TravelingHoteller

Hotel Pola Costa Apt 3 * (Protaras, Cypern): anmeldelser, beskrivelser og anmeldelser

Cypern betragtes som en af de mest populære turistmål. Hvert år turister flok fra hele verden, der ønsker at tilbringe tid i en af de mest maleriske kyststrækninger. Desuden på øen er der masser af historiske seværdigheder, så en badeferie kan kombineres med interessante ture.

Som et stop punkt i Cypern, mange rejsende vælger byen Protaras, som er koncentreret turist livet. Og hvis du er på udkig efter et komfortabelt hotel, er det værd at være opmærksom på hotellet Pola Costa Apt. Selvfølgelig, komme i gang er at lære om funktionerne i dette sted, samt de indtryk, der er tilbage fra tidligere gæster.

Hvor skal kigge efter et hotel? Beskrivelse af placering og territorium

Placeringen af hotellet - en vigtig overvejelse, når der vælges en standsning punkt. Hvor er Hotel Pola Costa Apt 3 *? Cypern, Protaras, en malerisk by næsten på bredden af Middelhavet - det er, hvor hotellet ligger. Det er en ganske livlig resort område, som et tal - et stort antal hoteller, restauranter og barer.

Afstanden til centrum med alle dens seværdigheder og forlystelser ligger kun 2 km - det er let at overvinde, selv til fods. Den nærmeste lufthavn er i Larnaca, hvilket er cirka 55 km. Af den måde, hotel og rejsebureauer tilbyder kunderne en transfer.

Hotel Pola Costa Hotel Apts (kat B) 3 * er relativt lille og består af en fire-etagers bygning, bygget i orientalsk stil. For ikke så længe siden blev hotellet repareret, så gæsterne vil nyde de moderne bekvemmeligheder. Det område er stort og går direkte til havet. Der er en terrasse til afslapning, sportspladser, pæne græsplæner og endda en lille have. At bruge tid her fornøjelig.

Hotel Pola Costa Hotel Apts (kat B) 3 *: værelser ud?

Denne mellemstore hotel - gæsterne tilbydes et udvalg af 30 værelser, kan rumme 2-4 personer. Umiddelbart bør det sige, at denne lejligheder, som består af et hyggeligt soveværelse, rummelig og lys stue, badeværelse og tekøkken. Hvert værelse har sin egen balkon med fantastisk havudsigt. Selvfølgelig er alle værelser indrettet og udstyret kun med nødvendige apparater for turisten.

Du vil være i stand til at se de lokale og satellit-kanaler på TV, lytte til radioen, skal du bruge telefon og internetforbindelse. Der er et lille rum og klimaanlæg, at hjælpe med at håndtere varmen i middagen. Køkken faciliteter er også udstyret med et hulrum: til rådighed - mikrobølgeovn, el-komfur og kedel, brødrister og kaffemaskine. Selvfølgelig, gæsterne giver køkkenredskaber.

Gæster er forsynet med individuel badeværelse og toilet. VVS fungerer korrekt, er der et toilet, håndvask, spejl, og et sæt grundlæggende hygiejne poster. Rene håndklæder leveret til dit værelse hver dag under høsten.

Mad til gæster: det giver et hotel?

For en strømforsyning kan tælles på at betale et værelse på Pola Costa Apt 3 *? Cypern - et land, der er berømt for sin gæstfrihed og køkken. Afregnes på hotellet, vil du være i stand til at vælge den rigtige strømforsyning kredsløb. De fleste af de turister foretrækker at have morgenmad og middag i hotellets restaurant. Gæstevurderinger bekræfter, at maden her er ikke dårligt. Morgenmad er standard kontinentale, men middagen menuen mere varieret - tilbyder forskellige retter af fisk, kød og skaldyr.

Hertil kommer, at hotellet har to barer, hvor gæsterne kan nyde en cocktail, kold drink, stærke drikke, og endda nogle snacks.

Spisning i hvert fald ikke er et problem, fordi Protaras - en populær ferieby, og derfor den er fuld af cafeer og diverse køkkenfaciliteter.

Bekvemmeligheder og faciliteter for rekreation på stranden

Selvfølgelig kommer til øen, den rejsende ønsker at opsuge de varme stråler fra solen på den smukke kyst. Det kan tilbyde hotel Pola Costa Beach Apt 3 *? Protaras - et sted, der er berømt for sine maleriske strande, og en af dem ligger kun 20 meter fra hotelbygningen.

Dette er en privat, afsondret strækning af kysten, hvor resten af kun hotellets gæster. For deres bekvemmelighed, på bredden af liggestole og parasoller. Som de siger de anmeldelser, stranden er meget ren og smuk, indgangen til havet praktisk, bunden er dækket med blødt sand og dybden øges gradvist, så jeg er glad for at bade børnene.

På stranden, kan rejsende godt have det sjovt - de har mulighed for at ride på både, motorbåde og vandski, parasailing og sejlads, for at prøve sin hånd på dykning og windsurfing.

Hotel Pola Costa Apt 3 * (Cypern, Protaras): komfort og turister

De fleste af hotellet bruges af rejsende til en behagelig søvn. Ikke desto mindre, på dens område, kan du regne med nogle yderligere betingelser. For eksempel, du tilbyder tjenester til strygning og tøjvask (prisen ikke er for høj). Og på hotellet til en favorabel pris kan veksles til penge. Gæsterne på hotellet Pola Costa Apt 3 * store parkeringsplads. Af den måde, udleje transport i byen er ikke svært.

Du kan svømme og slappe af, ligger på den brede liggestole ved poolen: vandet er frisk, ren og altid varmt. Rejsende rart at tilbringe tid med et spil bordtennis og billard. Og Cypern - det er plads til udflugter, fordi historien om landets ældgamle og utroligt interessant. du kan købe en guidet tur, selv på stedet.

Hvad gør turisterne? Anmeldelser og anbefalinger fra tidligere gæster

Nogle gange i et par minutter med en mand, der allerede har haft tid til at besøge dit hotel, kan du få meget mere information. Anmeldelse af Hotel Pola Costa Apt 3 * for det meste positive. Dette er en god tre-stjernet hotel, hvor du kan slappe af. Den store fordel er sin egen strand, som ligger kun få meter.

Selve hotellet er rart, værelserne er meget rummelige. Trods det faktum, at møbler og apparater i nogle værelser er ikke nye, alt fungerer korrekt, og funktion af badeværelserne en af gæsterne er ikke klager. Værelserne rengøres dagligt, så det er altid rart at have en pause. Personalet er meget høflig og altid villig til at hjælpe og give de nødvendige oplysninger. Af den måde, nogle arbejdere godt forstå det russiske sprog, som er bekvemt for rejsende, der ikke taler engelsk.

Hotel Pola Costa Apt 3 * virkelig velegnet til budgettet, men ikke desto mindre en behagelig ferie på Middelhavskysten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.