TravelingRejsetips

Den private sektor i Abkhasien - fotos og anmeldelser

Indtil for få årtier siden at tilbringe sommeren i Abkhasien, den private sektor, pensioner og hoteller, som kappedes at tilbyde deres tjenester, var en bedrift for titusinder af mennesker i vores land. Tidløst stykke natur, hvor det blå hav ned skråningerne af de gamle bjerge, efterlader folk kun en lille stribe af kystnære funktioner, med rette betragtes som en elite hvilested. Men territoriale stridigheder med sine naboer, og som en konsekvens, økonomiske vanskeligheder, bremset udviklingen af turistbranchen. Den nuværende ledelse af Abkhasien gør alt for at tiltrække turister til regionen, og det skal bemærkes, deres handlinger giver et positivt resultat.

Hvor er Abkhasien?

Hvor det tidligere hver elev nemt kunne findes på kortet over Abkhasien, nu moden og folk er nødt til nøje undersøge navnene på bosættelser. Den nordlige del af landet er omgivet af Rusland, mod syd - med Republikken Georgien. Større Kaukasus Range tjener til kystnære områder beskyttet mod kolde vinde, og kystlinjen strækker sig over 200 km. Alle områder i Abkhasien ligger i den subtropiske klimazone, så temperaturen om vinteren ikke falder under + 10 ° C, og kan svømme mindst 8 måneder om året.

feriesteder Abkhasien

På trods af at Abkhasien området er relativt lille, hver af hendes spa er helt forskellig fra den anden. Under alle byen er der unikke funktioner, har det dannet sit eget mikroklima. De fleste turister er tiltrukket Sukhum, sol hovedstad i republikken Abkhasien. Den private sektor, mange hoteller og resorts tilbyder pusterum fra budgettet til luksus. Gagra er den mest populære abkhasiske udvej. Stille Ny Athos, Pitsunda Gudauta er omgivet af grønne pladser og parker. Og hvis Pitsunda berømt for sine kurbade og resorts, den mest udbredte i den private sektor er repræsenteret i Abkhasien New Athos og Gudauta.

Sukhum

Sukhum er den eneste by i abkhasiske kyst, hvor livet ikke forsvinder med udgangen af sæsonen. Men dog bør det være i hovedstaden. Mange resorts og hoteller er at skifte til en året rundt modtagelse, betyder god strøm af dem, der ønsker at besøge dette land af masser ikke stoppe med debut af november. Talrige diskoteker, barer og restauranter ikke lukker til langt ud på natten, viser de besøgende til byen så behageligt og spændende moderne Abkhasien. Den private sektor i ethvert område af byen kan findes bogstaveligt inden for fem minutter efter ankommer.

Sukhumi er placeret på et areal på 27 kvadratkilometer. Og de fleste af dens beboere leje deres hjem for varigheden af sæsonen rejsende. For nylig fornyet boligbyggeri program, er aktivt bygget boliger efter den indre værdis metode til konstruktion. Så nu den private sektor i Abkhasien kan tilbyde endnu mere end hævdes.

muligheder for overnatning

Som oplevelsen af mange turister, er der ikke noget nemmere end at eje leje et hus i Sukhumi (Abkhasien). Den private sektor uden mellemled, der tilbydes lige ved indgangen til den udvej MVO, hvor turister kommer, efter Adler med bus. Mindst en halv snes forslag acceptabel boliger vil straks blive bedt om at driftige ejere. Det bør dog være klar til, at der i de fleste lejligheder er ikke reparere vores landsmænd kaldet "europæisk" og tilstedeværelsen af køleskabet og TV er også bedre til at angive på forhånd. En væsentlig fordel ved dette hjem er dens relativt lave pris.

Lejligheder i nye hjem endnu præsenteres ikke så udbredt som vi gerne vil turnere, og dets ejere er normalt ikke sidde med en plakat på gaden, og søger efter lejere på særlige steder. Den moderne private sektor i Abkhasien, nemlig i Sukhumi, præsenterede rummelige, lyse lejligheder, godt møbleret og udstyret med nødvendigt udstyr.

Du kan også leje et værelse i et privat hjem, en god tilføjelse til en grøn græsplæne og en have med en havepavillon. Omkostningerne ved sådanne boliger kan også være forskellige. Lille værelse i sommerhuset uden indendørs VVS vil koste langt mindre komfortable værelser med aircondition og et sted til parkering. Også af stor betydning for den pris, som nærhed til havet. Det væld af valg giver turister til ubesværet finde en passende løsning.

Gagra

Denne by er den mest populære feriested i landet. Det største antal turister er rettet netop her, tiltrukket af det varme blå hav, frodige sydlige vegetation og infrastruktur. Gamle Gagra , med sin rolige og fredelig gade ligger derpå boarding tiltrække fritid moden par. Familier med børn, unge og dem, der søger at reducere omkostningerne til din ferie, styret af den private sektor. I Abkhasien, især i Gagra, leje et hus, selv uden en aftale kan være i fem minutter.

"Farende til Gagra toget ..."

Meget populære boligområder, Pearl, Camping, kontinent, hvor afstanden fra havet er mindre end en kilometer. Intensivt at blive bygget private mini-hoteller og resorts, der tilbyder et fremragende serviceniveau. De alt værelser til at imødekomme behovene hos rejsende, der spænder fra badeværelser uret med tilstedeværelsen af varmt og koldt vand til moderne klimaanlæg rundt. Som regel ejerne af hotellet giver mulighed for at bruge køkkenet og den hjemmelavede mad er organiseret i nogle. Priserne for et dobbeltværelse suite starter ved 1.500 rubler per nat.

Delight turister forårsager ekstraordinære naturlige skønhed, mildt klima, hvor selv temperaturen på 30 ° C tolereret ekstremt nemt. Glædeligt overrasket over de priser, meget lavere end i nærliggende Sochi. Men den centrale strand efterlader et negativt indtryk. Rengøring det sker meget sjældent, så skønheden i landskaberne ophæve modbydelige bunker af skrald. Og havvand er ikke meget ren.

Af denne grund, mange gæster foretrækker at Gagra Pitsunda strande, ligger kun 20 minutter væk.

Pitsunda

Denne by er ideel til en afslappet familieferie. Det er bemærkelsesværdigt for den næsten fuldstændige mangel på aktivitet, du kan lide dette liv, kun langs kysten er mange resorts arrangere deres gæster en sjov animation program. Strande - bred, hovedsageligt rullesten, og århundreder gamle fyrretræer ned til havet. Beundrer dem rene og ikke overfyldt.

Grove Pitsunda fyrretræer på alle sider ved at flytte til byen, fylder luften med en unik stof. Det er denne udvej tilbyder den højeste kvalitet wellness ferie i Abkhasien. Den private sektor uden mellemled også finde i kælderen, selv om antallet af forslag er betydeligt ringere end Gagra og Sukhumi. I betragtning af, at byen bor kun 4000 mennesker, vil ikke være overflødigt at bestemme hjem på forhånd.

De, der har valgt for sig selv hvile i Abkhasien, er den private sektor ved havet ofte set som den eneste mulighed for indkvartering. Dimensioner Pitsunda så lille, at stort set hele boligsektoren er ikke langt fra havet. Langt de fleste turister kommer tilbage derfra, fuldt ud tilfreds med deres ferie. Den eneste ulempe kaldes et utilstrækkeligt antal pengeautomater.

ny Athos

Ikke kun kendt for sine strande, dette bjergrige land. Gamle slotte og klostre vil gøre en uforglemmelig ferie i republikken Abkhasien. Athos, den private sektor, som nu især i efterspørgslen, vil tjene som et godt udgangspunkt for at udforske de kristne hellige steder.

Dybest set er det præsenteres i de hyggelige værelser husstande, handicappede mange er i gården. Det skal bemærkes, at den gradvist voksende og tilbyder komfortabel indkvartering. Turister sætter pris på de blide strande i New Athos, stimulere efterspørgslen efter moderne levevilkår. Byen har flere pensionater, bygget i sovjettiden. Takket være de mange af deres rekonstruktion, kan de tilbyde ganske ordentlige forhold og for at gøre en uforglemmelig ferie i Abkhasien. Den private sektor uden mellemled kan findes direkte på stedet, men dens niveau kan ikke helt op til forventningerne hos turister.

Gudauta

På halvtreds kilometer fra abkhasiske kapital, mellem høje bjerge og Sortehavets kyst, i skyggen af vinmarker og mandarin lunde skjule hyggelig feriested Gudauta. Tusindvis af turister passerer det på vej til en af de smukkeste søer i verden - Lake Riza.

Men som et sted at hvile det vælger ikke for mange turister. Og det er forgæves, fordi det er i dybet af en kan forstå, hvad det er, en rigtig Abkhasien. Den private sektor ved havet i Gudauta kan lejes for meget få penge. Sammen med enkle faciliteter smarte lejligheder med aircondition og varmt vand døgnet rundt tilgængelighed kan tilbydes uden faciliteter Gudauty gæster.

Blandt ulemperne af turister sige tjenesten, i lang tid stoppet i sin udvikling, dårlig infrastruktur og den næsten fuldstændige mangel på underholdning. Men det rene hav, bidende bjergluft og smuk natur med mere end kompensere for manglen på Creature Comforts.

resumé

Træffer beslutning om at tage på ferie i Abkhasien, skal mange faktorer tages i betragtning. Hvis manglen på fem-stjernet service ikke bliver en hindring, er tilstedeværelsen af skrald i gaderne ikke forårsage afsky, men i sjælen dybt skjult nostalgi for sovjettiden, vil hvile i Abkhasien kunne efterlade et varigt indtryk. Og hvis den rent hav, Amazing natur er prioriteter, bekendtskab med en ny kultur, i hjertet af hjemmet til at forlade et stykke af Abkhasien til at gøre næste sommer til at komme tilbage her igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.