Af teknologiElektronik

LED lamper til biler: klassificering, udpegning

Øjeblikket i bilindustrien i optiske systemer, har alle faststofbelysning elementer blevet anvendt hyppigere. LED-lamper til biler - det er blevet en populær og ganske en mode trend. Sådanne enheder er det bedste valg, de producerer mere lys per watt energi og, i modsætning til traditionelle lamper operere med lidt eller ingen varme.

Lysdioder - er den perfekte løsning til at opdatere udseendet af optik, de forbedre synligheden, og vigtigst af alt, sikkerhed. LED lamper til biler har en lang levetid, på grund af den høje modstandsdygtighed over for vibrationer belastninger. Ofte producenter af halvleder element monteret i en tæt kabinet. LED'er forbedre betydeligt tab egenskaber stoplys, på grund af den større hastighed af arbejdstiden opnå emission end glødepærer. Dette giver et bedre svar drivere.

LED pærer til biler er klassificeret efter deres formål:

  • markeringslys for forlygterne;
  • baglygter og bremse lys;
  • indretninger til indvendig belysning;
  • tågelygter;
  • dagtimerne lyser.

En funktion i LED-lamper til positionslygterne fortil er deres nærhed til de vigtigste forlygter, og dermed de udsættes for høje temperaturer, der kan nå en hundrede grader celsius. Følgelig krystallerne af halvlederelementerne opvarmes og beskadiges let. Nogle producenter beskytte sine lampe strøm stabilisatorer , som reducerer den nominelle strøm i cellen med stigende temperatur og derved øger levetiden af sådanne produkter.

For at sikre en god glød bageste sidelys og bremselys er mest almindeligt anvendte double-ended lamper kælder. De er 14 multi-chip halvlederelementer (serie 14NR), i en anden udførelsesform (serie 3x1W) - tre watt LED'er, der opererer i pulserende modus. Der er også modeller kælder lamper med én kontakt, men de forekommer meget sjældent.

indvendige belysning giver LED-lamper til biler fistonnogo type. Deres længde fra den 31. til 41 mm. Opdeling sagde enheder i tre typer: en første stik monteret i loftet, det er identisk med regelmæssige lamper; den anden type er også indsat i loftet socket, men har et meget større dimensioner; den tredje er en rektangulær LED matrix (de har forskellige antal LED'er).

LED tågelygter er ikke meget populært, fordi det er meget ringere end de xenon og halogenlamper.

Do bilister har fået enorm popularitet LED lamper til biler H4. Sådanne enheder adskiller sig kraftigt klart hvidt lys, de gør køretøjet mere synligt på vejen, uanset vejrforholdene og tidspunkt på dagen. Og derved øge sikkerheden på din maskine. Faktiske brug H4 lampe type til markering belysning i tæt tåge eller begrænset sigtbarhed.

Høj lysstyrke og lys temperatur, holdbarhed og pålidelighed - det er de kvaliteter, der kendetegner LED lamper til biler. Anmeldelser bilister af disse enheder angive deres brugervenlighed, lang levetid og et stort udvalg af farver glød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.