Af teknologiElektronik

Anmeldelser: spænding stabilisator til sommerhus eller hjem. Anmeldelser af stabilisatorer Luxeon virksomheder, IEK'er, Powerman, Uniel, "Leader", "Tag det roligt", Upower, Voltron, "Era" og Rucelf

Få vil argumentere med, at elektronen flow i det store indenlandske elektriske systemer ofte ikke opfører sig alt for forudsigelig. Næsten alle var der tilfælde, hvor udstyret vil brænde ud, fordi hun ikke kunne bære de konstante spændingsspidser, der opstår selv i store byer.

Under betingelserne for landdistrikterne er situationen endnu værre. Afhængig af tidspunktet på året og andre ukendte faktorer, kan spændingen springe fra 150 til 250 V (på plads netværket, vil du nemt finde de tilsvarende negative anmeldelser). Spændingsregulator i disse forhold kan blive en reel frelse ikke kun elektrisk, men også dine egne nerver.

I dag vil vi tale om detaljerne i udvælgelsen, samt en gennemgang af glade (og ikke) ejerne af forskellige modeller fra forskellige producenter.

Hvad bestemmer de negative anmeldelser?

Hvad bestemmer den negative eller positive tilbagemeldinger? spændingsregulator - ganske kompliceret ting, og fordi det i mange henseender det afhænger af det rigtige valg, når de køber. For at bringe dig op til kurset vil dække de grundlæggende principper og standardafvigelse af købere, som fører til utilfredshed af den erhvervede teknologi.

Alle elværktøj (undtagen batteri) drevet af konventionel husstand netværk 220. Så glem ikke at genere med tilstanden af dit ledningsnet. Især være engageret i denne branche, hvis du agter at bruge instrumentet i landet eller i et gammelt landsted, hvor ledningerne stadig husker Sovjetunionen. Selv optagelse af et standard elektrisk sav til 2 kW kan meget vel føre til en kortslutning. Og hvis i tælleren i stedet for den normale sikring skruet "bugs", så store problemer i dette tilfælde er næsten uundgåelig.

I dette tilfælde, ikke vil hjælpe nogen spændingsregulatorer til hjemmet. Anmeldelser viser, at mange forbrugere tror, at enheden er næppe et universalmiddel. Ak, de fleste af de huslige stabilisatorer designet til at tilbagebetale kun transienter. Hvis du bruger de "bugs", som vil brænde alt.

Hvilke producenter er til stede i vores marked?

På hjemmemarkedet, en masse produkter fra kendte EKF virksomheder i de seneste år, Powerman, Stihl og andre "mestre". Men meget større end deres kinesiske hovedpersoner, der ikke kun nogle gange med millimeters præcision kopiere udseendet af deres mere berømte "kolleger", men også fange vores kunder simpelthen fantastiske priser.

Jeg må sige, at næsten alle typer af elektrisk værktøj endelig har lært at producere mere og vores branche. Og det behager, fordi nylig denne type produkter har været, bortset fra at stabilisatorer til svejsere (voluminøse og ubekvemme). Meget velkendt virksomhed "NPP Inteps", som blev grundlagt på resterne af VNIISMI og senere arbejdede med Izhevsk Elektromekaniske Plant. Dette selskab producerer stabilisator "Leader" spænding. Anmeldelser om denne teknik er tvetydig: På den ene side, mange glade lave omkostninger og indenlandsk oprindelse. Men på den anden ...

Desværre er dette meget værdig selskab ofte engageret i en bygge værktøj fra kinesiske dele, og derfor er kvaliteten er relevant i de seneste år. Men uanset hvad forudfattede konsulenter, kan den indenlandske redskab til tider giver odds til hans "pompøse" vestlige modstykker!

Om at købe indenlandske varer?

Kort sagt bør den indenlandske udvikling ikke være sarte. For eksempel ganske gode stabilisatorer "Era" spænding. Anmeldelser indikerer, at fabrikanten har tilstrækkelig. Dette selskab producerer en bred vifte af folkemagt, hvis kvalitet er ikke værre end deres vestlige modstykker.

Hvad gør forbrugerne i begge ovennævnte tilfælde? De fleste af køberne er meget tilfredse med rimelige priser (op til to tusind rubler). Kravene forårsager håndværk, som lejlighedsvis er beklagelig. Desuden, ved den samme "leder" er egenskaber ved påstanden om, at stabilisatorer undertiden bestået skarpe spændingsspidser.

Må ikke haste til ukritisk beskylder husholdningsapparater: den praksis viser, at der ofte skylden forbrugerne selv. Chasing de "besparelser", er de ikke så sjældne erhvervet teknologi ikke i specialbutikker, men i en temmelig tvivlsomme forretninger.

Det eneste råd til potentielle købere: ikke forsøge at købe et instrument om sammenbruddet! Der er næsten 100% sandsynlighed for, at du gled en anden kinesisk falsk. Selvfølgelig skal betale mere, men du vil blive ydet et elværktøj med en normal garanti fra virksomhedernes centrum og i så fald vil være i stand til at frigøre det repareret eller ombyttet til en ny.

Manglende overholdelse af krav til ydeevne

Nogle mennesker foretrækker at købe produkter strengt en producent, og nogen bliver et værktøj, kun baseret på deres behov og pris / kvalitet-forholdet. For eksempel, hvis du bor i en by, hvor overspænding er sjældne, er det bedre at tage den billigere model. Prøv det i sagen, vil du være i stand til at vælge specifikke. Så du kan spare en masse, men også ikke købe en kraftfuld og dyre stabilisator, at "dødvægt" vil være et eller andet sted i pantry.

Tværtimod er de meget modsatrettede grunde, folk ofte skriver meget vrede reaktioner. en spændingsregulator, der er købt for et par tusinde, en eller anden måde brændte et par måneder, når de anvendes til en "yngel" af værktøjer og husholdningsapparater! Det er forbløffende, er det ikke?

Husk, at spænding stabilisatorer til huset (de anmeldelser, som vi anser) skal købes med en margin på mindst 30%. Kort sagt, hvis de elforbrugere, der vil blive løbende tilsluttet det, er lig med 1.000 watt, du har brug for en stabilisator til 1300 W, og bedre - for hele 1500. Hertil kommer, at sådanne tilfælde, bør du glemme alt om billige modeller, der ikke bare passer til så alvorlig stress.

Overvej nogle af de "aristokrater" af markedet, de produkter er stærkt efterspurgte af professionelle håndværkere og andre fagfolk.

Rucelf

Den første er den berømte selskab RUCELF, som er almindelig kendt i Europa, men er kun lige begyndt at levere produkter i vores land. Britiske produkter to typer markedsinstrument: blå og grøn. Hvis du får væk fra allegori, det er en professionel og husstand spænding stabilisator Rucelf. Anmeldelser indikerer, at kvaliteten af begge kategorier ikke forårsager absolut ingen klager. Ulempe - udgifter til instrumentet og dets tjeneste: selv simple vedligeholdelse vil du forlade "en masse penge."

Hertil kommer, at indenlandske købere siger ofte, at det er meget vanskeligt at finde et servicecenter. Han er ikke i alle større byer, og vent skuddermudder stabilisator vil blive sendt til den anden ende af landet - ikke den bedste idé. Det er grunden til købet af enheden fra dette selskab irrationelt i tilfælde, hvor du har brug for at blive drevet fra sin computer i hjemmet eller nogle værktøj i landet.

Resten af stabilisatoren Rucelf spænding, som fuldstændig positive anmeldelser, er det perfekte valg. Medlemmerne siger, at de er godt beskyttet mod overspænding og kortslutninger er ikke opvarmet og ikke støjende.

Upower

En antagonist af den tidligere virksomhed. Mark er registreret i Rusland, men den gamle tradition for immediate release teknik tager hårdtarbejdende kinesisk. Kvalitet er ganske god, men igen, ikke altid går glat med byggekvalitet.

Især mange forbrugere klager over en knap: det sker, at de bliver løst, og nogle gange revet ned. Men de "indre" ingen klager. Professionelle elektrikere siger Upower spænding regulatorer, som vi nu overvejer anmeldelser, kvaliteten af samlingen er på niveau med de bedste udenlandske analoger: der er ingen spor af håndlodning, i de snoede ledere er ingen overlapninger. Så for mine penge (inden for fire tusinde) - et glimrende valg.

EKF

Lad os vende os mod virksomheden EKF. Faktisk den hjemlige firma producerer næsten alle af samme udvalg af værktøjer, at "indenlandsk kinesisk" konkurrent. Kvaliteten af deres produkter om det samme (hvilket giver en ekstra grund til at glæde sig over russiske mærker). Men præcis den samme situation med udgifterne til udstyr og dets vedligeholdelse, således at dens anbefalinger til erhvervelse af samme. Men! I betragtning af, at produktionen er beliggende i det område af Rusland, virksomheden langt mere regional kontorer.

Grateful kunder siger, at næsten enhver mere eller mindre storby har et servicecenter, der kan repareres stabilisator EKF spænding. Svarene viser også, at tilgængeligheden af komponenter til selv-reparation er også højere, og vedligeholdelsesomkostningerne er meget lavere.

Powerman

Virksomheden stammer fra Taiwan, men adskiller sig et godt ry i vores område. Produktkvalitet er den højeste, men prisen ikke lade os ned. Hver spændingsregulator Powerman (anmeldelser, at vi anser), underlagt streng kvalitetskontrol, og derfor stort set ingen klager fra kunder. Det særlige ved virksomheden er, at det lægger på vores marked et stort antal af kompakte og meget høj kvalitet stabilisatorer, som er meget glad for IT-virksomheder, der bruger dem i serverrum og andre kritiske områder.

Fordelene omfatter købere bygge kvalitet (men der er ikke alt for kvalitativt forarbejdede kanter metal bygninger), komfortabel og ergonomisk enhed til at bære.

Hvis vi taler om de mangler, vurderinger tyder ikke for høj kvalitet plast kropsdele: plast kan være ubehagelig lugt i de første par dage af drift. Mulige buler og tilhugget. Hertil kommer, at mange potentielle købere ikke lide tilstedeværelsen af kun én stikkontakt på kroppen: enhedens magt er nok til at forsyne en række brugere, men du er nødt til at bruge splittere og tees, som ikke er alt for opmuntret af brandfolk.

IEK

Næste på vores liste er selskab IEK. Dette selskab fra Rusland viste sig at være fremragende inden for produktion, ikke kun regulatorer, men også andre elektriske apparater. Virksomheden producerer mere end fem hundrede typer af høj klasse enheder, der er i stand til at opfylde behovene hos fagfolk på alle niveauer "flyvning".

Især regulator spænding IEK'er, som helt positive anmeldelser, fortjent anerkendelse af indenlandske producenter af høj kvalitet og et stort antal af servicecentre over hele landet. Især vores kunder nyder en yderst rimelig produktionsomkostninger: for eksempel, kan en elektronisk stabilisator købes for 800-900 rubler, og dens kvalitet ville være det samme "niveau".

Forbrugerne siger, at de er særligt gode spændingsregulatorer for huset: anmeldelser siger, at de er meget let, nem at transportere dem til landet. På trods af de lave omkostninger og kompakt, er disse enheder perfekt glattet nok hårdt overspænding og beskytter dit udstyr fra kortslutninger.

Uniel

En anden indenlandsk selskab. Forsamlingen også blandet: boliger produkter og en del af e-fyldning er lavet i Kina, mens resten af planten udføres oftest placeret på det område i vores land.

Det samme kan prale Uniel spænding stabilisator? Anmeldelser tyder på, at det samme: lav pris (omkring to eller tre tusinde) til basismodel, høj kvalitet montage og funktionalitet. Forbrugerne bemærke, at de stabilisatorer i dette selskab har en meget informativ udstilling, som er praktisk at overvåge spændingsudsving.

Ulemperne omfatter det faktum, at spænding stabilisatorer, enfaset (hvoraf vi har anmeldelser i papir og nuværende), udstedt af selskabet, har lave priser kun i tilfælde af grundlæggende modeller. Hvis du har brug for noget lidt mere alvorligt, være parat til at lægge de penge: i midten vifte prisen starter fra ti tusind og mere.

"Energi"

Som navnet antyder, foran os igen, det russiske selskab. Hun begyndte at arbejde i begyndelsen af 2000'erne, har opnået siden berømmelse pålidelig elektrisk producent. Der er hvad der er god stabilisator "Energi" spænding? Anmeldelser sige, at værdien af selskabets produkter ikke kalde særlig lav.

Så når du vælger en regulator med et aktivt kølesystem, som du planlægger at bruge i et område med konstante udfordringer for elektricitet, forberede sig på at betale tusindvis af 30-40 rubler. Selvfølgelig er det en klar ulempe.

Men hvad du får for pengene? Købere viser, at prisen er mere end berettiget. På trods af tilstedeværelsen af ventilatoren, støjen fra enheden er så ubetydelige, at i et værelse med ham, kan du roligt gå til at sove. Desuden kan disse stabilisatorer placeres selv i uopvarmede rum: brugere fra kolde områder sikre, at disse bølge beskyttere til at give (dette er især fremhæve anmeldelser) fungerer perfekt, selv ved temperaturer under 30 grader Celsius.

rolig

Denne brand i udsigten ikke ligefrem har brug for. Producent af fremragende drikke, bliver nu brugt i næsten alle sektorer, det tyske selskab producerer også en bred vifte af elektriske, til hvor antallet af ejede og stabilisatorer.

Fordelene ved deres produkter en masse. Således spændingsstabilisatoren "Calm", anmeldelser, som vi vil nu overveje, kan nemt kompensere for udsving 100-260 V, ingen støj, meget lidt opvarmet. Som regel deres produktion anvender kun materialer af højeste kvalitet. Alt dette giver den højeste kvalitet og pålidelighed af brandet. Desuden servicecentre har næsten hele landet.

Listen over mangler er meget kort. Faktisk næsten de eneste klager fra købere er produktionsomkostningerne: mindst seks eller syv tusind rubler for en forholdsvis enkel stabilisator. Men de, der er vigtige sikkerhed, penge til at betale det med glæde.

Voltron

Mærket er også russisk. Produceret "Energomir" indenlandske selskaber. Dybest set, hvis man læser beskrivelsen af anmeldelser om lignende virksomheder, kan man forestille sig en hvilken som helst spænding stabilisator Voltron. Anmeldelser indikerer, at selskabets produkter er ganske høj kvalitet, men nogle kinesiske "flair".

Da produktionen af komponenter, der anvendes i Kina, forbrugerne ofte sige nogle grovhed forsamlingsfrihed, i nogle tilfælde er det en dårlig lugt fra plastelementer i sagen. Men alt dette opvejes af den fremragende kvalitet af "kallun": alle pænt loddet brugte transformere eksplicit fabrikken forsamling.

Og for et par tusinde, du er usandsynligt at finde noget bedre, så vores kunder er helt tilfreds med dit køb.

Luxeon

Dette - et selskab af ukrainsk oprindelse, der startede sine aktiviteter i 2000. Fordelene ved sine produkter omfatter sammenlignende cheapness, ganske anstændig kvalitet og en normal samling hus.

Men at købe disse enheder er stadig bedre end beboerne i Ukraine, da det ikke bare kan være, at servicecenter i Rusland, som vil være i stand til at reparere dem, hvis det er nødvendigt. Anyway, vi taler om det mange anmeldelser. Spænding stabilisator fra firmaet etableret sig som en pålidelig og lav vedligeholdelse enhed med komponenter, hvor der kan være nogle problemer.

Generelle retningslinjer for at vælge

Efter at have diskuteret fordele og ulemper ved de store aktører på stabilisering af markedet (i form af direkte brugerbetaling), vil vi tale om nogle af principperne for valg. Efter alt, mange frustrerede købere i høj grad selv skyld i den forkerte køb.

I dag er markedet har følgende typer stabilisatorer: servo, relæ og elektroniske modeller. Den første type kan justere spændingen indstillinger takket være den gradvise ændring af antal omgange på transformeren. Servo havde brug for at "køre" runner stabilisator til disse spoler.

Disse produkter er relativt billige og gøre et fremragende stykke arbejde med deres ansvar. En enorm ulempe er det store antal af mekaniske komponenter, der hyppige strømstød simpelthen slides op. Så du skal ikke købe disse modeller, hvis du bor i de "problem" områder.

Relæ stabilisatorer. Vi kan sige, at dette er en overgangsfase mellem de mekaniske og elektriske sorter. Som i det foregående tilfælde, overgangen er "mekanik", dvs. relæenheden. Derfor deres omkostninger er ganske lille. Ak, er relæet også udsat for slitage, dog i mindre grad end i tilfældet med servo.

Således er den mest pålidelige og holdbare er rent elektroniske stabilisatorer. Anmeldelser vise, at de kan arbejde i flere år i træk døgnet rundt. De er pålidelige, rolig, udløste øjeblikkeligt. Det er bare prisen for en mere eller mindre magtfulde modeller kan næppe kaldes demokratisk.

Hvordan til at bestemme styrken af enheden?

Lad os nu definere, hvordan man beregner den rigtige effekt, og som bør være styret ved at købe en stabilisator. For det første skal du lære aktiv (!) Power deres enheder. Hvad betyder det? Hvis du vil oprette forbindelse til din stabilisator samme køleskab, glem ikke, at på tidspunktet for lanceringen af sin kompressor motor vil "spise" fem eller seks gange så meget strøm!

Endnu engang, hvad man skal tage stabilisator "røv" i hvert fald umuligt. Hvad er årsagen? Antag spændingen er faldet med 20-25%. I dette tilfælde den maksimale effekt, som kan udstede også falde. Ulempen for de fatale magt udstyr: de begynder at blive meget varme, som er fyldt med ild.

Slut stabilisator bedst umiddelbart efter måleren. Igen, jeg gentager: tjek omhyggeligt betingelse af ledninger. Hvis det er råddent, vil ingen stabilisator ikke gemme dine apparater fra store problemer. Når du har chancen, før du køber være sikker på at konsultere en professionel elektriker! Stol ikke på de salgskonsulenter, hvoraf mange (desværre) lidt viden om emnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.