ComputereComputerspil

Korrektion "Maynkraft" fejl: hvordan gør at Lagan

I dag fortæller vi spillerne "Maynkraft" hvordan at gøre for ikke at halte. Næsten alle, der er nedsænket i en virtuel virkelighed, på et tidspunkt, over for et specifikt problem. Spillet kan pludselig fryse og berøve os fornøjelsen af hele processen. Lad os klare vanskelighederne.

Systemkrav

Hvis du ikke ved, mens du spiller "Maynkraft" hvordan man gør for ikke at halte, er det underforstået, at en af grundene kunne være manglen på computerens ressourcer. Lad os starte med en forklaring af årsagerne til vanskelighederne. Problemet kan ligge i forkert betjening af software platform under navnet Java. I dette tilfælde, vi går til Task Manager, kontrollere antallet af ansøgninger med ovenstående titel, der opstår, når spillet starter. Hvis der er mere end én, skal du lukke ekstra, ved hjælp af den pågældende funktion.

installation

Hvis "Maynkrafta" Indstilling beskrevet ovenfor ikke bringe den ønskede effekt, overveje en mere solid løsning. Fortsæt til geninstallere Java. For at installere den nye version af platformen, som vil give det bedste spil ydeevne. "Start" for at få adgang til menuen. Åbn Kontrolpanel. Vi finder der Java. Vælg "Vis" funktionen. Et nyt vindue vises, er det nødvendigt at indtaste den hukommelse tal fra systemet under Minecraft. At vælge en værdi i henhold til mængden af RAM på computeren, der bruges. Hvis du bruger en 32-bit system, bør tildeles ikke mere end 1 GB hukommelse for anvendelsen.

grafik

Du bør også redigere grafikkortet. Hvis opløsningen bliver brugt af NVidia, gå gennem startmenuen i den allerede nævnte "Kontrolpanel" og finde der en Kontrolpanelvalg vedrørende adapteren og køre den. Til højre er en liste, hvor du vælger et element, der gør det muligt at justere 3D-indstillinger.

Fra nye linjer, vi er interesseret i kun dem, der hører til den lodret synkronisering og tredobbelt buffering. Vi kan også hjælpe OptiFine modifikation. Hent og installer den. Denne løsning hjælper optimere ydeevnen af spillet ved at vedtage de supplerende bestemmelser i systemet og slukke unødvendige funktioner. Ved hjælp af denne ændring, tidsplanen oprettet i Minecraft baseret på tekniske egenskaber, der bruges af computeren. Slukning tegningen objekter er langt væk, skyer og vejr skærme.

Så vi besluttede at endnu et vigtigt spørgsmål i forbindelse med "Maynkraft" spil - hvordan man kan gøre for ikke at halte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.