ModeTøj

Hvordan laver rippede jeans med hænderne

Med udbruddet af sommeren, dandies og damer ønsker at opdatere din garderobe, gøre det lysere og mere farverige. Desværre er ikke alle af os har råd til at ofte køber nye ting, men der er en løsning! Ting kan gøres for at ændre deres egne hænder. Håndlavet - er ikke kun rentabel, men også interessant.

Den mest populære ting i garderoben af enhver fashionista er jeans. Sikkert alle i skraldespande klædeskabe er der ikke et par af de gamle fortærskede jeans. De har brug for os! Efter alt, som vi kender, alle nye - det er godt glemt gammel. Selvfølgelig kan disse jeans bæres ligesom det, men vi vil forbedre. Til dette har vi brug direkte selv jeans, pap (bord, krydsfiner), kniv papirvarer, saks, sandpapir. Hvis du ikke ved, hvordan man laver rippet jeans, men nu er alt bliver kendt.

Først afgøre præcist, hvor du ønsker at gøre de samme huller. Hvor store bliver de? Disposition den omtrentlige placering af slots, sætte jeans på bordet og sætte det ind i krydsfiner bord, eller (som er mere bekvemt og mere sikkert). Efter at gøre dette slot, men ikke over hele bredden. Hvis du får en endnu slot, træk tråden lidt rundt snittet for at opnå effekten af uagtsomhed. Omkring slot behandle sandpapir. Hvis du ønsker at gøre en stor "hul", så skal du stoppe, men hvis du kunne lide processen, bør det gøre en slids på i temmelig lang afstand. Jeans skal ligne et uheld revet, ikke specifikt. Ved siden af slots Ryd op trådene, giver effekten af slid. Det tilføjer naturlighed til dine "nye" jeans. Det er alt. Nu hvor du ved, hvordan man laver rippede jeans med hænderne.

Af den måde, husker et par tips, og så er spørgsmålet: "Hvordan laver rippede jeans," vil du ikke synes så kompliceret:

1) For at rippede jeans kiggede stilfuldt, vælger ikke for tykke denim lyse nuancer;

2) Må ikke anvendes til eksperimenter klassiske jeans, der sidder perfekt i figuren. Også undgå og stil "bunde", vil det ikke føje til dit billede stil. Egnet til hverdagsbrug iturevne jeans slidt lige eller fri snit, skinny jeans;

3) Ved afslutning af processen med at skabe huller vaske jeans i en vaskemaskine. garanteret effekt lurvet.

Hvis du stadig ikke forstår hvordan man kan gøre rippede jeans, anbefaler vi at gå til den nærmeste massemarkedet og prøv flere par sådanne modeller. Selvfølgelig vil det være lettere at købe de samme jeans, men du kan manuelt oprette noget lignende.

Efter at have behandlet hullerne, og vidste hvordan man laver en pjaltet jeans, drenge og piger ikke stoppe der. Unge er interesseret i, hvordan man laver jeans shorts. Spørgsmålet er meget relevant. Svaret på dette er enkel. Før man skærer et andet par gamle jeans, tror, shorts, hvilken model du ønsker at gøre? Hvad mode trends venter os denne sommer? I hvilke shorts vil du være komfortabel både i byen og på stranden? Ved at besvare disse spørgsmål, kan du begynde processen med at skære denim.

Nu relevante ultrakorte shorts med rå kant. Ideelt, hvis ud af shorts vil kigge hvide lommer. Hvis du vil, kan du sy specielt. Gør disse shorts vil ikke være svært. Disposition cutoff linje bør overlades til et par centimeter på lager, faktisk på kanten skulle trække i snoren og skabe effekten af lurvet. Hvis du foretrækker en mere aflange shorts (lige over knæet), så også lade nogle få centimeter til en dobbelt søm kant. Hvis du ønsker at dekorere denim shorts, kan du eksperimentere med nitter, nitter og rhinestones. Dette vil gøre dine shorts er ikke blot stilfuld, men også eksklusivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.