Sport og FitnessKampsport

Hvad er de slag i boksning

Slag i boksning - det er interessant at hver novice fighter. I den retning, de er opdelt i to typer: fra flankerne og lige.

Typer af stød i boksning er forskellige, alle er mere end ti. Alle af dem er forskellige fra hinanden i længde og retning. Som regel, det afhænger af den afstand, hvor strejken vil blive anvendt. Hånden er også bevæger sig på forskellige måder. Hvis langtrækkende strejke, vil det være nødvendigt at rette helt. Når den nær-halv-bøjet venstre arm.

Mest populære slag i boksning - dette selvfølgelig lige. Der er flere varianter. Navn slag i boksning, selvom de er, i det store og og er af samme type - anderledes. For eksempel er der et kryds. Denne form for direkte indvirkning, som betragtes som den mest magtfulde af dens variation. Anvend det bedre side er der højre og venstre versioner. hans henrettelse begynder med en hurtig ryk knytnæve.

Samtidig, en fighter skubber højre fod og skarpt bevæger sig fremad, flytte vægten til det andet ben. Kors betragtes som en af de mest magtfulde typer af slagtilfælde.

Lige slag i boksning på sagen kan let bringe fjenden ned. Disse angreb resulterer i et brud på hjerte og, muligvis, en knockout. Anvendelse af slag humanlever fyldt spasmer, vejrtrækning afbrydes, kan komme synkope. Solar plexus - meget sårbar kontaktpunkt, der kan drive en person til den sindsforvirret tilstand. Simple hit dette sted kaster en modstander i chok og stopper på et bestemt tidspunkt span vejret.

Rammer milten tilsvarende angreb på leveren og forårsager de samme fornemmelser. Hit af hjertet er også farligt - de bryde hjerteslag.

Vi går nu over til andre sorter. Uppercut - bevægelse fremad med sin knytnæve op fra bunden, med den hensigt at ramme hagen eller kroppen af fjenden.

Apropos slag i boksning, er det umuligt at ignorere krogen, eller om han ville sige på russisk - krog. Denne sidekollision, som ikke kræver swing. Anvend han bøjede sine albue hænder på kroppen eller på modstanderens hoved. Et sådant slag er i stand til at slå næsten øjeblikkeligt, men det er meget vanskeligt i tekniske termer.

Den næste angreb, som jeg gerne vil henlede opmærksomheden - jab. Dette er en af de største boksning slag. Anvend det på afstand. Det anvendes til at fremstille modstanderen til at slukke for strømmen af angrebet.

Dette - den største angreb i boksning. Hvordan kunne levere det rigtige slag? Du er nødt til at være hurtig. Selv en person, præget af kraft, til tider kan ikke banke. Alt på grund af det faktum, at han ramte det hurtigt. Men hvis langsomt at angribe mennesker, ingen forskellige muskler - er overbevisende punch. At udvikle nok hastighed, du har brug for at finpudse færdigheder på en lille pære.

Det er meget vigtigt i boksning psykologisk faktor. Hvem er bange for fjenden, nogle er bange for at gå for langt. Ubevidst hæmmet af bevægelse og strejker er ved at blive udvisket. Evnen til at bevæge sig væk fra det, der sker - det er den grundlæggende postulat. Selvfølgelig er det ikke helt - så du kan få og kæbe. Men udover alle uvedkommende følelser til side - er afgørende. Den eneste måde en bokser er i stand til at opnå en stærk og overbevisende sejr.

Du er nødt til at bevæge sig, uanset dine fysiologiske egenskaber vil simpelthen stagnere - et kraftfuldt slag ikke kan. Angreb på farten langt mere magtfulde end i nogen anden position, hvor det er let at lave.

Vi er nødt til at kæmpe hele - meget kraft du har brugt krog eller jab afhænger af, hvad position i det øjeblik dine ben, skuldre, ryg. Ønsker du at slå - tilstræbe en form for et veldefineret punkt.

Lad os håbe, at disse beskrivelser og tips vil hjælpe dig i denne kamp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.