SundhedSygdomme og betingelser

Venøs overbelastning i hovedet - hvordan leve med det

Overtrædelse af venøse udstrømning hoveder i vor tid er ikke ualmindeligt. Det er ikke overraskende, fordi de fleste mennesker bruger en masse tid i siddende stilling, ofte med hovedet i løbet af ethvert dokument, bog eller notebook. Alt dette er naturligvis påvirker den venøse udstrømning i hovedet.

Men før vi taler om, hvad der synes en venøs overbelastning og hvordan man kan håndtere det, du har brug for at tale om, hvordan man kan konstruere et system af blodforsyning i hjernen. I denne del af kroppen cirkulerer blodet anderledes end i andre organer. Kom deres arterieblod, kommer i kapillærerne omgivende væv og give ilt og andre nødvendige stoffer kommer ind i cerebrale blodårer, i kraniehulen åben ind i de venøse (sinus). Disse sinus dannet kranieknoglen og hjernen overflade, så dens volumen kan ikke ændres. Men blodet de normalt modtager betydeligt mindre end de kan rumme sig selv, så deres funktion i første omgang er at forhindre venøs overbelastning i nødsituationer, når blodet flyder ind i hjernen mere end normalt.

Ud over disse indretninger, er reguleringen af trykket udføres, og cerebrale kar, som er følsomme over for enhver ændring i blodtryk. For eksempel, når en masse af blod til hjernen modtager særlige receptorer på overfladen af blodkar sende et signal til hjernen, der giver kommandoen til at udvide lumen i venerne, som forbedrer venøs udstrømning og sænker blodtrykket.

Men ikke altid så godt kroppen kan tilpasse sig ændringer i de interne forhold. Nogle gange kan der opstå venøs stasis grund af det faktum, at forstyrret de ovennævnte receptorer. Desuden er der mange andre årsager til nedsat venøs dræning: lys krænkelser forekommer under fysisk anstrengelse, i rygleje uden en pude, mens klemme halskrave. Tunge samme overtrædelser forekommer i en række sygdomme, en eller anden måde relateret til det kardiovaskulære system, tumorer, hovedlæsioner og hals, og selv i fravær af nasal vejrtrækning.

Symptomer på venøs stase er så hyppig hovedpine, svimmelhed. Desuden kan smerte blive mere aktiv ved opfyldelse handling, ændringen af eksterne (temperatur, atmosfærisk tryk). I svære tilfælde kan der være besvimelse, nedsat mentale funktioner, mørklægning, epilepsilignende anfald. Eksternt kan sygdommen manifestere ødem, cyanose af ansigtet, rødme i øjet.

På grund af denne funktion, venøs overbelastning i hovedet er næsten aldrig en primær sygdom, og er ofte en komorbiditet. Det er derfor vigtigt for diagnosen at bestemme, hvad, hvad patologi er roden til problemet, at være i stand til at ordinere den korrekte behandling. Desuden er det vigtigt at tage hensyn til eksterne faktorer, som kan forårsage venøs stase. Behandling derfor til formål at bekæmpe en patologi, der kan forårsage stagnation. Men for at lette patientens tilstand kan der anvendes en række forskellige midler, genoprette normal blodgennemstrømning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.