RelationerBryllup

Besøger Amor

Valentinsdag eller Day of All Vlyublennyh- den mest romantiske ferie af året. Lovers give hinanden gaver, en kærlighedserklæring, arrangere romantisk aften. Hele år vil nye bamser og hjerter være på hylderne i pigerne, i forventning om en genopfyldning af selskabet, og Valentine pænt stablet i et skab. På denne dag for pårørende ønsker at gøre noget særligt, noget romantisk, venlig og drillesyge, det er noget, som aldrig er sket før.
Jeg var på udkig efter den nye "chip" eller "smag" af sæsonen. Sitet www.kboom.ru fundet en interessant venture - en invitation fra himlen Amor, skytshelgen for elskende. 14. februar kærlighedens gud vil forlade sin bløde sky, der ville gøre for at elske denne lyse vinterdag endnu lysere. Som det skal i sådanne tilfælde på jorden vil begynde at arbejde hans indre kompas, der vil føre ham til et par hvis forhold er oprigtig og ægte.
Ansvarsområderne for Amor er ikke kun at vække kærlighed i andre, men også for at kontrollere gyldigheden af sanserne partnere end det samme og vilje. Tricky spørgsmål og vittigheder til at hjælpe unge Amor forstå, at de følelser af par dybe og bud. Having fun kontrol, vil elskende kunne diskutere interessante spørgsmål med en usædvanlig gæst; han var glad for at dele deres erfaringer, tale om hans rige, for at forklare formålet med bue og pil.
Impish Amor kan tage pigen med sig på en sky, hvis han kunne lide det, og de eneste reelle stærke følelser Mennesket kan modstå ham. I dette tilfælde vil søn af Venus og Mars gøre en højst usædvanlig dag gave - to store dåser med kys.
Moderne Romeo og Julie vil være tilfreds med det guddommelige afholdt om eftermiddagen. Ikke alle kan prale af, at det fløj til Amur, for at fejre den store ferie af kærlighed.
Fejre Valentinsdag kan være anderledes, og alle vælger, hvad han kan lide: nogen bare sidde på en café, en person - så gå i teatret, en person i filmen, men nogen gjorde og blive hjemme. Men du vil være enig, markere det i selskab med Amor - originalen. Derfor, hvis du har mulighed for at tilbringe denne ferie usædvanligt, sjov og romantisk, ikke sidde derhjemme og tage favorit og tilbage for at erobre nye højder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.