ForretningNon-profit organisationer

Autonome non-profit organisationer: konceptet, aktiviteterne, højre

Måske, for nogen ikke en hemmelighed, at alle organisationer kan opdeles i kommercielle og ikke-kommercielle. Den første - dem, der er blevet skabt med henblik på at opnå fordele. Deres overskud deles mellem stifterne i forhold til deres bidrag til den autoriserede kapital. I overensstemmelse hermed som navnet antyder, for-profit virksomheder indkomst er ikke hovedformålet. Og det er ikke fordelt blandt stifterne.

Autonome non-profit organisation oprettet med det formål at levere tjenester på forskellige områder. Disse omfatter sundhed, uddannelse, fysisk kultur og sport, videnskab, kultur, jura, og en række andre områder af det offentlige liv. Tjenester, der leveres primært ikke-kommerciel karakter. Stifterne kan være både fysiske personer og juridiske. Deres antal er ikke begrænset. Den autoriserede kapital udgøres af bidrag fra stifterne, som efter overførslen af sin ejendom til ejerskab af organisationen mister alle rettigheder til det. Det vil sige, de helt overført til den nyoprettede enhed, kan den disponere over deres ejendom efter forgodtbefindende. I overensstemmelse hermed har besluttet at forlade selskabet, vil grundlæggeren ikke være i stand til at afhente deres del af aktiekapitalen, som det er tilfældet med konventionelle virksomheder.

Autonome non-profit organisationer er ikke ansvarlige for den gæld dets grundlæggere. De, til gengæld er ikke ansvarlig for de forpligtelser, ELN. I tilfælde af finansiel insolvens, fremkomsten af store gæld organisation opfylder alle sine aktiver: løsøre og fast. Det kan pålægges en bøde.

Som allerede nævnt ovenfor, den støtte, som denne type institutioner, for det meste non-profit. Med hensyn til indtægter og levering af betalte tjenester, det vil sige, at implementeringen af erhvervslivet, så kan det kun være i det omfang, der er nødvendige for gennemførelsen af de vigtigste mål med den autonome non-profit organisation. Charter - det er det dokument, der regulerer dets arbejde, bestemmer organisatoriske og juridiske form, forfulgte mål, procedure og kontrolmetoder, indtægtskilder. En specifik liste over aktiviteter, der underlægges obligatorisk licens.

Autonome non-profit organisation, som styres af en kollektiv øverste organ, som defineret af chartret. Og indgår i det styrende organ kan ikke kun aktionærer, men også de ansatte.

Med hensyn til den direkte anvendelse af sådanne organisatoriske-juridiske former, den mest almindelige i vor tid en selvstændig non-profit uddannelsesorganisation. Også ifølge dette princip kan organiseres private klinikker, sundhed klubber, sportsklubber.

For dem, det forenklede skattesystemet. Til grundlæggerne ikke kunne misbruge deres position, stand-alone non-profit organisationer giver deres tjenester kun på et generelt grundlag, er det fast lovgivningsmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.