FormationVidenskab

Hvad er den kortslutningsstrøm?

Kemiske kilder til elektricitet (batterier og akkumulatorer) så fast etableret i vores liv, bliver noget velkendt og naturligt, at mange ejere ikke engang læse hvad der står på deres pakker og pakker. Og det er forgæves, fordi der er en meget interessant advarsel - "Luk ikke". Hvem er endda lidt fortrolig med de grundlæggende elementer i elektricitet, er godt klar over, at sådan en kortslutningsstrøm, og hvorfor ikke gøre kontakter.

Enhver strømforsyning har altid to poler: positive og negative (+ og -) til jævnstrøm, såvel som fasen og jord (nul masse, undertiden den anden fase) for variablen. ladede partikler bevægelse er kun muligt i tilfælde af at disse poler er forbundet med et ledende materiale. Hvis afstanden af lederen til at tilslutte apparatet, den nuværende passerer gennem enheden kredsløb, er noget arbejde gjort. Den vigtigste funktion - den angivne apparatet kæden tillader ikke elektroner at passere gennem det frit, så vi kan altid antage, at der er en modstand (belastning), der begrænser den maksimale flux af partikler (kortslutningsstrøm).

For at lette forståelsen giver vi et eksempel til vandet, der strømmer gennem kanalen (leder). flow begynder - det er den ene pol, og dens ende - den anden pol. Den midterste kanal anbragt knive vand mølle (belastning), drejelig bevægelse af vand (strøm). Naturligvis er strømningshastigheden altid begrænset af resistensen af bladene. Men hvad sker der, når møllen er væk? Vand ikke oplever modstand, haste gennem kanalen med en hastighedsgrænse, som vil tilvejebringe en kilde (kortslutning). Det er meget sandsynligt skade turbulent strømning som kilde og kanalen. Elektriciteten strømningshastighed - er strømstyrken af kortslutning.

Det samme sker for elektricitet. Hvis anden grund modstanden i kredsløbet begynder at gå til nul, så en kortslutningsstrøm. Hvor lederen er opvarmet, og den aktuelle kilde er beskadiget. Denne driftsform af kraftværket er en nødsituation og kræver øjeblikkelig fjernelse. Typisk er maksimalafbryderen installeret rivning kredsløb, hvis de er fastgjort kortslutningsstrøm. Analogt med vand: strømningspassagen er blokeret og forsvinder. Hvis du deaktiverer energikilde til at bestemme den kendsgerning, at en kortslutning på en vilkårlig del af kredsløbet kan være ganske enkel. Til dette formål, en særlig anordning (multimeter) måle modstanden værdi mellem de punkter, i probe. Den indirekte metode er baseret på kontinuitet indikator eller hvis det er kendt, at direkte kontakt på det scannede del af stangen ikke burde være, så fungerer ved denne betingelse. I el apparat er mere effektivt end den præcise måling multimeter modstand.

Af den måde, det er derfor du ikke kan låse batteripolerne. Selv om deres magt er ikke nok til væsentligt beskadige lederen, men inde i de kemiske komponenter i kortslutning hurtigt nedbrydes, hvilket reducerer den samlede magtressource arbejde.

I undersøgelsen af elektrisk sikkerhed anvendes ofte udtrykket "påvirke kortslutningsstrøm." Det definerer den mest aktuelle, fremstår som et resultat af en kortslutning. Kredsløbet AC sin maksimale værdi nås senere halvperiode (fra 0,01 til 50 Hz).

Det skal bemærkes, at der er særligt elektrisk apparat, for hvilket en kortslutning tilstand ikke en nødsituation, som normalt. Et slående eksempel - svejsning, i hvilket bue lige synlige og udgør en kortslutningsstrøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.