Mad og drikkevarerOpskrifter

Pie med dåse ferskner

Hvis du stadig ikke har prøvet kagen med ferskner på dåse, så du har mistet en masse! Kog det er ikke svært. Vi er nødt til at tage et halvt dusin af æg, en halv kop sukker, 150 gram smør, mel - tre til fire kopper, vanille, salt, en pose af gelé, pulveriseret sukker og et halvt kilo af dåse ferskner. For dekorationer brug for lidt røde bær - tranebær, ribs og ti stykker af dåse kirsebær.

Pie med dåse ferskner kogt meget enkel: bryde ind i en dyb skål med æg, tilsæt dem sukkeret, varmes smør og pisk indtil kornene af sukker er opløst. Piskning kan være alt - et piskeris, blender, gaffel ... Melet skal lægges bagepulver eller almindelig bagepulver, kvalt i eddike, tilsæt en knivspids salt, vanille og bland godt. Efter at du har brug for at finkæmme melet i en skål med pisket æg, derefter ælt dejen er tyktflydende. Derefter dejen hældes i en smurt form, og udjævnes i hånden. Dejen er ikke fast på hænder, fugtet med vand eller vegetabilsk olie.

Derefter åben krukke med ferskner og hældte sirup. Sami ferskner skal skæres i stykker, sat på dejen og skub forsigtigt. Kage du har brug for at sætte i et godt opvarmet ovn i en halv time. At afgøre, om kagen er klar med ferskner på dåse, skal du gennembore den med en tændstik. Hvis der efter denne kamp forblev tør, kan du fjerne det fra ovnen. Mens kagen køler, forberede gelé. På emballagen er der som regel instruktioner om, hvordan man gør det. Dekorere kagen med bær og hælde varmt gelé, bevæger sig fra midten til kanterne. Kanterne af kagen drys med pulveriseret.

Bagning med ferskner på dåse kan være meget forskellige, for eksempel, æbletærte fra dåse ferskner. Vi er så vant til denne ret, som ikke engang klar over, at vores enkle æbletærte kommer fra Frankrig.

Klassisk æblekage indeholder ikke kun æbler, men en hvilken som helst anden frugt, selv dåse, og det er hvidt brød, tærter og spiritus. Denne æbletærte hjemme til at lave mad næsten umuligt.

Men der er en mere enkel, bonde version af Charlotte, men simpelthen en tærte med dåse ferskner og kirsebær. Vi er nødt til at tage 250 gram mel og seksten stykker hvidt brød, fem æg, en halv teskefuld bagepulver, 150 g sukker, 750 ml mælk og 700 gram dåse ferskner og kirsebær, en skefuld kanel og en skive smør (til at vaske form).

Fremgangsmåde: separere proteinerne fra æggeblommer, støvtætte mel og bland det disintegrerende. Nu skal du tilføje æggeblommer til melet, 50 gram sukker, lidt salt og 500 ml mælk. Så , slå proteiner og føje til dejen. Vi skal stræbe efter at sikre, at konsistensen af dejen var som en tyk creme fraiche. Nu, slipmiddel olie og hæld over halvdelen af dejen. Bage kagen basen i ti minutter i en godt opvarmet ovn. Hæld derefter sirup og sætte dåse ferskner i kagen, sætte en fan skiver brød dyppet i mælk, drys dem med kanel og sukker, hæld resterne af dejen og bages i fem og tyve minutter, indtil en pæn skorpe gylden brun. Klar tærte med ferskner på dåse serveret med frugt sirup.

Jeg foreslår, at du en anden simpel men lækker kage opskrift med ferskner på dåse. Han lavet af kiksedej: piskeris separat fire æg og 200 g sukker, hæld 200 gram creme fraiche (kan erstatte yoghurt eller kefir), to store spiseskefulde bagepulver og to hundrede gram mel. Tilføjelse af en dej skæres i stykker og dåse ferskner frosne revet smør (200 gram). Alle rør rundt og hældes i en form, der smurt. Pie bages ved en høj temperatur på omkring halvtreds minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.