række åbenlyse fordele ved en sådan løsning:

- nedsat med 80% mængden af anvendt kølemiddel;

- den forbrugte varmemængde fra centraliserede systemer reduceres betydeligt - undertiden dette tal når 50%, bliver tydelig gevinsten her, hvis der anvendes for at optegne;

- 30-40% reduceret forbrug af elektrisk energi;

- Instrument installationen er ganske enkel og adskiller sig ikke fra installation af konventionelle batterier;

- tilsyneladende de er vanskelige at skelne fra de sædvanlige enheder;

- støvsuges radiatorer er ikke underlagt korrosionsprocesser, der vil være nogen problemer med varmesystemet zavozdushennostyu sites;

- en lille mængde kølemiddel vil cirkulere meget lettere på grund af det faktum, at massen af fluidmodstanden sænkes;

- kogende bor-lithiumforbindelse sikrer høj varmeoverførsel.

egenskaber

De fleste forbrugere af varmeapparater af forskellige typer henleder opmærksomheden primært på udseendet af enhederne. Et vigtigt kriterium er varmen. Varigheden af driftsperioden - er en anden vigtig faktor. Mange er overbevist om, at det vil vare de længste metal-enheder. Heater sikkerhed - det er en af de vigtigste faktorer, som fokuserer ikke så meget forbrugere, når de køber. Selvfølgelig, de tilfælde, hvor den dårlige kvalitet af en radiator fører til det faktum, at dets komponenter ikke kan modstå trykket af systemet eller kølervæske aggression er sjældne, men de sker.

Hvordan man ikke at komme ind i problemer?

Når dette sker, er det nødvendigt at bruge en nogenlunde anstændig mængde opsving. I øjeblikket tænker over sikkerheden for kun de kunder, der allerede har haft til at håndtere sådanne problemer. Fra dette perspektiv, vakuum- radiatorer, hvis pris er generelt højere end omkostningerne ved andre typer af enheder, er sikre. Dette opnås ved visse aspekter af deres arbejde:

  1. Minimeret antal links. Enheder er ikke udstyret med propper, brystvorter, afstandsklodser, bløder skrue eller andre lignende elementer. Strukturelt denne monolitisk legeme med et par gevindforbindelser til tilslutning af varmesystemet. Det er svært at tage trykket lignende.
  2. Vakuum radiatorer kendetegnet ved, at den konventionelle varmebæreren i dem, er meget lille. Selv om der er mekanisk skade bør ikke være bange for oversvømmelsen i rummet.
  3. Hydrauliske tryk i disse enheder er kun tilgængelig ved bunden. Passerer derefter gennem røret, gennem hvilket kølemidlet tilføres. Trykket af batteriet i et område, hvor der er en sekundær varmemedie er meget lav.

Det viser sig, at i tilfælde af utilsigtet trykaflastning af den systemfejl vil kun selve apparatet.

installation batteri

Vakuum radiatorer, anmeldelser af der viser alle deres fordele, ganske let at installere selv. For at gøre dette, er der en vis sekvens af handlinger, som bør overholde. Hvis vi taler om genopbygningen af det eksisterende varmeanlæg, til din første behov fjerne de gamle batterier. Det er dog vigtigt at pre-drænet varmeoverførselsmedium. Så kan du markere det sted, fastgørelse af de nye radiatorer. På disse steder du ønsker at rette beslag, som derefter vil blive monteret batteri selv. Alle fastgørelseselementer skal være så stabil. Nu med hjælp fra fugemasse og hamp kan gå videre til installationen af kugleventiler. De vil så forbindes hovedrøret. De samme materialer anvendes som tætningsmiddel.

I sidste ende, du ønsker at teste alle samlinger for utætheder. Til dette formål skal varmesystemet være fyldt med vand. du kan ikke tage slibemidler til rengøring af alle overflader, der skal samles. Efter at de kan forblive metalliske indeslutninger, som er farlige at anvende tætningsmaterialer og cirkulationspumper.

Resultatet af installationen af radiatoren er ikke kun tilstedeværelsen i dit hjem apparater og innovative energibesparelser, men også en hurtig og høj kvalitet varmeanlæg faciliteter end i tilfældet med konventionelle varmesystemer.

Hvordan man vælger et vakuum radiator

Eftersom lithium-brom blanding er et giftigt stof, inden køb af sådanne batterier er påkrævet for at kontrollere graden af pålidelighed og overholdelse af de tekniske krav. produktion Kvaliteten af vakuum radiatorer give nogle af deres væsentlige funktioner:

- batteriet bør ikke være for meget lithiumbromid blanding, dvs. når den rokkende lyden af lys skal komme raslende, men ikke overfyldte;

- læk afhænger af, hvor glat vil svejsningerne på køleprofil;

- opløsningsmidlet fjerner ikke polymer-pulverbelægning;

- sælgeren bør være en overensstemmelsesattest for produktet.

Markedet er primært produkter fra firmaet EnergyEco, modelnummeret på muligheder, der er egnet til ethvert rum. Opvarmningsanordninger af dette mærke fremstillet af kulstofstål, hvoraf tykkelse er 1,5 mm. Én sektion er karakteriseret ved varmeoverføring på 169 kW, en driftstemperatur på 110 grader celsius og pres 0,6-1,3 MPa. Med en høj virkningsgrad af sådanne indretninger, de har en ulempe - høje omkostninger. Men dette faktum ikke påvirker efterspørgslen efter vacuum radiatorer, som forøges med en misundelsesværdig hastighed. De blev brugt ikke kun i lejligheder og private hjem, men også i kontorer, på fabrikker.

anmeldelser ejere

Praksis viser, at anvendelsen af sådanne radiatorer i autonome varmeanlæg muliggør reduktion på 50% i fastbrændselskedler og 2,5-3 gange forbrug - til elektrisk. Denne type udstyr er godt erstattet de gamle støbejern radiatorer, spare på energien meget effektivt. Alle brugeranmeldelser beviser til fordel for en høj grad af effektivitet i vakuum radiatorer i sammenligning med traditionelle alternativer.

arter

I øjeblikket er der allerede elektriske vakuum radiatorer. Deres arbejde består i, at strømningsrøret blev erstattet med el-varme, komplet med termostat.

I vakuum radiatorer er fordele og ulemper, som allerede nævnt. Det er vigtigt at bemærke, at pasformen er meget bedre, hvis det er nødvendigt, til hurtigt at opvarme det rum, de har ingen lige, men hvis temperaturen er påkrævet, stiger og falder, jern batteri.

fund

Som et resultat, kan vi sige, at installere vakuum lithium bromid radiator omkostninger i lejlighederne, som bruger tællere til opvarmning. Denne mulighed er godt for autonome varmeanlæg. Dette er velegnet til de tilfælde, hvor kedlerne ikke tillader en for høj temperatur, da lille komponent kræves for at starte reaktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.