SundhedPræparater

Lægemidlet "Lugol" (spray): Brugsanvisninger

På trods af den mangfoldighed af moderne medicinske lægemidler, hvorfra bogstaveligt proppet hylder på apoteker, forbliver mange mennesker engageret i tid-testet og gentagne gange testet narkotika. Dette er netop tilfældet, når den velkendte gamle medicin vises i den opdaterede, forbedret og bekvem måde, for eksempel stoffet "Lugol" (spray). Manual beskriver i detaljer, i hvilke tilfælde stof er mest passende, nemlig:

 • purulent otitis, atrofisk rhinitis, kronisk halsbetændelse;

 • varicose og trofiske ulcera;

 • forbrændinger, kemisk og termisk type I-II grad, både frisk og inficeret;

 • myalgi, forskellige sår og skader;

 • inflammatoriske hudlæsioner på infektion typen;

 • tertiær syfilis;

 • åreforkalkning, herunder foranstaltninger til at forhindre det.

Medicin "Lugol" (spray) guide anbefaler som et fremragende terapeutisk middel, som lindrer inflammationer af slimhinderne i munden, svælget, svælget. Det skal håndtere det berørte område 4-6 gange om dagen ved sprøjtning.

Proceduren udføres på følgende måde: Når finger trykker på hovedet af sprøjtepistolen, er det nødvendigt før injektion af lægemidlet til at tage et pust i et par sekunder, og holde vejret. Samtidig vigtigt at sørge for, at stoffet ved et uheld kommer i øjnene. I tilfældet, hvor den forekommer, anbefales grundig vask med vand eller en opløsning af natriumthiosulfat.

Som en af de præparater af iod, betyder "Lugol" (spray) - instruktion understreger dette - i tilfælde af korrekt brug af næsten ikke i stand til at forårsage nogen bivirkninger. Alligevel må man nøje følger kroppens reaktion på lægemidlet, og varigheden af dets anvendelse, da ansøgningen i lang tid kan forårsage irritation af huden.

Når kroppen får iod, langt overstiger normen, kan det forårsage diarré, overdreven sveden, søvnløshed, nervøsitet, takykardi, allergier.

Desværre har ikke alle mennesker anbefales udnævnelsen af "Lugol" præparat (spray). Guide opregner de tilfælde, hvor der ikke må anvendes stoffet:

 • lungetuberkulose;

 • adenom (intern brug);

 • nefrose, nephritis;

 • graviditet;

 • Børn under fem år;

 • hudlidelser (udslæt, hæmoragisk diatese, pyodermi, acne, hudafskrabninger) - forbudt intern modtagelse;

 • øget følsomhed over for ingredienserne i lægemidlet.

Ud over alt det andet, bør du vide, at stoffet "Lugol", hvis anvendelse under alle omstændigheder bør ikke kombineres med visse lægemidler ikke kan bruges sammen med ammoniak, hvid sedimentære kviksølv, samt æteriske olier i betragtning af, at det indeholder jod .

"Lugol" (spray til børn). Anmeldelser på medicin

Talrige positive anmeldelser efterladt af taknemmelige forældre, i de fleste tilfælde, opmærksomme på, hvordan de selv blev behandlet som et barn af en konventionel "Lugol" løsning. Og så skete det (for dem, der ikke kender) i væsken er nødvendig for at dyppe stick med vat viklet omkring det, det er det med hjælp af medicin og anbringes på mandlerne. Denne procedure er oftest forårsaget af opkastning, hvorfra nutidens børn takket være en ny praktisk form for medicin er fuldstændig beskyttet. Evident ved, at halsen stoppet såre relativt hurtigt efter påføring af aerosol, som børn ofte spørge sig selv endnu en gang at injicere deres medicin, i henhold til de fleste forældre i deres anmeldelser. Dette beviser igen den meget effektive og passende form gentagne gange reddet forældre "Lugol" medikament (spray), hvis driftsfrekvens instruktion er givet ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.