SkønhedHudpleje

Diamond Microdermabrasion: anmeldelser. Microdermabrasion i hjemmet: anmeldelser

Mekanisk ikke-invasiv smertefri peeling - det kan siges om en sådan procedure er microdermabrasion. Anmeldelser viser, at det har en række fordele i forhold til andre typer af mekanisk rensning af ansigtet. Det er muligt at udføre ikke kun i skønhedssaloner, men også derhjemme.

Diamant microdermabrasion

Det underliggende slibende fjernelse af døde epitelceller i de øvre lag af epidermis. Klare tilstoppede porer, justere lindring af huden, til at intensivere processen med stofskiftet og regenerering - alt dette gør det muligt for diamant microdermabrasion ansigtsbehandling. Kundernes anmeldelser, der har bestået en sådan procedure, bevise det. Det kan udføre ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. God resultat og microdermabrasion med bannere. Anmeldelser af kvinder siger, at strækmærker, der er tilbage efter fødslen af et barn er langt mindre synlige og lyse.

Sådan rengøring stimulere regenerative processer, forbedrer blodgennemstrømningen i små kar, stimulerer dannelsen af kollagen og elastin fibre.

typer

Den kosmetiske bruge tre hovedtyper af sådan rengøring.

Overfladisk microdermabrasion acceptabelt for ung hud, der ikke har udtalt kosmetiske problemer, men det kræver en dyb rengøring. Dette er ledsaget af fjernelse af fine rynker, pore udrensning, hudfarve justeret, trofiske epidermis forbedres.

Det gennemsnitlige niveau af behandling er egnet til mere modne hud. Denne teknik bruges til at fjerne alder pletter, rynker og ar, såsom post-acne. I dette tilfælde, forbedret vævsregenerering, udjævner hud relief, forbedrer sin farve.

Dyb microdermabrasion bruges til mere alvorlige æstetiske problemer. Det er i stand til at beskæftige sig med dybe ar og strækmærker. Lindring af huden efter denne behandling væsentligt på linie.

vidnesbyrd

Indikationer for udførelse af en procedure som microdermabrasion (anmeldelser bekræfte det), er:

 • rynker;
 • ujævn relief hud;
 • strækmærker (striae);
 • ar (post-acne);
 • ujævn teint og trist hud (mørke pletter);
 • forstørrede porer ;
 • akne;
 • fedtet hud;
 • reducere tone og elasticitet i huden;
 • helbredelse efter ansigtsløftning.

Hvis der er sådan et problem, hyppigheden af sessioner afhænger af tilstanden af huden og dens evne til at regenerere, og andre indikatorer. Kosmetolog rådes til at tilbringe 4 til 10 behandlinger med intervaller på 5-10 dage. Antallet af nødvendige procedurer vil definere en kosmetolog efter den første konsultation. Særlig klargøring af denne slags kræver ikke rengøring.

Kontraindikationer

Diamond Microdermabrasion har sine kontraindikationer:

 • pustuløs udslæt;
 • herpes;
 • sår på huden, en krænkelse af dets integritet;
 • friske ar, som mindre end et år;
 • neoplasmer af forskellig art;
 • Graviditet og amning;
 • pacemaker;
 • hyperkeratose;
 • psykisk sygdom.

Hvordan er rengøring?

Diamond Microdermabrasion udføres ved hjælp af særligt udstyr. En lignende procedure udføres i kabinen. Maskinen microdermabrasion, anmeldelser af som overvejende positiv, har et par tips fra medicinsk stål, med som let håndteres selv vanskelige områder såsom næseborene. Spidsen af dysen er dækket microdiamond.

Med dette apparat afsnit for afsnit forarbejdet problemområder, hvorfra bogstaveligt toplag slettede epidermis.

Sessionen foregår under absolut sterilitet. Dette er vigtigt for at undgå at komme til den behandlede hud infektion. Rengøringen udføres udelukkende mekanisk metode, så reaktionen med cellerne i huden ikke kommer diamant mikropartikler. Dette tillader anvendelse af denne teknik til mennesker med allergisk hud tilbøjelige til allergiske reaktioner. Dette er et godt alternativ til andre invasive procedurer såsom kemiske peels.

Mikrochastichki hud fjernes under proceduren under påvirkning af vakuumet. Og fjernet er ikke kun de forskellige overfladeforurening, men også komedoner og sorte prikker. De næsten alle forsvinder efter behandlingen diamant microdermabrasion. Kundernes anmeldelser bekræfte dette.

Efter denne behandling påføres på huden kollagen serum eller maske. Gennem ren hud og åbne porer næringsstofferne aktivt absorberet. Denne procedure ikke blot rense huden og kosmetiske problemer at løse, men også for at køre processerne selv-regenerering og bremse aldringsprocessen.

Længden er 30 til 40 minutter. Efter en sådan behandling kan forblive en lille rød, men bare rolig. De forsvinder normalt inden for få timer.

Du må ikke forveksle denne teknik med dermabrasion, der er i virkeligheden, er en af de kirurgiske kosmetiske procedurer gjort under lokalbedøvelse. I dette tilfælde ved anvendelse af diamant slibning ikke kun epidermis fjernes, men det øvre lag af dermis. I dette tilfælde, genoprettelse af huden sker først efter et par uger.

post-peeling pleje

Efter proceduren, diamant microdermabrasion, anmeldelser hvoraf vidner om den absolutte fravær af rehabiliteringen, stadig har brug for den behandlede hud til at holde. Inden for et par dage for at undgå besøg på bade og saunaer, solarier og strande samt boblebade og hud dampende. Hvis det er nødvendigt at gå udenfor, er det ønskeligt at anvende særlige beskyttelsesforanstaltninger midler mod ultraviolet stråling med UV mindst 30.

Det er tilrådeligt ikke at besøge fitnesscentre, og ikke at engagere sig i tungt fysisk arbejde, som kan stimulere sveden. Samtidig er det ønskeligt at stoppe brugen af kosmetik såsom pudder, concealer eller blush.

Du kan ikke bruge alkohol-baserede rensemidler vedrørende brugen hud peels og krat. Og brugen af nærende creme accelerere hudens regenerering.

Diamant microdermabrasion ansigtsbehandling: anmeldelser

Generelt, kundeanmeldelser, i løbet af denne procedure, positiv. Dem alle bemærkes forbedring i hudfarve, mærkbar tilpasning af lindring af huden, indsnævring porerne og fjerne fine rynker efter en procedure, såsom microdermabrasion. Anmeldelser af mange kunder til at bevise det. Indehavere følsom hud bør ikke bekymre sig om allergiske reaktioner, som kan udvikle sig i andre typer af kemisk peeling. En god tilføjelse til hele ikke er for høj en pris.

udgifter til

Prisen for sådanne procedurer som microdermabrasion (kundeanmeldelser sige det er lille sammenlignet med andre typer af peelinger) i forskellige regioner kan variere en smule. Betydeligt reducere de samlede omkostninger muligt, hvis du køber kurset helt, og ikke de enkelte sessioner. I tabellen nedenfor, en omtrentlig værdi af en bestemt procedure.

Det behandlede område Pris i rubler
person 2000
Face + hals 2300
Face + hals + halsudskæring 2500

Microdermabrasion i hjemmet: anmeldelser

Den moderne tempo i livet nogle gange er det ikke muligt at besøge skønhedssalonen, og så kan du bruge værktøj designet til personlig pleje i hjemmet. Microdermabrasion held kan anvendes i hjemmet. Mange virksomheder er de midler til at udføre denne procedure.

Kosmetiske virksomheder tilbyder værktøjer, der giver tilsvarende rensning hjemme og er et alternativ til salon procedurer. En af dem er microdermabrasion "Faberlic". Anmeldelser viser, at denne form for blid udrensning hjælper til at klare mindre kosmetiske fejl: udjævne hud relief, opdatere teint, at beskæftige sig med sorte pletter, dybt rense porerne. Denne indstilling er ideel til rengøring af alle hudtyper, selv de mest følsomme. Dette tredelte program Expres ABC serie fra "Faberlic" indbefatter kemisk peeling med AHA-syrer, enzym mikropiling (microdermabrasion) og SOS-genvinding (med fløde SPF8). Prisen for en sådan kompleks er let tilgængelig, kun 1570 rubler, og givet periodiske rabat, kan det købes for 1250 rubler.

Betyder dukke op igen-C ved Lancome selskab designet specielt til at rense huden derhjemme. Sættet indeholder særlige skrælning cremer og sera med god regenererende effekt der nærer, fugter og genopretter huden. Overkommelig pris, inden 2270 rubler, og genanvendelighed af dette sæt er et klart plus.

Et sådant program har også kosmetiske mærke Oriflame. Det sæt DermoProfessional Micro-dermabration Kit indeholder eksfolierende creme og en revitaliserende serum. Prisen er meget rimelig, kun 850 rubler.

Home retsmidler for microdermabrasion - en stor metode til at bevare din hud ung og sund for meget lang tid. Permanent sig af det for at undgå en dyr og aggressive salon procedurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.