RelationerÆgteskab

Hvordan overraske din mand? Et par tips

Kvinder, der ønsker at opretholde gode relationer i familien, spekulerer med jævne mellemrum: "Hvordan overraske min mand?" Dette er forståeligt, fordi overraskelser og behagelige gerninger mod ægtefællen er en fantastisk måde at forbedre stemningen og niveauet af gensidig forståelse i parret. Hvordan gør man det?

Hvordan overraske din mand?

Desværre mener mange kvinder, at gaver og overraskelser kun er passende på ferie. Faktisk, jo mere behagelige ting du gør, desto mere harmonisk og glad vil dit forhold være. Nedenfor er et par ideer, der kan tilfredsstille din ægtefælle.

Hvordan overraske din mand? Behagelige meddelelser

Et eller andet sted på et fremtrædende sted, forlad en note med behageligt indhold. Du kan skrive en kærlighedserklæring eller bare "Godmorgen." Som en mulighed - lav et kompliment til din elskede. Du kan endda arrangere en slags søgen. Lad os sige, at din mand kommer til badet først efter opvågnen, hvor han venter på en note med venlige ord og et tilbud om at gå til køkkenet. I køkkenet vil han se morgenmaden tilberedt for ham og en anden besked med en anmodning om at åbne et natbord. I en af kasserne kan der være noget godt souvenir eller et andet brev. Du kan også skrive flotte ord i badeværelset på spejlet.

Hvor behagelig at overraske sin mand? Brug telefonen

Den traditionelle måde er at sende ham sms. Teksten afhænger af dit forhold. Det vigtigste er at give ham det, han ønsker. Du kan skrive noget som "Native, jeg elsker dig. Jeg ønsker at gennemføre projektet på arbejdspladsen." Vis ham, at vigtige ting er vigtige for dig, der er vigtige for ham. Du kan også antydes ved en behagelig fortsættelse af aftenen.

Hvordan kan du overraske din mand? Telefonen er ikke kun et kommunikationsmiddel. Tag et billede af dig selv i nøgen. Så er det et spørgsmål om fantasi. Du kan bare sende ham en mms-ku. Bare sørg for, at den har de rette indstillinger. Ellers vil ægtefællen måske spørge en kollega til at hjælpe med at åbne beskeden og ... Generelt er det ikke den bedste løsning.

En anden måde: Du kan gennemsigtigt sende et billede til sin telefon og sætte pauseskærmen på. Selvfølgelig er det tilrådeligt at gøre dette om natten, så manden så "opdateringen" alene og ikke med "spørger tid" til en kollega eller forbipasserende. Og denne valgmulighed bør ikke bruges, hvis du ikke er sikker på, at ægtefællen vil godkende, at du uden hans viden "gravede" i telefonen. Nogle mænd er meget irriteret.

Hvordan overraske din mand i sengen?

Husk alle de mulige råd, han gav dig gennem hele dit liv sammen. Hvad han kunne lide, og hvad var det ikke også. Du kan "huske fortiden", men du kan gøre noget helt nyt. For eksempel at danse en striptease eller at købe i en sexbutik. Du kan købe sexet undertøj, et originalt kostume til spil, en massageolie, et smøremiddel med en interessant effekt. Nu er sortimentet af sådanne butikker meget bredt. Du vil helt sikkert vælge noget efter din smag. Det tilbyder spiseligt linned, stearinlys til "bløde" BDSM, håndjern, bondage og piske til dem, der elsker "hot", mange forskellige legetøj. I et ord, lad din fantasi løbe vildt og nyd eksperimenterne. For en ændring kan du ændre "handlingssted".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.