Mad og drikkevarerDrikkevarer

Drik vand nok? Disse 17 produkter vil føje til sin mangel i kroppen

Du har sikkert allerede hørt, at du skal drikke otte glas vand om dagen. Faktisk er videnskaben ikke bekræftet: en person har brug for nogen form for væske, ikke bare vand. Hvis du sveder kraftigt på en regelmæssig basis, skal du drikke mere. Hvis du spiser en masse fødevarer, der indeholder vand, kan du drikke mindre. Mangel på væske - er et stort problem. Vand hjælper med at kontrollere vægten, rense kroppen for giftstoffer, hjælper nyrerne funktion. Undersøgelser viser, at det er endnu nødvendigt for god koncentration. Ikke desto mindre er det vigtigt at vide: en femtedel af den mængde af væske ind i kroppen af fødevarer. Spis fødevarer rige vand til at fugte kroppen.

agurk

Den agurker imponerende flydende indhold - omkring femoghalvfems procent. Hertil kommer, denne grøntsag en masse af kalium, som hjælper med at forhindre hjerteanfald. Agurker indeholder også anti-inflammatoriske stoffer, der er nyttige for hjernen sundhed. Snack agurker, føje dem til en salat eller blot blandes med tomater, olivenolie og balsamico til de mest enkle retter. Dette er en meget bekvem måde at tilføje væske til din kost!

squash

Det er en stor grøntsag, der er endnu egnet som et alternativ til pasta uden ekstra kulhydrater og kalorier. Det femoghalvfems procent af vandet, så det er meget god fugtgivende produkt. I dette tilfælde kan zucchini tilføjes selv i bagning. Bare eksperimentere og finde den opskrift, der vil passe perfekt dig.

vandmelon

Vandmelon hjælper dig med at opretholde perfekt på en varm dag, et passende niveau af hydrering. Han var tooghalvfems procent består af vand, foruden, det er fuld af næringsstoffer såsom vitamin A, B6, C og lycopen og antioxidanter. Vandmelon kan anvendes, og for at aromatisere vandet og til fremstilling af nyttige frugt is. Når sæsonen begynder meloner, sørg for at bruge denne lejlighed til at fylde kroppen med væske!

selleri

Selleri hjælper godt i kampen mod kræft, foruden det indeholder femoghalvfems procent af vandet. Luteolin et stof i selleri, kan stoppe væksten af kræftceller, især i bugspytkirtlen. Apigenin kan stoppe væksten af kræftceller i brystet. Desuden selleri er rig på fibre, som giver en lang mæthedsfornemmelse.

gulerødder

Gulerødder halvfems procent vand, foruden, det har en masse fiber. Gulerødder er meget godt for øjnene. Øge sin mængde i kosten, hakkede gulerødder og tilføje til salat. Du kan også have en snack gulerødder med hummus eller guacamole. En hel masse muligheder, som alle vil være nyttige for dig.

radise

Denne grøntsag er femoghalvfems procent vand. Du kan trygt snack radise! Dette produkt er med til at afkøle kroppen: det hjælper til at klare sværhedsgraden af overdreven varme. Endvidere radise er en kilde til vitamin C, fosfor og zink, centrale mineraler og antioxidanter, som beskytter celler og tilførsel af stoffet. Tilføj en sådan komponent i salater, på smørrebrød, på udkig efter nye opskrifter - din krop vil takke dig kun.

kiwi

Normalt, alle ved kun at appelsiner er en glimrende kilde til vitamin C. I kiwi dette vitamin mere udover, er de femogfirs procent vand og indeholder så meget kalium som en banan og gennemsnitlige. I kiwi lavt glykæmisk indeks, som giver en langsom stigning i blodsukkeret. Disse tropiske frugter vil glæde den søde tand og et perfekt supplement til en salat. C-vitamin er vigtigt at kombinere med zink for at styrke immunforsvaret i løbet af sæsonen af forkølelser.

ferskener

Disse frugter indeholder otteogfirs procent af væsken, til det samme de er utroligt lækre. De er i stand til at forhindre de associerede fedme sygdomme, såsom diabetes og sygdomme i det kardiovaskulære system. Ofte spiser ferskner. Med sådan søde frugt i kosten skadelige desserter ikke selv ønsker!

kartofler

Kartofler indeholder firs procent vand, også er en god kilde til kalium, et centralt mineral for sunde blodtryk. Variety med rød hud indeholder mere vand. Bag kartoflerne i deres skind, for at holde indersiden af kalium, og derefter spise med broccoli, ost, bønner eller fedtfattigt protein. Dette er en fremragende ret, fordele og garantier for mæthed i lang tid.

broccoli

Dette er en af de mest nyttige grøntsager. Broccoli indeholder plantenæringsstoffer, antioxidanter, fibre, vitaminer, mineraler, foruden, det er enoghalvfems procent af vandet. Prøv ofte at tilføje denne komponent i forskellige retter: salater, fløde supper, omeletter. Det vil bringe dig uvurderlig og meget behagelig smag.

cantaloupe melon

Dette er en god ingrediens for frugtsalat, men blot en melon og ost er også lækre at spise. Det halvfems procent af væsken, samt betacaroten og vitamin C. Det er lækkert og meget polehno, så forsøge at glemme om dette produkt ved fremstillingen af deres kost.

aubergine

Auberginer er en flerhed af farver og indeholder ca. niogfirs procent af vandet. Vær sikker på at medtage de kalorielette produkter i deres kost. Aubergine kilde er kobber, B-vitaminer, magnesium, vitamin K, og kalium. Alle disse næringsstoffer støtter sundt stofskifte, styrke immunforsvaret og det kardiovaskulære system. Må ikke stege aubergine, bedre bage eller bruge som et alternativ til kød. Du kan endda bruge aubergine pizza - tynde skiver i stedet for at bruge grundlaget for testen.

jicama

Denne sjældne vegetabilsk anderledes sprøde konsistens og sød smag. Jicama halvfems procent vand, det indeholder en masse af C-vitamin, jern og kalium. På gaderne i Mexico solgte frugtsalat med jicama, krydret med limesaft og chili pulver. Det er lækkert, men også overraskende nyttig.

tomater

Tomater næsten femoghalvfems procent vand, er det en af de mest fugtgivende muligheder. Udover dem en masse næringsstoffer. De er en rig kilde til lycopen, et stof kaldet anti-cancer egenskaber, og også indeholder vitaminer A og C. Du kan endda lave mad tomaterne på grillen, sprinkling dem med olivenolie. De er velegnede til så mange retter, så din krop vil blive fyldt med væske uden nogen ekstra indsats.

jordbær

Disse bær - naturligt alternativ til slik. Jordbærrene indeholdt tooghalvfems procent af væsken, hvilket gør den til den mest fugtgivende bær. Tilsæt jordbær i vand med mynteblade, for at få en lækker drink, lave en salat eller bare spise bærrene uden nogen tilføjelser.

Salat "Iceberg"

Denne salat anses for at være den mindst nærende, men det har en masse vand. Han var seksoghalvfems procent består af væske, derudover er der lav i kalorier, fedt nok af vitamin A og C. En salat i sandwich eller ruller, for at give dem en dejlig sprød konsistens.

blomkål

Hvis du tror, at dette produkt er ikke nok smag, bør du ændre dit synspunkt. Blomkål kan absorbere varianter af produkter til at supplere det i et fad, så det er perfekt til supper og retter med ost. Hun er imidlertid tooghalvfems procent er vand. I en portion, og yderligere tre og en halv gram fibre, som også bringer stor fordel til kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.