TravelingHoteller

Hotel Pondok Sari Bungalow Resort 3 * (Bali, Indonesien.): Beskrivelse, tjenester, anmeldelser

Bali - Indonesien er den mest udviklede udvej. Det tiltrækker mange turister uberørte landskaber, imponerende vulkaner, gamle templer og tropiske skove. For ikke så længe siden, har vores landsmænd valgt Bali som en badeby. I denne artikel vil vi tale om et af de hoteller på øen - Pondok Sari Bungalow Resort, der ligger i Kuta.

Lidt om hotellet

Pondok Sari Bungalow Resort - et budget hotel i centrum af Kuta. Hotellet ligger kun ti minutter fra lufthavnen, og i umiddelbar nærhed er mange supermarkeder, caféer og restauranter. Komplekset er beliggende overfor stranden i Pemuteran.

Hotellets beliggenhed giver nem adgang til alle de vigtigste steder, der kan være af interesse for turister. Komplekset består af to og tre etagers bygninger, som ligger på en lille, men positivt terræn.

Værelser

Pondok Sari Bungalow Resort er et sted, der kombinerer moderne stil med traditionel balinesisk indretning. Hotellets arsenal, er der tredive fuldt udstyrede værelser. Alle hotellets suiter er udstyret med minibar, telefoner, pengeskabe, tv, køleskab, aircondition, badeværelser, hårtørrer og elkedler. Også, hvert værelse har sin egen terrasse med bord og stole.

spisning

Leveomkostningerne i Pondok Sari Bungalow Resort inkluderer kun morgenmad. De serveres som buffet. Vifte af fødevarer er ikke alt for varieret. Som regel hver dag serveret de samme retter: æg, røræg, kiks, te, ris, salat, frugt. At vælge en lille, men svært at holde sulten. På andre tidspunkter kan du spise i enten cafe, som du kunne lide.

På trods af den tilsyneladende enkelhed af de lokale spisesteder, de forbereder ganske velsmagende. Og erfarne rejsende bemærke en interessant tendens. Jo længere væk fra cafeer oceanfront, jo billigere er det værd at spise. Kvaliteten af retterne er ikke anderledes. Og da Pondok Sari Bungalow Resort (Bali) er langt fra at være i forreste linje og ikke selv for en anden, så udgifterne til fødevarer i nærliggende virksomheder mere end acceptabel. Vælg din favorit café efter at have besøgt flere af dem. I princippet, menuen er ikke alt for forskellige i dem, gør dig klar til hvad du skal spise kun lokale fødevarer.

Pondok Sari Bungalow Resort: tjenester og infrastruktur

Som vi allerede har nævnt, hotellet har en meget lille, men på samme tid smukt og grønt område. Der er en smuk swimmingpool, et springvand med fisk, et afslapningsområde, der er udstyret med liggestole og parasoller. Hotellets reception fungerer opmærksom og smilende personale, der altid er klar til at hjælpe med at løse ethvert problem.

Gæsterne kan leje en cykel for en mere komfortabel bevægelse omkring udvej (pris - 500 000 rupees), og lejeudgifter er meget lavere end i andre områder. Kyndige turister er stærkt anbefales at tage denne form for transport som et transportmiddel, ellers vil du have en masse rejser til fods.

Ved receptionen vil du være med til at orientere i en række forskellige udflugter. Gæsterne kan nyde en massage.

helligdage strand

De væsentligste årsager grundet som i øjeblikket er meget populær ferie i Bali - priser og smukke strande. Af den måde, Kuta - dette er sandsynligvis det eneste sted på kysten, hvor bølgerne bryder ikke på koralrev, og med gyldent sand. Tidevand er næppe mærkes. Hele kystlinje udvej er utrolig smuk og efterspurgt af turister. Fra morgen til aften surfere rider her, og om aftenen ikke kun turister, men også lokale kommer til at nyde den smukke solnedgang.

Kysten er meget bred, sandet med en blid indgang i havet, hvilket gør torden af bølger smukke og lange. Stærkere bølger observeres i midten af stranden. Hver turist vil finde underholdning her for sjælen. Langs kysten, bygget talrige caféer, butikker, surfskole.

Hotel Pondok Sari Bungalow Resort 3 * (Indonesien) er langt nok fra kysten. Ifølge turisterne, vejen til havet er 20-30 minutter, tøvende tempo. Undervejs er der mange bænke handlende souvenirs, så vejen er ikke meget kedeligt. Selvfølgelig er det ikke alle rejsende som sådan et hotel afstanden fra kysten, men disse nuancer fuldt kompenseret forholdsvis lave omkostninger hotelophold.

Erfarne rejsende vil anbefale at leje cykler, det kan gøres direkte i receptionen. Besiddelse af et sådant køretøj er meget lettere at rejse rundt i byen. Du kan hurtigt komme til stranden, og besøge de beskedne attraktioner i Kuta.

En lille smule om Bali

Hvorfor i de senere år i form af badeferie er populær ferie i Bali? Priser for ture tilbydes af operatørerne i en given retning, utrolig attraktiv for turister. At lave omkostninger ved rejser er en afgørende faktor for mange turister. Især på grund af Bali - et interessant land med hensyn til natur, eksotiske templer og attraktioner. Her er der altid noget at se. Landet er i stand til at overraske selv de mennesker, der rejser meget for Sydasien.

Utvivlsomt, alle asiatiske lande har noget til fælles, men på samme tid, hver unik på sin egen måde. Øen Bali i denne henseende - en rigtig kildevæld af fremmed kultur, som helt sikkert vil vide en lille smule. Efter at have besluttet at besøge øen i forvejen, forberede det faktum, at nogen tid skal afsættes til bare at rejse og attraktioner. Badeferie i stil dusør - dette er en stor udsigt, men at se lokale eksotisme, også har brug for.

Det er værd at bemærke, at de mest udviklede i form af turistbyer på øen er det Seminyak og Kuta. Generelt er disse to resorts er meget lig hinanden: havet, strande, fester, barer og restauranter. Men Kuta er mere attraktivt for unge mennesker, takket være overkommelige priser. Udgifterne til standard værelser per dag er cirka 1678 rubler, er der også tilbud. Turister køber tur. Overnatning i Superior værelser for to personer i 7 nætter vil koste omkring 100 tusind rubler. Prisen inkluderer morgenmad.

Den udvej er også valgt af mange surfere. Lokal kyst - et ideelt sted for dem, der søger at erobre den bølge. Det er af denne grund, i bydelen opererer utrolig mange skoler og leje stationer for at surfe udstyr.

Pondok Sari Bungalow Resort: anmeldelser

Opsummering af resultaterne af snak om hotellet, vil jeg gerne appellere til gæster af turister, der formåede at besøge ham. Hvad er dit indtryk rejsende om Pondok Sari Bungalow Resort? Hotel beskrivelse tidligere givet, giver kun en idé om hotellet, men de reelle vurderinger, vil hjælpe med at gøre et reelt billede.

Det skal bemærkes, at hotelanmeldelser temmelig modstridende. Nogle turister er tilfredse med at leve i det, især hvis du tager hensyn til de budgetmæssige udgifterne til lejligheden, mens andre omvendt, har udtrykt utilfredshed. Og nu alle nuancerne i proceduren.

Den første ting du bør være opmærksom på fritid: hotellet er ganske langt fra kysten. Hvis for nogen denne gang er meget vigtigt, bør du kigge efter en anden indstilling.

Og nu til værelserne. Lejlighederne på ikke et stort udvalg. De er indrettet med træmøbler i en traditionel stil. Alle møbler er ikke nye, men i god stand. I princippet lejligheden har alt hvad du har brug for fordringsløse turister. I skabet kan du selv finde strygejern og strygebræt, hvilket er overraskende for et hotel af denne kategori. De har også en tørretumbler og paraplyer. Balinesisk stærk intermitterende regn - det er normalt. På øen er ganske høj luftfugtighed, så tingene er meget vanskelige at tørre. Og i lejlighederne her og kan du snuble på formen.

Alle værelser har aircondition, som opererer regelmæssigt, hvilket er vigtigt ved høj temperatur. Resten af lejligheden møbler ganske beskedne. Feedback fra besøgende, nogle værelser har ingen vinduer, det er ganske ubehageligt. Desuden bør du vide, at alle hotellets lejligheder har en temmelig beskeden størrelse, der er de rummelige værelser.

Ifølge besøgende, er lejlighederne rengøres overfladisk. Maids kommer hver dag klokken ni om morgenen. Indtil da, er det ønskeligt at forlade rummet, ellers risikerer du at forblive uden en høst. Gæsterne på de mange klager over undertøj. Håndklæder er meget gamle og meget falmede, selv om der ikke skiftes regelmæssigt, følgende er ikke bedre end de foregående. Sengetøj til lang tid skal udskiftes.

Hvis du planlægger en aktiv ferie og afsætte den tid, ikke kun til strand hvile, men også de lokale seværdigheder, hotellet er fint for budget rejsende.

Hotellet har forholdsvis lille, men smukt indrettede og grønt område med en pool og springvand. I nærheden af afslapning område med gode liggestole.

Anmeldt af mad,

Hvad er de anmeldelser om fødevarer i Pondok Sari Bungalow Resort? Der serveres morgenmad som buffet. Rækken af retter, i henhold til de gæster, ikke stor, men svært at holde sulten. Til frokost og middag, tilbyder restauranten en a la carte menu eller besøge nogen kunne lide cafe, deres distrikt har et ganske stort antal.

Omkostninger af fødevarer i Kuta helt acceptabelt, men lokale institutioner domineret nationale retter. Du kan finde en café, hvor der serveres og europæiske retter. Generelt i Bali er der ingen problemer med fødevarer, så i den henseende, så fortvivl ikke.

Det overordnede indtryk af hotellet

Baseret på det foregående er det muligt at drage nogle konklusioner. Pondok Sari Bungalow Resort, kan være et godt sted for budget rejsende. At kende alle nuancerne i steder, kan du bestemme rækkefølgen, dette hotel er det rigtige for dig eller ej. Generelt fordringsløs turister, der ikke ønsker at betaler for meget for ekstra bekvemmelighed og betragter godbidder som et sted at sove, Pondok Sari Bungalow Resort - en helt acceptabel løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.