Mad og drikkevarerOpskrifter

Stew opskrifter

Hjem til gryderet (Ragout - gryderet) anses for at være Frankrig. Selvom arkæologiske fund tilbagevise dette synspunkt og hævder, at indianerne forberedt over 8000 år siden, en lignende skål. En ragout fremstillet i Irland, som opskrift blev beskrevet Herodot. I dag er denne parabol er udbredt og er en hyppig gæst på vores borde. Før vi taler om, hvordan man laver en gryderet, give nogle af de vigtige noter.

1. Stykker af kød skal være af samme størrelse. Hvis du har lidt tid, gøre lidt mindre, hvis der er tilstrækkelig, men skæres i store. Kød skal ikke "tabt" i grøntsagerne.

2. Det samme kan siges om grøntsager. Hvis du beslutter dig for at lave mad i en stegepande (eller stegepande), skåret i stykker små, i potter passende at sætte brikkerne større.

3. medie til at slukke for må ikke være rigeligt. Ideel juice gryderet, eller et surt miljø - vin. Ved at kombinere vin og kartofler kan ikke være!

4. Fremstilling af ragout og hastværk er ikke kompatible. Jo mindre lys, jo bedre fadet vise sig. Men grøntsager koges i lang tid ikke behøver at.

Gryderetter. Opskriften først

Ingredienser: lam (500 g), kartoffel (500 g), to af gulerod, turnips, løg, to spiseskefulde tomatpuré og olivenolie, bouillon (i ekstreme tilfælde - vand, 400 ml), peber (sorte prikker), laurbærblade, krydderurter (persille) salt.

Forberedelse. Kødet skåret i stykker, stegte, saltet, i olie. For et par minutter, før du fjerner gryden fra varmen, drys kødet med mel. Vi flytte lam i en gryde, tilføjer tomat, bouillon og halve timer simre ved svag varme.

Mens kødet er kogt, gør grøntsager. Min, klippe og yngel (sammen med peber og krydderurter). Kød, sammen med saften vi skifte til stegepande, kombinere med allerede stegte grøntsager og lad det simre i cirka en halv time.

Stew, en opskrift, der er blevet beskrevet, er det nødvendigt at søge om et fad stor, drysset med hakkede friske krydderurter.

Gryderetter. opskrift sekund

Ingredienser: oksekød kilogram (kalvekød), 0,5 l tør rødvin, 0,5 kg tomater, to løg, tre gulerod, hvidløgsfed 4-5, 3-4 selleri, spiseskefuld mel, bay leaf, kanel, salt havet, olivenolie, tørre hvide svampe (en håndfuld), rosmarin.

Forberedelse. Stegt i olie svampe, grøntsager, laurbærblade og kanel (5 minutter, ikke mere). Kødudskæringen i stykker på cirka fem centimeter, til dips i mel og salt og ryster det overskydende, flytte grøntsager. Tilsæt tomater, vin, peber. Simre i to og en halv time. Rosmarin og hvidløg før tages ud.

Gryderetter. opskrift til en tredje

Faktisk er denne parabol betragtes som den irske og har en anden betegnelse - "Stew". Måske er der et element af sandhed, men den gryderet, opskriften som præsenteres nedenfor, er meget glade for vores land. Så forberede.

Ingredienser: lam (bedre - lam, 0,5 kg), kartofler (0,5 kg), kylling bouillon (2 liter) tre pærer, gulerod og selleri olie (150-170 g), rosenkål, persille , krydderier (peber, laurbærblade, rosmarin, hvidløg, timian) salt.

Forberedelse. Skær stykker kød, bring det i kog og flette alt vand. Skær grøntsagerne (groft). Sæt krydderier af kartoflen (ikke mere end halvdelen), løg og smør i en gryde. Passeruem indhold omkring fem minutter, tilsæt alle de resterende grøntsager (forlade kun kål), og hæld bouillon. Kog i ca 20 minutter. Nu kan du tilføje den kål (hun forbereder hurtigere end andre grøntsager, så den lå, når fadet er næsten klar), og lad det simre i yderligere 10 minutter. Put passeret gennem en presse hvidløg og hakkede krydderurter. Endnu en gang, rør rundt og slukke. Fadet er ikke direkte finder anvendelse, lad det trække i 20-30 minutter.

Rækken af retter som gryderet stor. For fans til at stå ved komfuret blot åbne op uendelige muligheder og handlefrihed. Du kan lægge til næsten alle former for kød og grøntsager. De vigtigste ting - lave mad med glæde og huske det grundlæggende. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.