Mad og drikkevarerDrikkevarer

Vil du vide hvordan man laver en blød "Mojito"?

"Mojito" - det vigtigste drikke af varme lande. Den har alt, hvad der kan opdatere varm sommerdag, og slukke deres tørst og cool stuff. Debat om hvordan man laver en "mojito" bløde ret, utallige. drik anses for at være fødestedet for Cuba. Hans opskrift blev opfundet i en lille cafe, som er beliggende i centrum af Havana. Det blev grundlagt i 1942 med det efternavn Martinez. Dette sted er besøgt af kendte mennesker, deres billeder hang på væggene i institutionen. Cafe bevaret sin oprindelige stil og arkitektur. Alkoholisk cocktail "Mojito" indeholder hvid rom, sodavand, mynte, lime, tilsat dertil som sukker og is. I stedet for sodavand og sukker kan bruges sådanne moderne drinks som "Sprite". Du kan spørge, hvordan man laver en blød "Mojito"? Det er den drik, der er mange opskrifter. Det vigtigste i at skabe det - holde det forfriskende og mættet med fugt udnævnelsen.

Sådan koger cocktail "Mojito" blød

Den nemmeste opskrift (én portion) er som følger: i en dyb glas til cocktails sætte halvdelen kalk, skåret i skiver, frisk mynte (10 g blade til at slibe), rørsukker, knust is. Derpå forskydes i shakeren og pisket. Efter dette, er det nødvendigt at bevæge sig ind i glasset. Til dette blev der tilsat kulsyreholdigt vand som "Soda" eller "Sprite", på toppen af alle de dekorerede skive lime og mynteblade. Nyd den forfriskende smag af en cocktail!

Hvordan til at tilberede en blød "Mojito" med jordbær

Til fremstilling af drikke (4 portioner) brug seks små jordbær, bundt af frisk mynte, en lime, en bank "Sprite" og is. Jordbær og mynte skåret i små stykker (glem ikke at gnide bladene). Dekanteren placeres første is, derefter bær, blade. Alle hældte en drink "Sprite". Før ind i første sted glas jordbær, og hæld derefter blandingen fra dekanter. For dekoration kan du bruge mynteblade og skær halvdelen ene bær. Din drikke er klar!

Hvordan til at tilberede en blød "Mojito" med æblejuice

Forfriskende drink med forventningen om tre batcher fremstillet som følger: 4 stilke med blade af mynte mask, rive i stykker og anbringes i en karaffel. Klem halv kalk til samme. 150 ml af drikken "Sprite", halvt glas æblesaft, uden pulp og samme knust is og sat i karaflen. Før serveringen, sat i et glas med en stængel af mynte og fylde den med en drink. Til at dekorere, brug en skive lime. Forfriskende dit helbred!

Disse opskrifter er meget populære i de varme sommerdage. Ved udarbejdelsen af drikke, huske om hans lille hemmelighed - altid gnide mynte. Æteriske olier, der findes i det, lave en unik smag af drikken. Nu hvor du ved, hvordan man kokken en blød "Mojito", vil du være i stand til at slukke deres tørst og fylde din krop med den kølighed af drikken. Cocktail er nyttig og nem at tilberede. Dens unikke smag vil sætte pris på selv børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.