Intellektuelle udviklingAstrologi

Folk født 13. marts. Deres horoskop: tegn, sundhed, karriere og kærlighed

Den 13. marts - datoen for den mystiske. Den indeholder den såkaldte skide dusin - antallet, afskrækker mange mennesker. Er dette tal bærer truslen om dem, der er født på denne dag? Hvordan det påvirker deres karakter og skæbne? Og hvad er dens forhold til tegn i dyrekredsen, som dominerer i denne periode? Prøv at forstå.

Karakteristiske tegn på stjernetegn

Mennesker, der er født den 13. marts falder under beskyttelse af Fiskene. Dette er den tolvte tegn på stjernetegn, hvilket giver hans spillere helt ekstraordinært natur: blid, sitrende og dyb. De er altid tæt på hjertet opfatter mening, ord og andres handlinger, i stand til at give afkald og offer for et højere formål. Fisk ikke forfølge materielle ting, overvejer dem en alvorlig hindring på vejen til selvet. Ofte lytte til din intuition og indre stemme, at de sjældent bliver fodret.

Negativ karakter kan kaldes en svag vilje og en manglende evne til at træffe vigtige beslutninger, tvivl, dovenskab og evige - det er ofte skyldige mennesker født den 13. marts. Fiskene gør dem ganske holdningsløse. De er ikke krigere. Sådanne mennesker er bedre , de vil lide uretfærdighed, end at forsøge at forsvare frihed og rettigheder. Men de er meget dejlig og charmerende. Cute skabninger kan blive rigtige venner, hvis de finder blandt mængden soulmate.

Forskelle fra andre fisk

13. marts - Dag mystik og okkulte forudsigelser, astrologer siger. De mener, at de fisk, der har et pas, der er udpeget denne fødselsdato, lidt andre end deres romantiske og sårbare modstykker. For det første er de meget solid karakter og moden, i stand til at overvinde enhver krise, traumer, eller katastrofe. De har også fatalister, så at alle omskiftelser skæbne roligt, standhaftigt oplever problemer og aldrig klager. Den slående effekt af ånden ofte gør dem selvsikre og frygtløse helte.

For det andet, selvrealisering er meget vigtigt for personer, der er født 13. Fiskene stjernetegn giver deres kreative evner. Men ikke altid, kan disse færdigheder realiseres. Sommetider folk går til den planlagte vej og begynde at lede efter andre muligheder for at udtrykke sig. Fiskene selv er ikke i stand til at kæmpe. Men folk født 13. marts kendetegnet ved, at de ikke kun kan forsvare deres position, men at gå på hovedet for at nå målet. Astrologer råde dem til at være blødere, ikke at lære at flytte deres problemer til venner.

Sundhed og karriere

Fisk er altid meget opmærksomme på tilstanden af hans krop. De er mistænksomme og har til hensigt at igen se på de nye symptomer på ukendte sygdomme. Kun medierne vil være nyheden om det forestående influenzaepidemi, de straks købe alle medicinske tidsskrifter og leksika for at finde den ønskede information: hvordan man kan beskytte sig mod smitte end at behandle det. Svagheder i kroppen - ben. Derfor, folk født den 13. marts samt andre fisk, tilbøjelige til hævelse og åreknuder. De har også ofte lider af forkølelse og gigt, klager over polypper og tumorer.

Repræsentanter for denne stjerne tegn er meget engagerede i deres arbejde, så gør det til samvittigheden, langsomt, men effektivt. Fiskene - ikke ledere og underordnede. Med kreative instinkter kan blive dygtige musikere, digtere, kunstnere. De opfordres også til at engagere sig i pædagogik, forskning og spille på aktiemarkedet. Stræk for bizar: astrologi, palmistry, yoga. Og mest interessant, det er fra Fiskenes til de mest fremragende slyngler og bedrager.

elsker

Under indflydelse af Stjernetegn Fiskene er alle de mennesker, der blev født den 13. marts. Tegnet gør denne gådefulde personlighed: hendes hjerte er lukket for udenforstående i syv låse. Kærlighed kommer uventet vokser umærkeligt. Nogle gange fiske sig selv kan ikke forklare de følelser født hvornår og på hvilket stadie de er over. De kan ikke vinde en partner. Mere tilbøjelige til at vælge en ventende strategi: kan sukke i årevis, at skjule deres hengivenhed, men aldrig turde at tage det første skridt. Normalt uden kamp rivaler medgive din soulmate, ikke nå det, og lad gå i fri svømning. De foretrækker at lide i hemmelighed, end en scene af jalousi.

Mænd er anderledes. Rækkevidde - fra tygge snot offer for ulykkelig kærlighed til en lidenskabelig philanderer. Kvinder er også forskellige fra hinanden. Nogle fisk - trofaste kone, den anden - fatale og fatale forførerske. Normalt dem, der var født den 13. marts, eller ophøje genstanden for sin kærlighed på en piedestal af ære, eller et helt liv er rasp, ude af stand til at føle dyb hengivenhed.

Funktioner Fiskene født den 13. marts

Sådanne personer bør ikke være bange for at dato pas. Tallet 13 anses uheldig fejltagelse. Faktisk 1 og 3 - stærke tal, kombinationen af som lover karriere stigning og succes i erhvervslivet. Folk født 13. marts vil held bringe antallet 4, den dag i ugen - lørdag måned i året - maj, sten - smaragd planter - vedbend, træ - kirsebær, farve - lilla og lys brune, den smag - vanille. En kraftfuld talisman for dem vil være et stykke klæde, afskåret fra enhver husholdningsartikler: sofaer, gardiner, duge.

Fisk, hvis fødselsdag falder den 13. marts, bør berige deres kost hytteost, honning og porre. Disse produkter er de mest gavnlige for deres ustabil og relativt svage helbred. Jubilee 40 år for dem - en fatal dato. I år er der en fraktur i dit liv kan ændre profession, er der en mulighed for skilsmisse og alvorlig sygdom. Ændringer kan tværtimod, være positiv - den rigdom stablet på hovedet, eller udseendet af den længe ventede afkom. Kort sagt, som nogen heldig.

Kendte mennesker født den 13. marts,

Listen er meget lang. Analyse det, kan man forstå, at en virkelig Fiskene, der blev født på denne dag, karakteren af begavede mennesker. For eksempel den 13. marts fødselsdag fejres:

  • Irina Alferov, skuespiller.
  • Sergei Mikhalkov, dramatiker og forfatter.
  • Igor Kio, illusionist kendt cirkus.
  • Irina Bugrimova, Tamer rovdyr.
  • Edgar Davids, hollandsk fodboldspiller.
  • Boduen Kurtene, russisk og polsk sprogforsker.

Og dette er kun en del af de udestående mennesker, som vi alle elsket og respekteret. Et andet interessant faktum er, at i marts 13 fødselsdagsfest fejrer Artyom, Arseniy, Basil, Nikolai og Sergei og Marina og Kyra.

Alle disse mennesker er meget alsidig og unik. Og disse kvaliteter, de gav Stjernetegn: 13 marts altid født intelligent person. For sådanne Fiskene menneskelige sind indeholder flere gåder end det store univers. Forsøger at opklare mysterierne om menneskelige evner, og til at åbne en ny og andre evner og talenter, de har viet hele mit liv efter sin "I". Deres skæbne var den oprindelige og dels dødelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.