SundhedPræparater

"Aescusan" medicin. instruktion

Medicinsk præparat "Aescusan" er organer omfatter vitamin B1 (thiamin), og ekstrakten opnået fra frugterne af hestekastanje. Dette værktøj har en temmelig lang liste af nyttige egenskaber.

Lægemiddel "Aescusan" instruktion, som introducerer os til den positive effekt, som dette stof er i stand til at udøve en antioxidant og antiekssudativnoe, adstringerende og venotoniziruyuschee og kapillyaroprotektornoy effekt. Hovedbestanddelen af hestekastanje er et stof, som er en del af gruppen af triterpenglycosider - escin. Det er dette udgør stimulerer binyrebarkhormoner og øger mængden af prostaglandiner i væggene i blodkarrene. Som følge af disse processer er venøse og kapillyaroprotektornoy effekt.

Escin normaliserer processen med at reducere den glatte muskulatur arrangeret i karvæggene, hvilket resulterer i en reduktion af deres skørhed, forøgelse af metaboliske processer i vævene, forbedring kapillærer. Evnen af den aktive forbindelse til at reducere aktiviteten af lysosomale enzymer og blokere spaltningen af mucopolysaccharider, favoriserer også udseende kapillyaroprotektornoy egenskaber.

Medikamentet "Aescusan" instruktion, som beskriver den grundlæggende dosis af lægemidlet, er i stand til at forbedre de vaskulære vægge puls ledning og formindske venøs stasis. Denne egenskab påvirker stigningen i hullerne i vene ventiler. Hans anti-ødematøs virkning af præparatet har på grund af virkningen af Escin formål at reducere plazmolimfaticheskogo barriere permeabilitet og formindskelse af lymfeknuder dræning.

Medikamentet er i stand til at reducere mængden af elektrolyt, vand og lavmolekylære strukturer af forbindelserne, der har mulighed for at indgå ind i rummet mellem cellerne. Antiexudative indflydelse lægemiddel "Aescusan" er baseret på dets evne til at forøge syntesen og frigivelsen af prostaglandin processer.

Sterol forbindelser indeholdt i hestekastanje, reducere sværhedsgraden af den inflammatoriske proces. Desuden kan lægemidlet påvirke foci af denne sygdom ved at reducere migrering af leukocytter og vaskulære vægge permeabilitet. Tager medicin "Aescusan" instruktion, som angiver anvendelsesområdet, kan reducere sandsynligheden for blodpropper og aterosklerotiske plakker karakter. Anbefalet lægemiddel til forskellige sygdomme:

- hævede fødder;

-sudorogah muskler, hovedsagelig kalven;

-venoznoy fiasko ;

-mere og tunghed i benene, som er resultatet af overtrædelser af venøs blodgennemstrømning;

-sosudistyh "stjerne";

-Forøg venerne;

-posttromboflebiticheskom syndrom;

-gematomah på benene;

-troficheskih patologier, herunder ulcerativ dannelse af lemmerne;

-otechnosti og betændelse i det bløde væv;

-gemorroe.

Medikamentet "Aescusan" instruktion, som anbefaler en modtagende fremgangsmåde kan udpeges i form af tabletter og opløsning. Forløbet og formen af lægemidlet bestemmes af lægen. Medicin "Aescusan" anbefalede løsning dråber, som opløser eller spule vand er tildelt til starten af et måltid. Pre Hætteglasset omrystes. Piller producere efter at have spist.

Lægemiddel "Aescusan" kan forårsage irritation af slimhinderne i maven og tarmene. Nogle gange negative virkninger af dens anvendelse er følelsen af feber og kvalme, samt allergiske reaktioner, manifesterer sig som nældefeber, kløe og udslæt på huden. Der er en risiko for antionevroticheskogo hævelse og i sjældne tilfælde - anafylaktisk chok.

Drug "Aescusan" for børn op til tolv år er ikke udpeget, da dens indvirkning på denne aldersgruppe af patienter er endnu ikke blevet tilstrækkeligt undersøgt. Det stof er kontraindiceret til patienter med nyresvigt, samt kvinder i det første trimester af graviditet og ammende mødre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.