ForretningNon-profit organisationer

Frivilligt arbejde - et kald

Den moderne verden er mættet med stressede situationer, relateret til ikke blot at naturfænomener, men også med de særlige forhold i samfundslivet. Problemet er - begrebet en international, ikke er begrænset til omfanget af en enkelt mennesker. Det kommer uventet, og der er næppe et hus, hvor hun så ud. Vi kan ikke altid klare det på egen hånd, eller alene. Og så kommer til undsætning frivillige. Denne bevægelse spredt over hele verden, betyder det ikke har en nationalitet, ikke opdelt langs klasseskel, ikke har nogen politisk farve, ignorerer præferencer i tilbedelse. Uegennyttigt del af befolkningen i vores planet jagende hen imod dem, der er i problemer. Sig, når der var en frivillig, er det svært. Evnen til at gøre noget uden at forvente en belønning, der ligger i menneskets natur. Frivilligt arbejde - denne impuls af sjælen i første omgang, og derefter de bevidste organiserede aktiviteter rundt om i verden. Denne velgørenhed og filantropi. Almindelige mennesker fra alle steder i verden bliver sendt til et andet punkt er det - katastrofeområde - for at frivilligt og uden kompensation på bekostning af deres fritid til at hjælpe dem, der er i akut behov.

De vigtigste ting - at vælge den form for bistand, som du er i stand til. Dette kan være en koordinering aktivitet i velgørenhedsarrangementer (arrangementer, koncerter, festivaler), teknisk (tage, for at bringe hjælp til at se en læge, købe medicin og anordninger), dokumentation (oversat til fremmedsprog, medicinske journaler, visum dokumenter) eller enhver anden hjælp mennesker eller dyr, der er behov for et eller andet tidspunkt. Særligt fremherskende områder såsom social frivilligt arbejde - hjælper den ældre generation (pensionister, veteraner fra arbejdskraft og krigsførelse), børnepasning, børn, der lider af forskellige sygdomme.

frivilligt udlandet

Den voksne befolkning i verden har frivillige fra 20% og derover. For eksempel i Europa - 22,5%, i USA - 27%, og i Østrig til 36%. Aktiviteter i udlandet - en fortrolighed med den kultur og liv i landet, den lokale måde at leve på, studiet af deres sprog (forstå levende sprog og flydende tale).

I slutningen af sidste århundrede (1998-data) i hele verden 109 millioner mennesker deltog i frivillige aktiviteter. I Tyskland omkring 40% af befolkningen gik gennem skole frivillig. Amerikanske føderale budget fordeles gennem en særorganisation omkring $ 6 milliarder kroner. Om året for frivillige aktiviteter. Mindst én gang i deres liv i frivillige tiltag deltog 19% af den franske voksne befolkning. Filantropiske aktiviteter udføres inden for Israel, den region, hvor undersøgelsen findes i Mellemøsten og Nordafrika.

Australien - et særligt land for en del af det frivillige arbejde. Gratis frivillige programmer - et karakteristisk træk i det land, hvor det er muligt at gøre en indsats for ikke blot at redde fra katastrofer, men også som agrovolontera. Alle kan udstede den relevante visum (3 måneder til 1 år mere end 1 år) for en tur til Australien for at arbejde på frivillig basis, studere og deltage i den gratis frivillige projekter til beskyttelse af naturen (redningen af truede arter, marine liv, såsom skildpadder), fremme af økoturisme.

Frivilligt arbejde - en førstehjælp under naturkatastrofer, menneskeskabte katastrofer i storbyområder og på arbejdspladsen, miljøkatastrofer som virkningerne af menneskelig aktivitet på vores planet. Denne bistand rundt om i verden inden for sundhedspleje, business, undervisning i skolen, i opbygningen af lokale centre og huse, dyrehospitaler, arbejde på gården og i haven. FNs generalsekretær Kofi Annan kaldte frivilligt ultimative udtryk for hovedformålet med eksistensen af FN. Fremme grænseoverskridende frivilligt arbejde er engageret og EU-Parlamentet (EU). Ifølge data fra 2012, er 5% af EU 's BNP genereres i aktiviteterne i 100 millioner europæere frivillig.

Frivilligt i Rusland

Russiske samfund er ikke efterladt på sidelinjen i spørgsmålet om frivilligt arbejde. Altruistiske motiver, måske, arten af den slags, der er fastsat i det russiske folk. Faktisk er livegenskab frivilligt, dvs. fri arbejde for kost og logi. I det XIX århundrede, blev det fastslået urbane velfærd for de fattige, hvor de frivillige arbejdede. I den sovjetiske periode, frivilligt arbejde - det er udviklingen af uberørt jord, opførelse af BAM, høst, arbejde på lørdag.

Russiske parlament deltog til skæbnen for de frivillige. For at belønne fans gøre gode gerninger for at udvikle et passende lovforslag om at skabe et retsgrundlag for frivillige og hæve deres sociale status med det formål at legalisere frivilligt arbejde, samt at sidestille det til alternativ militærtjeneste. . Ifølge forfatningen, der arbejder som en medicinsk velordnet, en bygherre, et postbud, osv, du kan gå AGS - alternativ civil tjeneste.

Omfanget af frivillige aktiviteter vil genopbygge budgetmidlerne fra skat sparsom, og frivillige og aktivister til at drage fordel af den anden art (når du tager eksamen, optagelse på uddannelsesinstitutioner, referencer til valg af arbejdssted, sociale ydelser).

Folk, der opfylder de universelle andres behov, løse de globale miljøproblemer og integration, sundere alle andre jordboere. Britiske forskere har givet dødsårsagsstatistikken blandt de frivillige, hvilket er lavere end de sædvanlige 20%. Gratis hjælp og spontan venlighed vil ikke kun forlænge livet, men også for at styrke den mentale sundhed. Social aktivist og forfatter Genri Devid Toro (USA) kaldes menneskelig venlighed kun tøj, der ikke er omfattet af forfald. Bær sådanne tøj - en stor præstation og ære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.