SundhedSygdomme og betingelser

Sådan ubehageligt rhinitis. Behandling som en mulighed for at puste liv til fulde.

Alle ved, at en løbende næse (rhinitis) - en betændelse i næseslimhinden. Han kommer næsten altid med en forkølelse eller influenza, og kan være ganske lang tid at blive i partiet, især hvis vi har ham forsømmelse. Derfor bør du behandle det med den største alvor og korrigeres med det samme. Desuden er det simpelthen forhindrer leve fuldt ud føler smagen af din livret, indånde dufte af forår og blomster, det forstyrrer søvnen og endelig trække vejret!

Det er besværligt at bortskaffe sådanne problemer såsom rhinitis. Behandlingen starter med at bestemme formen af sygdommen. De har hver deres symptomer, udvikling og varighed. Skelne kronisk, vasomotoriske, allergisk og akut rhinitis. Behandlingen omfatter flere andre former af sygdommen. En af de mest almindelige og derfor kræver særlig opmærksomhed - det sicca. Behandling af akut rhinitis eller forkølelse, ofte almindeligt hos børn, men ikke sjælden hos voksne, er brugen af vasopressorer. De kommer i form af dråber eller spray og nogle udtryk med til at eliminere ødem og returnere fri vejrtrækning. Men der er i deres ansøgning en kæmpe ulempe. Hvis vi bruger dem ganske lang tid, og nogle gange ellers bare kan ikke slippe af med en dårlig kold, tør og kan udvikle sygdommen vil blive en tør rhinitis.

Behandlingen bør altid begynde med en bestemmelse af de nøjagtige årsager til rhinitis, samt styrke immunsystemet. Mange mennesker tror, at for at behandle en løbende næse er ikke nødvendigvis, og det vil i sig selv til sidst. De er meget fejl. For det første kan det være utrolig lang, hvis immunforsvaret er svækket og kroppen simpelthen ikke har styrken til at kæmpe dette problem. Og for det andet, meget hurtigere, og vigtigst af alt, er det bedre for kroppen, finde ud af årsagen (sygdom) og slippe af med det, for at fjerne effekten (rhinitis). Behandlingen er nødvendig, fordi den kolde ikke kun kan blive kronisk, men også gå til bihulebetændelse. Og det er langt mere alvorlig.

Typisk virussygdomme, ledsaget af høje temperaturer og kræver sengeleje, kommer rhinitis. Behandling omfatter sennep bade og diaphoretic lægemidler, sammen med vasokonstriktor narkotika. Meget effektiv anvendelse af salver og antibiotiske inhalationer (tetryzoline, oxymetazolin, naphazolin, etc.), hvis den detekterede rhinitis forårsaget af bakterier. Aloe saft - den bedste måde, hvis du sicca.

kan behandles, og med hjælp af folkemusik retsmidler, der altid er sikker og har mange nyttige egenskaber. Meget effektiv mod rhinitis så berømte juice planter som Kalanchoe. Er det tilstrækkeligt at smøre næsen flere gange om dagen, og du vil snart glemme alt om denne ubehagelige tilstand som dårlig rhinitis. Meget god nasal løg anvendes i form af små dråber olie-blanding. Da olden gange folk i behandling af almindelig forkølelse hjælp varm kogte kartofler. Det kan være helt rullet rundt den berørte del, og derefter hurtigt skæres i to dele, der anvendes til næseborene. Ikke mindre effektiv vejrtrækning damp fra de kogte kartofler. Vidunderlige egenskaber har sukkerroer saft. Bare et par dråber kan lindre kroniske rhinitis og fjern rigelige. Fremragende fungerer ved en kold mentha olie, det, som havtorn, kan desuden blandes med honning og morgenfrue.

Massen af muligheder, og hvis du ønsker det, kan du drage fordel af dem. De har aldrig ondt, sandsynligvis kun bringe hurtig lindring. Men hvis der ud over naturlige ingredienser, der anvendes medicin, skal du sørge for at rådføre sig med din læge og finde ud af deres kompatibilitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.