SkønhedHudpleje

Sådan lysne håret på hænderne?

Næsten alle den menneskelige krop er dækket med hår, med undtagelse af, bortset fra at fødder og hænder. Det er netop et af problemerne med kvinder. Håret på hænderne af messen køn ikke altid se smuk. For nogle kvinder, de er tykke, mørke og hårdt. Dette er typisk for brunetter og nogle brune hår kvinder. Men den lyse og piger er ikke immune over for sådanne problemer.

Sådan lysne håret på hænderne eller fjerne dem? Nu er der nogle radikale måder at fjerne hår fra huden af hænderne: mekaniske, kemiske, laser. Men alle disse metoder har en stor ulempe: håret til sidst vokse tilbage. Og på den genvækst scenen har vi en grim skægstubbe. Meget bedre bare misfarve håret.

Jo bedre at lysne håret på hænderne? Der er en enorm mængde penge. Især forskellige kosmetiske virksomheder fremstiller specialværktøj til lysere hår. Du skal blot blandes sammen alle ingredienser. Dette bør ske i en porcelæn skål, for at undgå oxidering. Derefter kan præparatet påføres på huden. Men først, skal du sørge for at gennemføre en test på et lille område af huden som muligt overfølsomhed over for salven.

Du kan også bruge forbindelser designet til at lysne hår, der leveres med specielle malinger. brugen af teknologi er den samme.

Det er dog ikke nødvendigt at bruge penge på proprietære salver og cremer. Hvor discolor hår på deres hænder ved hjælp af folkemusik retsmidler? Svaret på dette spørgsmål er en kvinde, der kigger efter i umindelige tider, fra den meget civilisationens. Og, selvfølgelig, lykkedes.

Den ældste og nemmeste måde - er løsningen af kamille. Dens tørrede blomster har brug for at hælde kogende vand og lad det trække i en halv time. Den resulterende væske er rigeligt smører huden. Vaske denne del af to timer. For vedvarende effekt er det nødvendigt at gentage proceduren regelmæssigt. Dette er måske den eneste ulempe ved de fleste menneskers hjælp. Men denne metode er velegnet til ejere af følsomme, sarte og tør hud.

Men denne metode har fået moderne frøkener fra bedstemødre, og nu i beslutningen om, hvordan til at lysne hår på armene, kvinder hjælper moderne kemi. Især hydrogenperoxid. Dens en 3% opløsning, tørre hår på armene. Dette bør ske hver dag, og længe nok til at opnå effekten af interesse, og et par dage senere at fastsætte resultatet.

Anvendes til dette formål, og en mere koncentreret opløsning af peroxid, 30%. Den fortyndes med vand, én til én, 25 ml hver, og derpå sat til en opløsning af skeen-gulv soda og den samme mængde ammoniak. På grund af det faktum, at alle bestanddele i blandingen er meget aktiv, skal du først foretage en test på et lille område af huden. Så denne løsning smøre hår på armene. En tre timer blev blandingen var nødvendigt at vaske af med varmt vand. Det er ikke nødvendigt at være nidkær og gnid det betyder huden, kan det forårsage irritation.

Sådan lysne håret på hænderne ved hjælp gidroperita? Du kan købe det på apoteket. Det sælges i tabletter af 10 stykker (standard). De skal gå i pulver, hæld en spiseskefuld vand, tilføje en smule shampoo og flydende ammoniak (2 hætteglas). Denne blanding blev fordelt over overfladen af hænderne, og en time senere vasket med sæbe og vand.

Alle disse værktøjer ikke kun lysne dit hår, men også gøre dem blødere og tyndere. Hertil kommer, at virkningen på huden. Det bliver mere blid og blød. Dog bør til at bruge hjem retsmidler være forsigtig, da du nemt kan lave en fejl med doseringen og skade huden.

Det er meget sikrere at bruge en specielt designet og certificerede agenter. Efter alt, er det vigtigt ikke kun at vide, hvordan man lysne hår på hænderne, men også hvordan man gør det sikkert, uden at beskadige huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.