SkønhedHår

Sådan laver et bundt på hovedet i et par minutter?

I livet af enhver fashionista, der er øjeblikke, hvor du ønsker at se sexet og sofistikeret på samme tid. For at oprette et sådant billede af den fatale fristerinden og erobrer af mænds hjerter perfekte frisure kaldet et fashionabelt bolle. Med det, vil du se sød på samme tid dristigt. Sådan laver et bundt på hovedet alene? Denne frisure vil kræve fra dig et minimum af indsats og værktøjer. Ejere af tykke og lange krøller frisure ideelle bundt til mellemstore hår for at gøre det ganske vanskeligt. Men på sådanne hår det vil se smuk og frodig.

Hvilke værktøjer vil være behov for at skabe en frisure?

Så du har brug for at forberede følgende værktøjer - pensel massage, en lille elastik, knopperne (det antal afhænger af tætheden af hår), sømfiksering krøller. Beam eller bolle refererer til udformninger af enkle frisurer , at man nemt kan gøre dig selv derhjemme. Hvordan man laver en bolle på hoved ejer? Dette er et spørgsmål af interesse for de fleste piger. Du vil detaljeret vejledning!

Sådan laver et bundt på hovedet derhjemme?

1. Lidt fugte håret med rindende vand. Til dette formål er det bedre at bruge en sprøjte. Det kan findes på enhver isenkræmmer. Hvis du ikke fandt det, kan du bruge en tom flaske ud af spray til håret styling. Vådt hår kam kam eller glatte hænder.

2. Flick gåtur massage børste langs hele længden i retning af krøller fra rødderne til spidserne. En sådan børste er ikke kun udglatte håret, men også løse problemet med overdreven hår fluffy og magnetiseret.

3. samles forsigtigt håret på bagsiden af hovedet, der udgør en høj hestehale. Husk, at det skal placeres på det sted, hvor senere vil bolle.

4. Frisér håret indsamlet fra kammen eller massage børste. Med denne stråle vil gøre dit pæn og glat.

5. Drej hestehale i urets retning. Du bør få en slags "stram" reb.

6. Nu er du brug for lidt tid til at vikle snoet hår rundt om halen. Antallet af omdrejninger afhænger af halen længde.

7. stikker ud af bolle tip bør skjule under dannede knude.

8. Fastgør den resulterende stråle er et par tappe. Det skal bemærkes, at for pålidelig tykt hår rette dem vil tage et par mere end tynd.

9. For at stråle så meget som muligt længere bevarer deres oprindelige udseende, fastgør den med lak. Bør foretrækkes til disse mærker, der ikke lim håret, og lad dem elastisk.

10. Hvis det ønskes, kan du dekorere en original hår gennem den lyse dekorative tyggegummi eller studs.

Tilføj citronskal til dit hår

Der er en masse nyttige oplysninger om, hvordan du får bolle på hovedet i et par minutter. Hvis du vil have dit hår var anderledes end de andre, bliver nødt til at drømme lidt op og eksperimentere med dens udsmykning. Generelt gør det et minimum af deres fantasi og individualitet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.