HjemlighedIndretning

Sådan slog barnets værelse

Alle skal have personlige rum. Vores børn er ingen undtagelse. Desuden den yngre generation er meget mere end os, de voksne. Barnet skal være en arbejdsplads indrettet i overensstemmelse hermed, plads til spil, komfortabel seng.

Forældre spørger ofte spørgsmålet: "Hvordan at slå barnets værelse højre". Simpelt svar i dette tilfælde er umuligt, fordi designet af barnet er meget individuelt. Styret af behovet for at hobbyer barn, hans temperament og karakter. Utvivlsomt vigtigt, og sikkerhedsmæssige aspekter.

Der er kun generelle retningslinjer for hvordan man kan slå barnets værelse. At købe møbler, glem ikke, at børn vokser op hurtigt. Derfor er det bedst, hvis det er let at justere i højden og bredden.

I et barns værelse, har brug for et privat oplagring, der skal udstyres til barnet fra en tidlig alder lært at holde orden. Hvis rummets størrelse ikke tillod ham at placere i kabinettet, så lad det være en hylde eller skuffe til legetøj.

Walk-in transformer - ideel for barnet og for teenager. Møbler, der er let at ændre dens udseende og funktionalitet, er egnet til dette formål perfekt. Det kan være lave åbne hylder, der tjener som både siddepladser og opbevaring, åbne hylder. Perfekt passer ind i det indre af et barns værelse stol eller skammel taske.

Det sker, at spørgsmålet "hvordan man arrangerer rummet barnets" forældre afgørelse om princippet for hans barn ikke fortryder noget. Men denne lille mester markeret til gæstens egen festival. Han er strengt forbudt at ride på sofaen eller spille på gulvtæppet. Om at trække på tapetet, og kan ikke være tale.

Dyrt møbler, renovering, nice tæppe ... alt dette estimat vi voksne. Den lille mand er ikke nødvendig. For ham er det vigtigste ting, der var behagelige i rum, varm og kunne få op til ballade.

Hertil kommer, at simple papir tapet er mere miljøvenlige end trendy vinyl. Men tegningerne på væggene, selv i dette tilfælde er usandsynligt, at behage, forældrene. Men selv her kan du finde ud af. Køb en rulle billig tapet, vride ryggen og vedhæfte til væggen på den måde af toiletpapir. Dæk midten af rummet belægning, der er let at rengøre, så barnet kan spille på gulvet.

Hvis du vokser op i en familie med to børn og en plads til dem kun én af dens design skulle smadre hans hoved. Problemet er, at du har brug for at placere et par senge og arbejdspladser. Og vigtigst af alt - et børneværelse til to børn skal helt sikkert blive udlagt. Ethvert barn har brug for et separat rum, der vil blive betragtet som hans personlige og ukrænkelig.

Af den måde, behøver psykologer ikke bifalder også køjesenge, anbefaler vi kraftigt at erstatte dem med en sovekabine typen "loftsrum".

Hvis barnet til to børn, størrelsen ikke er for stor, så prøv at bruge en hvilken som helst del af rummet. For eksempel, kombinerer bænken bordplade og vindueskarm, kan du spare en par snese centimeter. Glem ikke hjørner og rummet over døren - du kan placere en hylde til legetøj, tøj, bøger.

Hvert barn lagt enestående kreativitet. Derfor den yngre studerende er allerede meget muligt at indebære oprettelse af et design projekt.

I en samtale om, hvordan man indrette et rum for barnet, er det umuligt ikke at nævne reglerne hjem sikkerhed. Beskyt stikkontakter, ledninger maske, fjerne alt, der kan gå i stykker, klemme eller anden måde gøre ondt. Møbler er bedre at vælge uden skarpe vinkler, en passende højde. I dag på salg der er særlige systemer, der beskytter mod tipning, låseanordninger til kabinetter. For at være sikker på deres barn, skal forældrene give meget i regenerering af gartneriet.

Vi håber, at vores anbefalinger om "hvordan man indrette et rum til et barn" vil være nyttige for læserne. Vi ønsker dig held og lykke inden for design!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.