HjemlighedIndretning

Vintage stil

Vintage jern, legetøj, porcelæn dukker, ridser, maling, scuffed lidt dæmpet, Bedstemor service - alt dette kan kaldes ubrugelig skrammel. Men dem, der foretrækker en vintage stil i det indre, er ikke enig i disse ord. Ved hjælp af disse elementer kan være utroligt problem enhver lejlighed, så hun var "født" fra 30'erne - 80-erne af det sidste århundrede.

Vintage stil er usædvanligt tendens, hvilket indebærer evnen til at kombinere og kombinere moderne og antikke elementer, uden at forstyrre harmonien i det omgivende rum. Hvis du ønsker at arrangere interiøret på en sådan måde, bør du være rart at forstå mode af svundne årtier. Thing anses gammel, hvis han har mere end tyve års erfaring. For at tage det til vintage stil, bør det ikke ske før 60'erne (det vil være retro), og efter 90 (det kan sikkert kaldes en ny).

Det indvendige af møbler, samt et udvalg af tilbehør, der er specifikt til vintage stil, er et kunstværk, de er originale og oprindelige, men samtidig udtrykker de generelle modetrends af tiden.

Det vigtigste i processen med registrering af rummet - ikke overdrive det. Vintage stil vil miste sin appel, hvis rummet er fyldt med gamle ting. Hvis du placerer en masse detaljer i rummet skal have mere lethed af tomhed, men færre farver.

Hvad er de møbler, der udtrykker vintage stil? Hun har altid en sjæl, en speciel fortid. Oftest er denne møbler opretholdes i lyse, beroligende farver. Dog kan den bruges på mørkt træ. En sådan kunstigt sostarivayut møbler, efterlader en ridse, slidmærker fra træ bugs, kviste, uregelmæssigheder. Hvis du arrangerer soveværelset, kan det ikke undvære smedet, gennembrudt, massiv seng og en spisestue i vintage stil pryder skænk til retter.

Man bør være opmærksom på tilbehør. Billedet af rummet ville ikke være komplet uden dem. Heavy lysekrone, elegant æske, porcelænsfigurer, et spejl i en massiv, voldsramte ramme - alt dette kan give et særligt præg til ethvert rum, der er iboende i vintage stil. Men ikke nødvendigvis for nidkær - nok til at være en af porcelæn dukker eller støbejern jern. Vær sikker på at bruge i udformningen af interiøret håndarbejde, tekstiler, glasvarer, legetøj, blonder. Og gamle grammofon blive en reel dekoration af dit værelse.

Du kan også bruges som dekorative elementer gamle familiebilleder. Du skal være opmærksom på stoffet: polstring, gardiner, puder, gardiner. Tekstiler skal være udelukkende naturligt: bomuld, hør, silke.

Alle sange i rummet bør ideelt give det indtryk af lethed, lethed. Det bør ikke være overbelastet med detaljer. Meget flot udseende buketter af årstidens blomster, tørrede blomster. De sætter i et metal, galvaniserede eller krystal vaser.

Vintage stil er let muligt at understrege, hængende i rummet spejl i en træramme udskåret med de oprindelige mønster. Med hensyn til de retter, kan det være en bred vifte af bakker, sukker skåle, underkopper, plader, mælk kander.

Hvor er få alle disse vidunderlige antikviteter? Bør ikke haste til butikkerne og bruge ufortalt penge til at omsætte dine ideer til virkelighed. Kig efter begyndelsen af loftet, der tilhører din bedstemor. Der vil du sandsynligvis opdage nogle af de nødvendige elementer, såsom en kommode, en spinderok, en samovar, en støbejern strygejern, små skulpturer, rag dolls. Du kan også besøge loppemarkedet. Og nogle fans af vintage stil ikke foragter selv de "udgravninger" på lossepladsen. I hvert fald, hvis du prøver, kan du finde ting, der vil få dig gratis eller til en beskeden pris. Desuden efter restaureringen af den mindste, de ville se ikke værre end dem, der er fabelagtig penge. Vintage interiør er ganske overkommelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.