SundhedSygdomme og betingelser

Pharyngitis. Et symptom på sygdommen og dens typer

Pharyngitis er en inflammatorisk proces, der påvirker slimhinden i svælget. Endvidere kan sygdommen forekommer i kronisk og akutte form. Ledsaget af en halsbetændelse symptom er smerter i halsen. Samtidig er der ubehag og øm.

Den vigtigste årsag til sygdommen er inhalation eller stærkt forurenet, eller kold luft. Påvirke forekomsten af sygdommen og en række stimuli, fx alkohol og tobak. Nogle gange halsbetændelse. Han provokerede en række vira, svampe og mikrober. Udvikle sygdommen kan i forbindelse med udbredelsen af smitte fra enhver arne, beliggende nær halsen. Dette sker ofte i rhinitis, bihulebetændelse, og caries.

Når diagnosen "hals" symptomer (foto kan du se nedenfor) er forskellige for forskellige lokalisering af den inflammatoriske proces. Således udsender forskellige former for patologi. Det er bakteriel eller viral, fungal og allergisk, kronisk og traumatisk og forårsaget af forskellige irriterende faktorer. Ses disse typer af pharyngitis kun i en akutte form. Der hypertrofisk, atrofisk og blandet lidelse. Dette er en simpel halsbetændelse.

Et symptom på den akutte form af sygdommen primært karakteriseret ved kildrende og mundtørhed. Samtidig synke i halsen smerter og ubehag opstår. Ofte patienten klager over utilpashed. Også det sker temperaturstigningen. I tilfældet, hvor den inflammatoriske proces involverede tubofaringealnye valser, kan smerte transmitteres i ørerne. Patologien ledsaget af en stigning i lymfeknuderne i den øvre cervikale hvirvelsøjle.

I visse tilfælde, symptomerne på akut form af pharyngitis forekomme under udviklingen af visse infektionssygdomme. Disse omfatter røde hunde og mæslinger, og skarlagensfeber.

Hvis diagnosticeret med kronisk halsbetændelse, symptomer på sygdomsmanifestationer er forskellige fra dem med en akut form af sygdommen. Denne sygdom er ikke ledsaget af en stigning i temperaturen. Det er uden betydning, og forværringen af den generelle tilstand. Voksne klager over en følelse af en klump i halsen, skratter og tør.

En hoste, ofte tør og hård. Ubehag i halsen er en følge af hyppig indtagelse af slim, som er dannet på bagvæggen. Dette forstyrrer den normale søvn af patienten og tilføjer irritabilitet.

Hvis diagnosticeret med atrofisk pharyngitis, symptomer på denne type patologi specialist straks opdages. Når atrofisk pharyngitis slimhinde svælg tør og udtynding. Det er godt manifesteret injicerede fartøjer.
Ofte børn har viral pharyngitis. Symptomer på sygdommen kan manifestere sig på forskellige måder. Når bluetongue pharyngitis i et barn pejs inflammatoriske proces er kun på slimhinden i svælget. I granulosa formular patologi forøges lymphadenoid elementer. Inflammation er fokus på den største del af svælget.

Når en urolig barns adfærd, reducerer sin appetit og klager over ondt i halsen smerter og kan sige med sikkerhed om oprindelsen af hans ondt i halsen. Dog bør præcis diagnose sættes specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.