Af teknologiElektronik

Motorværn: mål og formål

Automatisk beskyttelse motor anvendes til at beskytte vindingerne fra kortslutning, overskydende belastninger, og også når brud på en af de tre faser i en forsyningskæde. Sidstnævnte betingelse opstår, når fejl eller brud på integriteten af det kabel, der forbinder motoren med borsyre relæ kredsløb brydeanordningen.

tid

motor afbryder sættes det første led i udbuddet af motorens netværk. Næste er den elektromagnetiske aktuator, efter brug kan yderligere termisk relæ. Aktuelle modeller har mulighed for at justere cut-off strøm.

Mest viste typer maskiner, der anvendes til beskyttelse af motorer trefasede. Hver snoede klamrer til din kontaktliste, men enheden vil rejse på alle faser. Dette driftsprincip adskiller sig fra de typer enheder af omskiftere B og C. revving motorstart under tung last. I dette tilfælde startstrømmen ofte er højere end nominel til 6 gange. Konventionel breaker udløses straks, vil maskinen slukkes først efter en støt strøm vækst.

Parametrene elektrisk apparat

Valg Engine breaker begynder med definitionen af følgende egenskaber:

  • Sikkerhed motorstrøm.
  • Størrelsen af forsyningsspændingen.
  • Antallet af vindinger.
  • Den vigtige egenskab er evnen til at skifte til afbryde kortslutningsstrømmen. Med konventionelle maskiner er det ikke mere end 6 kA, i den seneste version af mere end 50 kA. Tælles driftstid: selektiv - op til 1, normal - 0,1 med, hurtigt - ikke mere end 0,005 sekund.
  • Dimensioner. De fleste af maskinerne, der er forbundet til nettet via en fast performance dæk. ofte vanskeligt at indsætte den første fik de andre afbrydere.
  • Type udløsermekanisme: muligheden for termisk og elektromagnetisk beskyttelse.

Forebyggelse af motordrevne funktionsfejl

Det er vigtigt at vide, ikke kun hvad beskyttende funktion giver automatisk beskyttelse af motoren, men også tage hensyn til de tekniske nuancer af elektriske kredsløb. I tilfælde af vysokooborotisty motorer kan fungere forkert, når der skiftes fra et fælles kontaktpunkt relæ vil forløbe lidt overvurderet strøm. Efter lang tids drift det vil føre til svigt af en enkelt spole. Du skal have en mere følsom afbryder, der kan afbryde den elektriske kreds, når tråden opvarmes.

Nogle motorer er afgørende for en momentan fejl i en af forsyningsledningerne faser. Selv hvis du bruger automatisk motorbeskyttelse og termisk beskyttelse, bliver nødt til at installere en model går ud, når strømsvigt på en af kontakterne. Følgelig er sådanne indretninger har en kompliceret konstruktion, hvilket påvirker deres omkostninger. Fabrikanterne er stærkt anbefales til én enhed til at forbinde flere strømkredse.

Yderligere egenskaber af koblingsudstyr

Motorværn er designet til at arbejde i et bestemt område af omgivelsestemperaturer. Efter overskridelse af grænseværdien af fabrikanten angivne kan producere falske positive. Hvis kontakten er sat i et ekstremt koldt sted, betyder det ikke lukke ned på det rigtige tidspunkt. Derfor yde passende teknisk kompensation, hvis de nødvendige installatører.

På produktion kan der være situationer, når han kommer ned i maskinen, og de andre elementer forbliver intakt. I nogle modeller, giver den funktion at deaktivere beskyttelsen kontakten på frontpanelet. Dette er en midlertidig foranstaltning, indtil du installerer en ny enhed for at sikre den fortsatte levering af produkter. Men der er en risiko for skader på dyre element - motoren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.