Sport og FitnessKampsport

Anatoli Rachlin: biografi og foto

Anatoli Rachlin - berømte russiske og sovjetiske judokæmper, Hædret Worker of Physical Culture, en fremragende træner. En mand med en unik heroiske biografi. Han overlevede belejringen af Leningrad under den Store Fædrelandskrig, i moderne historie, er primært kendt som træner for Ruslands præsident.

blokade barndom

Anatoly Solomonovich Rachlin blev født i Leningrad på tærsklen til den store patriotiske krig - 23 maj 1938. I øvrigt en interessant kendsgerning. Selv om hans fars navn var Salomon, og dokumenterne fra hans mellemnavn var ligesom dette, men i hverdagen, i uddannelse, blandt sine kolleger og elever foretrak at henvise til ham: "Anatoliy Semenovich".

Hans far arbejdede som ingeniør Z. Solomon på Baltic Skibsværft. Fra de første dage af krigen gik til fronten. Hans mor, født Revekka Davidovna Kaplan, var en liberal kunst uddannelse. Han arbejdede som lærer på Leningrad Pædagogiske Institut opkaldt efter Herzen.

900 dage efter belejringen af Leningrad, vores helt var i byen. Da byen blev omringet, Anatolien var kun 3 år gammel. Derfor overlevede han takket være exceptionel fortjener mor.

brydning ungdom

I 15 år, jeg startede i afsnittet Sambo ved Leningrad Palace of Pioneers. Hans første træner var Sergei Dashkevich, en legendarisk wrestler dengang konkurrerede mere med Ivan Poddubny. Fra det overtog han Rådets første.

Efter gymnasiet, Anatoli Rachlin indtastet Pædagogisk Institut opkaldt efter Herzen, hvor hans mor arbejdede. Sambo hobby har spillet en stor rolle i valget af fremtidige erhverv: han valgte Faculty of Physical Education. I 1959 lykkedes han dimitterede og gik til at tjene i hæren.

Rachlin fik på Sortehavet Flåde, som også aktivt at udvikle og dyrke Sambo. Efter at have tjent tre år i havet, vendte han tilbage til "borger". Hans første profession var placeringen af træner i sporten klubben af Leningrad Metal Plant. Sambo Anatoli Rachlin undervist på en klub kaldet "Turbostroitel".

Presidential kamp

I 1964, Anatoly Solomonovich Rachlin scorede første gruppe af deres egne elever. Blandt dem var den nuværende præsident for Rusland Vladimir Putin. Han var på det tidspunkt kun 12 år gammel. Putin efterfølgende trænet med Rachlin mere end 10 år. Han indrømmede, at instruktøren judo har spillet en central rolle i hans liv og udvikling som person. Putin, studerer med Rachlin, har opnået betydelig succes - blev en mester i sport i judo og sambo. Allerede skiltes med en mentor, i 1976, vandt Leningrad byen mesterskabet i judo.

Putins judo træner Anatoly Rachlin arbejdede med sine elev 11 år.

Selv efter efterbehandling studeret med Rachlin, har Putin ikke opgivet sin passion for judo. I dag er det en af de mest populære, som de siger, præsidentens sport i landet.

Allerede i 2000'erne, har den berømte træner udgivet en bog af erindringer "Sensei præsident." I det, han især beskriver detaljeret funktionerne i Putins brydning stil. Ifølge Rachlin, Putin i en tidlig alder kunne udholde smerten end mange overlegne modstandere. De fleste er vandt ikke på bekostning af fysisk kondition, selv om det var fremragende, men ved list og opfindsomhed, at dygtighed på det rigtige tidspunkt at foretage den nødvendige aftale. Putins største fordel var, at forudsige hans handlinger var yderst vanskeligt at matche, hvilket er grunden til han forblev til alle en af de mest alvorlige modstandere. Det var ikke let at vinde.

Putin var også forfatter til en bog om kampsport. I 1999 udgav han en samling af praktiske tips "Lad os Lær Judo med Vladimir Putin". Og i 2008 fremlagde han en undervisningsfilm, der spillede rollen som selvstændige - erfarne fighter af judo, som giver gode råd til begyndelsen studerende.

Putin stadig fortsætter med at gøre judo og personligt støttede forbund af denne sport.

stjerne elever

Blandt unge elever Rakhlina var mange vigtige personer i det russiske samfund i dag. I de 60-70-erne af det grundlæggende i judo forstået Arkady Rotenberg, nu en milliardær, formand for bestyrelsen i flere store banker og virksomheder.

Rachlin og studerede med Vasily Shestakov - præsidenten for Den Internationale Sambo Federation de fremtidige sport og politiker,, Statsdumaen stedfortræder.

Rachlin Anatoly - træneren er ikke kun drenge, men også piger. Blandt hans elever, især Catherine Buravtseva. Gentagen forkæmper for Europa og Rusland blandt kadetter, en af lederne af den moderne russiske judo.

resultater Sport

Anatoli Rachlin arbejdede som træner i judo og sambo over 50 år. I løbet af denne tid, er det produceret mere end 100 mestre i sporten.

Også takket være ham, at sport kalender over de russiske sport tilføjet flere vigtige turneringer. Blandt dem, judo konkurrencer hukommelse af deltagerne i den store patriotiske krig, Sovjetunionens Helt, Vladimir Petrov. Denne internationale ungdomsturnering, som Rachlin grundlagt i 1973.

Turneringen er blevet en af de længste blandt wrestling konkurrencer. I 2013 jubilæet 40. konkurrence afholdt allerede på russiske præsident Vladimir Putin Awards.

Anatoli Rachlin, hvis biografi livslang tæt forbundet med sporten, taget initiativ til nedsættelse i St. Petersborg judo uddannelsescenter. Grundlaget for det var bygningen af sportsklub "Turbostroitel", hvor Rachlin engang startede sin coaching karriere. For at åbne et træningscenter, er bygningen helt rekonstrueret. I dag åbner dørene for Kondratieff Prospekt i St. Petersborg.

I spidsen af holdet

I 2008 blev Anatoli Rachlin udnævnt cheftræner for kvinders landshold i Rusland i judo. Ved næste år, holdet havde den første alvorlige test - VM i Rotterdam. Russerne kæmpede hårdt, men medaljen til landsholdet bragte ikke.

Det følgende år ved VM i Tokyo, forlod mere repræsentativ delegation. I næsten blev alle vægtklasser repræsenteret af to atleter. Japanske kvinder på hjem verdensmesterskabet rivaler har forladt næsten ingen chance for at vinde 6 af de 8 finaler.

Russerne desværre ingen opgør ikke brød, stoppe op til semifinalen fase. Således er den russiske Natalya Kuzyutina i vægtklasse op til 52 kg delte bronze med den mongolske atlet Monhbaataryn Bundmaa og te Donguzashvili i absolut kategori modtaget en tredjeplads på lige fod med den japanske kvinde Megumi Tatimoto. Kæmper for tredje sted i dette VM er ikke udført.

Som et resultat, to bronzemedaljer, som russerne bragte holdet til statskassen, tillod det russiske hold til at tage den samlede 15. plads. I alt russerne vendte 4 bronze.

Bold i sæsonen, japanerne regerede. De vandt en utrolig række priser - 23 medaljer, hvoraf 10 var guld.

De Olympiske Lege i London

Judo Anatoli Rachlin i Rusland er blevet populær og favorit for mange sportsgrene. På mange måder dette bidrog og olympiaden i London, der fandt sted i 2012.

På spil var strålende mand, der bragte 3 guldmedaljer i teamet og forudsat en sparegris hold førstepladsen i den samlede stilling. Kvinder var ikke så vellykket, men mange fans husker den lyse og kompromisløse kamp.

familie Rakhlina

Den vigtigste kvinde i livet af de berømte judokæmper blev Evgeny Lipatov. Med det, han tilbragte mange år af deres liv sammen. Jeg havde to sønner.

Senior, Eugene, blev født i 1975. Efter i fodsporene på sin far, blev han en dommer ved internationale kategori i judo. Også jeg valgte en karriere og Rachlin Jr. Han blev en mester i sport i judo, flere år som leder af landsholdet i St. Petersborg i denne sport.

Sons præsenteres for forældre børnebørn.

træner død

Anatoli Rachlin, et foto, som du kan se i denne artikel, døde den 7. august 2013 sin hjemby - St. Petersborg. Han var 75 år gammel.

Et job han ikke forlade indtil de sidste dage af livet, samtidig med at forberede eleverne til at rådgive medlemmer af landsholdet af Rusland.

Sige farvel til den udestående træner kom og hans mest kendte og berømte elev - Vladimir Putin. Mange mindeværdige episode - til minde om træneren, præsidenten gjort en enkelt tur uden beskyttelse og eskorte til Vatutina gaden. Jeg startede hende på KONDRATIEVSKY Avenue, hvor Rachlin engang begyndte at arbejde som coach i klubben "Turbostroitel", hvor de første erfaringer judo selv en kommende præsident. Og sluttede det i Sverdlovsk dæmning.

Anatoli Rachlin begravet i Leningrad-regionen, på Kuzmolovsky kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.