SkønhedHudpleje

Sådan blødgøre huden på hælene Tips

Rough revnede hæle - problemer mange mennesker. Ben ser usoigneret, fødder gør ondt og levere ubehag, mens du går. Problemer som disse forekommer oftest hos midaldrende mennesker, med fans af åbne og "smække" sko uden ryg. En årsag kan meget vel være de forkerte udvalgte sko - for stramt eller har en ubehagelig sko. Korrekt fodpleje vil både blødgøre huden på hælene og slippe af med det ubehag og returnere dem til et sundt og attraktivt udseende.

våd proces

Proceduren skal begynde med at fjerne døde hud lag af det ubevidste. For at gøre dette, er der to metoder - tør og våd. Våd tage en skål med varmt vand, tilsæt til havsalt og bagepulver, som vil bidrage til både at blødgøre huden på hælene, og lindre træthed. De fjerne mindre betændelse, fremskynde heling af vabler. Nå damp ud fødder 15 minutter og fortsæt til rengøring. Perfekt fjerner stratum corneum pimpsten, særlig savning eller slibning af metal børste rivejern. De skal omhyggeligt håndtere hele overfladen af foden, speciel kræver at fjerne dele af den gamle hud, hård hud. Gnid ikke med stor kraft, med dampet ben nemt beskadige mere sarte lag af epidermis, under den ældgamle. Hvis situationen er meget forsømt, er det bedre at gentage proceduren i et par dage, men stadig forsøge at fjerne alle de grå-hvide lag, hvis du ikke give ubehag. Når hælen rengøres grundigt, skyl dem med koldt vand og tør den grundigt. Nu foden er klar til påføring af cremen. Det er bedre at bruge specialværktøj designet til netop denne del af kroppen. Disse cremer er tæt, mere tæt struktur, og er i stand til både at blødgøre huden på hælene og prodezodorirovat det. Deres konstituerende mentol og eukalyptus vil give en følelse af kølighed og lethed, reducere sveden, og urinstof fremskynde heling af sår.

tørmetoden

Den anden, mindre kendte, men ikke mindre effektiv måde, hvordan man blødgøre huden på hælene. Det kræver den sædvanlige slibning fil til en pedicure. Hverken pimpsten eller rivejern vil ikke give det ønskede resultat, kun dette værktøj. Foden skal være tørt, og savklingen let fugtet med vand og begynde at behandle benet. Hvis proceduren ikke er i badeværelset, derefter under benet skal være noget at vedlægge, som nogle få sekunder på gulvet vil begynde at smuldre piller gangrenous hud. Igen - vi handler uden fanatisme, om det værktøj, du har brug for at fugte efter behov. Endvidere, som i den første udførelsesform, skylles og anvende cremen.

Bløde og pink hæle - det er bare

Regelmæssig udrensning af de døde lag af huden for at hjælpe med at lindre både stop og forhindre tør ru hård hud, revner. Dog vil kun rensning ikke være nok. Det er vigtigt hele tiden at nære og fugter den. Hvordan til at blødgøre huden fødder? For det første - cremer og for det andet - en maske, en snack - vitaminer. Creme til tør hud behov for at bruge på daglig basis, er det bedst for natten. Masker - 1 hver 7-10 dage. For masker er egnede som særlige kosmetik og konventionel olie, fedt creme fraiche, balsam voks-baserede og endda honning. Udvalgt produkt, du har brug for et tykt lag til at sætte på foden, pak det ind i cellofan, isolere og sikre eksempel, iført uld sokker med stram elastik. Det er bedst at lade masken på for hele natten og om morgenen vaske af. Nogle gange alle de procedurer, der tager sigte på, hvordan man kan blødgøre huden på hælene, ikke giver den ønskede effekt. I dette tilfælde er årsag til øget tørhed af huden kan være en mangel på vitaminer, vand eller fedtstoffer i kosten. Gennemgå din kost eller en konstant prop løbet af vitamin A og E, multivitamin kompleks på mikropartikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.