Sport og FitnessKampsport

Chris Arreola - Åbent sværvægtsbokser af mexicansk afstamning

Chris Arreola - en professionel sværvægtsbokser af mexicansk oprindelse i USA. Tidligere havde succes i amatør boksning karriere (han var ejer af "Golden Glove"), men hurtigt ombygget i professionel boksning, hvor han havde stor succes. Chris Arreola brugte kun 44 kampe, herunder 36 sejre og 5 tab (de andre kampe - den drager og uopfyldte kampe via diskvalifikation). På konto Arreola 31 KOs.

Chris Arreola: biografi og amatør karriere

Født 5 marts 1981 i Los Angeles, Californien, USA. Jeg voksede op i den østlige region i Los Angeles. Hans far var en bokser, så Chris hurtigt afhængige af denne sport. I otte år, Chris Arreola gik for første gang i boksning sektion, hans første træner var Gektor rodriges. Den unge mand arbejdede hårdt og tilbragte en god teknik, hvorigennem vundet adskillige amatør konkurrencer i staten.

I 16 år, til hans ære allerede det havde omkring 200 kampe. Og tilsyneladende, en ung dreng i den alder var det interessant lidt anderledes: han kastede sporten og begyndte at føre et vildt liv - ryge og drikke. I de 20 år har han vendt tilbage til træning og begyndte at bokse igen. Jeg har et par måneders træning, for at vinde titlen "Golden Gloves" på en amatør turnering. Den sidste kamp var mod Dallas Vargas, som havde i sin bagage på erfaringerne fra 300 anfald. Snart den unge bokser beslutter at gå til professionel boksning.

Professionel karriere

Chris Arreola - bokser med en ortodoks stil, der er, når den venstre arm og ben udsat tættere på modstanderen. Denne stil er ofte fundet i højresving, der er Chris. Han kunne gå igennem modstanderens forsvar mesterligt og sætte et par uslebne slag på kroppen, hvorefter det er svært at fortsætte kampen. Det er med dette håb blev han sendt til en professionel liga træner.

I 2003 debut af Chris sværvægter mester. Satte sig til den måde, den nye "afdeling" har været meget vellykket - langsomt, men sikkert, han slået ud sine modstandere. Således ved at ramme Chris Arreola i ringen lå boksere som Demyan Vils, Malkomn Tann, og Thomas Kenny Lnmosa Hayes. I 2007 Chris Arreola kæmpede med Thomas Hayes i kampen om titlen som mester i WBC Continental Amerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.