Af teknologiElektronik

Hvad er en diode GP og hvad er dens formål?

Meget ofte, brugere af computerteknologi til at glemme, at det er i modsætning til akustiske alarmer, fjernsyn og andre husholdningsapparater, det har en tendens til at overophede og resultere i ikke korrekt, og kan endda slet mislykkes. Normalt er dette skyldes husstøv, der tilstopper køleradiatorer, den dermed reducere varme fra elektroniske komponenter til et minimum; på grund af de forkælede fans, svage kølesystemer, samt hvis computeren er nær en radiator. I sommeren risikoen for overophedning øges kontor flere gange.

Hvad er diode SE Memio

Primært mod overophedning i den personlige computer til at lide CPU og GPU (GPU) grafikkort. Hvad er CPU'en, er endog meget langt fra de mennesker, kunsten, men det er en praktiserende læge, og hvorfor det er så stærkt opvarmet, ikke alle ved. Fordi internettet, så kan du ofte finde spørgsmålet: "Hvad er en diode GP og hvad han skal have en feber?" Lad os se det i øjnene.

Grafik-processor - en chip på computerens grafikkort, som er ansvarlig for grafikken, er der vist på billedet på skærmen. Belastningen på dette element er enorm, især når hurtig bevægelse billeder, sker på skærmen, for eksempel set filmen. Den største belastning på GPU'en giver kraftige computerspil. Så hvis din computer bliver brugt som en skrivemaskine, så grafikkortet og nok personale cool, og hvis du er en gamer, skal du passe på den ekstra fjernelse varme (oprettet magtfulde radiatorer, ventilatorer eller vand kølesystem).

"Og hvordan kan jeg vide CPU temperatur?" - har ret til at anmode læseren. Til dette er der specielle programmer, der bestemmer temperaturen i computerens komponenter, for eksempel, kan du installere AIDA64 (eller enhver anden). Sådanne forsyningsselskaber tage aflæsninger fra temperaturfølerne og viser resultater på monitoren. Her er vi tæt på et sådant koncept som en GP diode. Lad os betragte nærmere dette element.

Diode SE - en temperatursensor (termisk diode) grafikprocessor, indbygget direkte i chippen struktur. Spærreretningsstrømmen af dioden er temperaturafhængig. Desuden kan i stedet for de nævnte elementer og termistorer anvendes. De har på modstandsværdien af temperaturen effekt. Diode GP, i virkeligheden, er en beskyttende element mod overophedning grafikkort. Ved opnåelse af kritiske temperatur (ca. 120 0 C), den strømafbrydelse, og computeren lukkes. Arbejde GPU tilstand er 70-80 0 C.

konklusion

Hvis din computer fryser ofte eller jævnligt starter meget langsom til at reagere på kommandoer, kan lide han mod overophedning. Kontrollere temperaturen af som viser en diode GP. Din computer kan kræve yderligere afkøling eller rengøring. Rettidig Bistandsydelse hjælp til at undgå alvorlige skader og dermed spare dine penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.