Af teknologiElektronik

Eksempel på teknisk perfektion - cykel Stels Navigator 610

I dagens flygtige verden er meget opmærksom på en sund livsstil og fysisk aktivitet. En af de vigtige komponenter nyttige rekreation og turisme er som en hobby. Den enorme popularitet blandt befolkningen fortjent vundet cykling, som hjælper med at holde kroppen tonet og få positive følelser. Den mest passende løsning for nybegyndere ryttere vil denne model af tohjulet transport som Stels Navigator 610.

De historiske rødder i brand

På den internationale scene selskab dukkede Stels relativt nylig - i 1998. Fra dette øjeblik tempoet i dens udvikling hurtigt steget, og det tager utrolig proportioner. Til dato, kan mærket være stolt af en række modeller af sin egen produktion, hvis størrelse overstiger 200 enheder. En af de mest populære to-wheeler modifikationer anerkendte cykel Stels Navigator 610. Det kombinerer den mest afgørende og moderne.

Kort om de vigtigste

I dag er meget populært blandt køberne er en cykel Stels Navigator 610 Disc. Dette køretøj er klassificeret som mountainbikes. Den er designet til at køre på mangelfulde jord og terræn. Cykel stel har aluminium fortolkning, som skaber ekstrem lethed af produktet. På grund af den fjeder-elastomer prop design, bilen langsomt bevæger sig på enhver type terræn. fælge Kraftig konstruktion gør det nemt at udføre reparationsarbejde, hvilket indebærer berigtigelse og korrektion af den deformerede form af sidstnævnte.

En cykel bremsesystem er en skive. Dette tillader køretøjet at betjene, selv i barske og ekstreme forhold. Grundlæggende cykel udstyr indebærer en bekvem ændring skridt og plast fløj for at beskytte bæreren mod snavs og vand på tøjet i vådt og regnfuldt vejr.

Tekniske funktioner

køretøj formål - kørsel på bjerget terræn og på tværs af landet, hvilket indebærer ekstrem og lidt uagtsom adfærd på vejen og andre jordtyper. Derfor cyklen har en kraftfuld tekniske egenskaber:

  • Modifikation værdier af rammen - 15,5; 17,5; 19,5; 21,5 inches. Sidstnævnte er lavet i fortolkningen af aluminium for nem og yderligere agility produkter.
  • Proppen af dette køretøj har en fjeder-elastomer konstruktion.
  • Hjulstørrelse er 26 inches.
  • Cykel prale af at have forstærket kant struktur.
  • Gaflen er 80 mm.
  • Bremsesystemet har en disk struktur af den mekaniske type.
  • Nummer hastigheder af modellen køretøj er 21 enheder.

bremsesystem

Bike Stels Navigator 610 model har en fantastisk og helt moderne bremser af typen V-bremse. Deres funktion er den unikke princip kontaktpads'ene til fælgen, som sinker dens vridning. Dette er en integreret del af hvert køretøj er forholdsvis let at vedligeholde. Bremserne på cyklen handle øjeblikkeligt. De behøver ikke overophedes, hvilket positivt påvirker levetiden af modellen.

prispolitik

Fejning køretøj demokratisk prisfastsættelse kategori er en cykel Stels Navigator 610 kundeanmeldelser, som der ofte er positiv. Bevis for, at rage fin kvalitet, fremragende styrkeegenskaber og uovertruffen. værdien af køretøjet på en rabat fra producenten i området fra 14 000 til 14 500 rubler.

Stels Navigator 610: kundeanmeldelser. Fordele, ulemper og finesser af cyklen

Ifølge talrige anmeldelser ejere og brancheeksperter, disse modeller er en slags tandem utrolig pålidelighed og overlegen kvalitet. Den største fordel ved sådanne køretøjer til fordel for sin lethed, som opnås takket være rammen aluminium. Smukke amortisering tillader daglig rejse på grusveje og fortov uden skade på den strukturelle integritet af produktet. Kørsel på stejle bakker eller trafik forhindringer - ikke et problem. Hindringerne kan let overvindes ved den fantastiske hastighed switch og et tilstrækkeligt antal tilstande.

Model Stels Navigator 610 er udstyret med en temmelig høj kvalitet gummi med en fantastisk protektion. Det har fremragende vedhæftning til alle jordtyper og er glæde for ejeren af mere end et år. Blandt de positive punkter, der bør bemærkes under drift, handle og gummi greb om rattet. Takket være den sidste hånd til dem skridsikker, ikke træt og er i en behagelig stilling.

Trods de mange positive aspekter af ejerne af cyklen Stels Navigator 610 står er Disc, anmeldelser om det, er der ikke kun positiv. Blandt de negative aspekter af et køretøj er nødvendigt at foretage hårdt sæde, som ikke giver den ønskede komfort under lange transporter. Også cyklister har ofte problemer med integriteten af pedalerne. De sidstnævnte er meget skødesløs betjening let beskadiget og kræver øjeblikkelig udskiftning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.