SkønhedHudpleje

Mode halvt ærme tatovering

I dag er utroligt moderne at fylde halvt ærme tatovering. Denne tatovering tager en masse steder på huden fra skulder til albue. Figur i dette tilfælde kan være alt: en japansk stil maori eller fantasi. Og, selvfølgelig, i en anden skala - fra de farverige, levende billeder til sort-hvid. Desuden er det hensigtsmæssigt at tilføje indskriften.

typer af ærmerne

Det er værd at bemærke, at på hånden er der steder, der let givet til pakning. Således, afhængigt af den totale mængde af disse dele dække 3 isolerede danner ærmer :

  • halvt ærme tatovering på armen - i dette tilfælde er mønsteret proppet fra håndled til albue eller skulder på albuen;
  • længe, når fuld af tegning fra håndleddet til skulderen;
  • kvartal - hvis billedet er placeret på halvdelen af underarmen eller skulderen.

Du kan ofte ses at opfylde halvt ærme tatovering, hvor der er billeder, der er spredt i den i. Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, at i første omgang ejeren fyldte nogen bestemt emne på hånden, så i midten af maleriet det.

Selvfølgelig, for den halve ærme tatovering er det ønskeligt at skabe en form for et plot, motiv, mønster og humør. For eksempel kan det være et fælles tema, såsom en cosmophysics, biomekanik, det historiske mønster, pr. Det ville være ønskeligt at afsætte semisleeve skabt blekvork stil, som er en hånd del, en fyldt helt sort. Sådanne semisleeve gøre samt folk, der ønsker at skjule deres gamle tatoveringer.

Som du kan gætte, men det kan tage ¾ af størrelse, men det er kun en formalitet. Du kan definere helt vilkårlig sted på sin hånd, som vil blive placeret i billedet.

Pro og con

Det skal bemærkes, at den halve ærme i samfundet forårsager en storm af følelser, for eksempel, såsom et stort tatovering "Dragon" til hans hånd. Hans modstandere langt flere end tilhængere. Det vigtigste argument for det første: tatoveringen er svært at skjule fra nysgerrige blikke, især om sommeren. I virkeligheden, som om fremtiden for en studerende især ikke tror, og halv-ærme fremhæver din personlighed, og hvordan man kan ophøje over alle andre, så ti år senere, er der stor sandsynlighed for, at denne ærme vil komplicere søgningen til normal drift. På denne måde og på ærmet kan passere så hurtigt, som det kom ind i vores liv.

Det tales af folk, der ikke kender betydningen af halv-ærme. Han ophøjer den person, der adskiller det fra den grå masse, ud over hånden pænt og komfortabelt gøre tredimensionelt billede.

anbefalinger

De fleste logisk at skabe et fuldstændigt billede én gang, på samme tid på forskellige stadier uden at bryde det, for eksempel, ser godt tatovering "Dragon" til hans hånd. Det er tilrådeligt at vælge en hvilken som helst historie - det er på mode, smuk og korrekt. Emne spørgsmål om præference, eventuelle restriktioner der: biomekanik, livets historie og så videre.

I øvrigt er der en udbredt tro på, at den halve ærme tatovering - det er forbeholdt mænd. Blot sige, at dette ikke er sandt. Piger har en tendens til at chokere ikke mindre, og nogle gange endda mere end mænd.

Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at kvinder er lidt konservativ - de vælger en klassisk mønster. Mens mænd kan overraske dit valg: du kan se deres hånd billede er meget mere interessant end i de berømte kunstgallerier.

Halvt ærme tatovering

Mandlige hænder bogstaveligt at give mere plads til føreren. Og som nævnt ovenfor, jo stærkere køn oftere en tendens til at eksperimentere. De er klar til at teste din krop og dig selv, let gives til nye områder. Kvinder, til gengæld er ofte den slagne vej, men foretrækker de mere traditionelle og konservative motiver i at vælge plottet. Vi er også interesseret i eksperimenter, så lad os tale specifikt om mandlige hænder.

Half-ærme tatovering kan gøres i stil med papirkurven-polka. Senest er der i brede kredse, han var lidt kendt, om mængden af arbejde i et par tør dotvorke. Til dato, de fyre formår at inkarnere hænderne på absolut utrolige ideer.

I øvrigt er det interessant, men på nuværende tidspunkt, kan markedet finde nok sjove ting - de såkaldte engangs tatovering ærmer. Denne form for film, der passer ligesom tøj og udseende næsten ikke kan skelnes fra tatoveringer. Selvfølgelig, sådan simulation er meget populær blandt folk, der ønsker at skabe et billede til et møde med venner, temafest eller andre festlige begivenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.