Mad og drikkevarerOpskrifter

En simpel opskrift på tynde pandekager med mælk

Pandekager ofte opfattes som en sød delikatesse, som bruger te eller mælk. Men de spiser også som snacks, hvilket gør salt og pakke dem i en anden fyldning. Til dette formål generelt bruge tynde pandekager, kogte uden tilsætning af sukker. Madlavning kan være vand, mælk, valle eller yoghurt. Ud over disse bestanddele tilsættes til dejen mel (undertiden stivelse), salt, æg og vegetabilsk olie til stegning de ikke klæber til panden.

Opskrift på tynde pandekager med mælk er meget enkel. Per liter væske, du har brug for 2 æg (du kan tilføje mere, men så vil de få en "gummi"), en knivspids salt, mel i en tilstrækkelig mængde, så dejen var konsistensen af yoghurt og en ske af vegetabilsk olie. Alle ingredienser blandes i en blender, så kan du steger pandekager på en pande.

Produkter kan blandes manuelt, men derefter, for at undgå sammenklumpning, bør først ælte en stiv dej på æggene med tilføjelse af et glas mælk, og derefter bringe det til den ønskede konsistens ved tilsætning af mælk og grundig omrøring er olien hældes i sidste ende.

Der er en anden opskrift på tynde pandekager - kefir. I dette tilfælde går de Bole bud, men med en let syrlig smag. Produktsammensætningen i denne opskrift er den samme, kun væskekomponenten som anvendt yoghurt (eller serum).

Når dejen er klar, er det bedst at give lidt til at stå (mindst en halv time), derefter pandekager er lækre. Fry de kan være i en særlig gryde, men er egnet og konventionel, med den non-stick belægning eller en tyk bund. Den foretrukne hvis retter vil være overfladisk. Vend dem en træspatel, og det er klar til at skyde.

Opskrift på tynde pandekager med mælk, der giver krydrede fyld, uden sukker. Hvis vi går inde i en sød hytteost med rosiner, chokolade eller frugt, så dejen tilsættes lidt sukker.

Med hensyn til fyldet, så er der et enormt antal af muligheder. Det kan være kød eller fisk hakkekød, kartofler med svampe og lever, hytteost søde eller krydrede, frugter og bær. De mest udsøgte pandekager opnås fra laks eller stør kaviar. Denne ret betragtes som en delikatesse. I gamle dage på enhver ferie bordet var disse pandekager. Forestil dem nu pryder vinduerne i mange butikker, caféer og fastfood, og alligevel er denne delikatesse kan nemt gøres derhjemme. Efter alt, kan opskriften af tynde pandekager med mælk til rådighed og let, kun investere i en krukke med kaviar til den højtidelige lejlighed.

Gær dej til at lave mad lidt mere kompliceret. Først gøre bryg, hælde varm mælk blanding af gær og sukker. Derefter, da hun var en lille stigning, tilsæt de piskede æg, mel, mælk og smør. Piskeris dejen blender er ikke det værd, bedre at forsigtigt blande alle hænder. Gær pandekager fremstilles sædvanligvis uden fyld, de går mere storslået og hjertelig tynd. Brug dem med creme fraiche, honning eller marmelade. Gærdej anses for at være ganske lunefuld, så mange husmødre stadig foretrækker opskrift tynde pandekager med mælk, og at tilføje en lille sodavand pragt. Og lettere, og kalorier i det færdige fad mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.